Bournemouth – Manchester City 1:3 (kon.) | Wolverhampton – Burnley 1:1 (kon.) | Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
0:1 (0:1)
Newcastle United
Neděle 25.08.2019, 17:30 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:25:57)
     
    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:5.
     
    Je konec! Newcastle nakonec překvapivě vybojoval tři body za výhru 1:0! Hosté sice působili v úvodních minutách ospalým dojmem, ale ve 24. minutě zahrozil Longstaff, jehož pokus vyškrábl Lloris nad branku. O tři minuty později se už ale hlavou prosadil Joelinton! O dalších pět minut později mohl vyrovnat Son, ale Dúbravka vytáhl perfektní zásah! V nastavení se pak v šanci zjevil Moura, který netrefil branku. Domácí tlačili také celou druhou půli, jenže jedinou obrovskou šanci měl znovu jen Moura, který netrefil branku.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Sánchez zbytečně fauloval na polovině hřiště a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Newcastle už je hodně blízko.
     
    90+5
    Harry Kane si uskočil na malé vápno, kam přiletěl Sissokův centr, jenže domácí střelec míč netrefil ideálně a neprocpal jej mezi tři tyče.
     
    90+4
    Sissoko byl vytlačen Ritchiem mimo prostor, ze kterého by mohl odcentrovat. Tottenham stále útočí do deseti hráčů Newcastlu.
     
    90+3
    Eriksen poslal prudký centr na zadní tyč. Z branky vystartoval také Martin Dúbravka, který míč přizvedl mimo nebezpečný prostor.
     
    90+2
    Eriksen vyslal zpoza pokutového území technickou střelu levou nohou, kterou někdo v dresu hostujícího celku tečoval na rohový kop.
     
    90+1
    Lucas Moura rozjel brejkovou akci Tottenhamu, jenže jeho průniková přihrávka na Kanea byla příliš pomalá.
     
    90
    Nastavuje se šest minut!
     
    89
    Son se dostal k odraženému míči v pokutovém území, jenže jeho dělovka skončila na hrudi obránce Newcastlu. Domácí zůstávají u míče.
     
    88
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Joelinton, přichází Jošinori Muto.
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Danny Rose, přichází Ben Davies.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Joelinton (Newcastle United).
     
    87
    Eriksen našel krásný centrem Sissoka, který ve skluzu vracel míč pod sebe, ale Kane se k míči neprobil přes důrazného obránce.
     
    86
    Harry Winks si pokryl míč na polovině hrací plochy a Joelinton jej poslal k zemi. Tottenhamu už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    85
    Danny Rose měl moře času na centr z pravé strany, ale míč se mu přesto svezl po kopačce a skončil na noze prvního obránce v oranžovém dresu.
     
    84
    Atsu se mohl prodrat do pokutového území, jenže si předkopl míč daleko před sebe a Toby Alderweireld jej na poslední chvíli stačil zakřižovat.
     
    83
    Davinson Sánchez zvládl činnosti v obraně a odkopl nebezpečný centr z levé strany hrací plochy. Tottenham si musí dát pozor i na zadní vrátka.
     
    82
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Jamaal Lascelles, přichází Federico Fernández.
    81. Mourova šance
     
    81
    Lucas Moura zahodil tutovku na vyrovnání! Brazilec se dostal k centru z pravé strany, ale po odskoku míče přestřelil branku!
     
    80
    Jamaal Lascelles si při předchozím souboji s Kanem přivodil nějaké zranění. Pokud nebude pokračovat, bude to pro obranu Newcastlu velký problém.
     
    79
    Rozhodčí Dean si ještě nechal celou situaci zkontroloval na videu. Penalta z toho opravdu nebude.
    78. Rozhodčí Dean ani za pomoci VAR penaltu nakonec neodpískal
     
    78
    Harry Kane upadl v pokutovém území! Domácí se dožadovali odpískání penalty, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    77
    Son si přehodil míč na levačku a zakončil z dvaceti metrů. Jeho rána však byla hodně slabá a Martin Dúbravka si připsal snadný zásah.
     
    76
    Son Hung-min dostal přihrávku do šířky na levou stranu. Rozehrávku na sebe nakonec vzal Eriksen, ale jeho pobídku obrana vypíchla do bezpečí.
     
    75
    Giovani Lo Celso si troufl na zakončení zpoza hranice pokutového území, jenže jeho skákavá dělovka proskákala kolem levé tyče branky Martina Dúbravky.
     
    74
    Danny Rose našel Sona, kterého si dobře navázal jeden z obránců. Korejský střelec tak vůbec nedokázal zakončit. Stále stejná písnička.
     
    73
    Winks diriguje kombinaci Tottenhamu na polovině soupeře. Hosté brání v deseti lidech na hranici velkého vápna. Tottenham to má nesmírně těžké.
     
    72
    Joelinton už je zpátky na nohou a podle všeho bude nadále pokračovat ve hře. Newcastle je hodně blízko k prvnímu vítězství v novém ročníku Premier League.
     
    71
    Joelinton schytal při napadání rozehrávku Tottenhamu zásah do slabin a zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda dnešní souboj dohraje až do konce.
     
    70
    Eriksen chtěl vyzkoušet štěstí střelou z velké vzdálenosti, ale trefil prvního obránce před sebou. Newcastle nadále brání opravdu skvěle.
     
    69
    Kane si řekl o přihrávku mezi obránce Newcastlu, jenže Dúbravka vystartoval ven z branky a schoval míč do rukavic.
     
    68
    Domácí celek si po dlouhé době vyzkoušel rozehrávku rohového kopu. Eriksen našel secvičeným signálem Rose, který špatným centrem daroval míč obráncům hostujícího celku.
     
    67
    Tottenham se mohl vydat do rychlého protiútoku, jenže Son si špatným zpracováním posunul míč do ostrého úhlu, odkud už nedokázal zakončit.
     
    66
    Danny Rose byl příliš aktivní v souboji na polovině soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    64
    Toby Alderweireld odcentroval na malé vápno, kam se probil také Son, jenže korejský štírek na vysoký centr nedosáhl.
     
    63
    Tottenham už znovu kombinuje na polovině Newcastlu. Uvidíme, zda domácím pomůže čerstvá krev v záložní řadě.
     
    62
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Érik Lamela, přichází Giovani Lo Celso.
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Kyle Walker-Peters, přichází Christian Eriksen.
     
    62
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Kyle Walker-Peters, který podle všeho bude potřebovat ošetření.
     
    61
    Son poslal prudký přízemní centr na malé vápno, ale Paul Dummett je dnes opravdu všude. Hostující stoper odehrál míč mimo šestnáctku.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Newcastle stále drží na půdě Newcastlu těsné vedení 1:0. Domácí celek má sice držení míče na hranici osmdesáti procent, ale nemůže se dostat do šancí.
     
    59
    Newcastle zahrával svůj první rohový kop po změně stran. Do zakončení se dostal Jamaal Lascelles, jehož hlavička skončila nad břevnem.
     
    58
    Martin Dúbravka přečetl rozehrávku Tottenhamu, vyrazil ven z branky a ukryl skákavý balón do svých rukavic.
     
    57
    Rose tentokrát vysokým centrem našel hlavu Lucase Moury, jenže Brazilec hlavičkoval z těžké pozice a namířil své zakončení nad branku.
     
    56
    Danny Rose vymyslel přízemní centr do pokutového území. Za prudkou pobídkou se hnal Moura, ale Paul Dummett ve skluzu odehrál míč do bezpečí.
     
    55
    Lamela ostrým skluzem zastavil jednoho z obránců Newcastlu a může být rád, že za svůj prohřešek nevyfasoval žlutou kartu. Hosté přečkali úvodní desetiminutovku druhé půle.
     
    54
    Atsu táhl rodící se protiútok Newcastlu. Joelinton se mu nabídl na levou stranu, kde vybojoval vhazování pro Newcastle.
     
    53
    Spurs se mohou spolehnout také na bouřlivou podporu svých příznivců. Domácí fanoušci hodně hlasitě ženou své oblíbence za vyrovnáním.
     
    52
    Lamela se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže na poslední chvíli se mu pod nohy položil obětavý Fabian Schär.
     
    51
    Danny Rose kouzlil s míčem na levé straně hrací plochy, nicméně jeho centr zablokoval hned první obránce v dresu Newcastlu.
     
    50
    Lamela našel Winkse, který mohl zakončovat, ale raději přenesl míč na pravou stranu. Tottenham zvolil házenkářské obléhání velkého vápna.
     
    49
    Sánchez rozjel akci Tottenhamu z vlastním poloviny. Domácí stoper poslal přihrávku na pravou stranu, kde operuje Moura. Londýnský celek se žene za vyrovnáním.
     
    48
    Tottenham zahrával přímý kop z dobré pozice. Lamela však vyslal hodně krátký centr, který obrana Newcastlu bez problémů odvrátila do bezpečí.
     
    47
    Domácí už kombinují na polovině soupeře a hledají skulinku v defenzivním valu Newcastlu. Matt Ritchie si za ostrý skluz vysloužil žlutou kartu.
     
    46
    Newcastle obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali vpřed a vybojovali vhazování poblíž rohového praporku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Newcastlu! Hosté sice působili v úvodních minutách ospalým dojmem, ale ve 24. minutě zahrozil Longstaff, jehož pokus vyškrábl Lloris nad branku. O tři minuty později se už ale hlavou prosadil Joelinton! O dalších pět minut později mohl vyrovnat Son, ale Dúbravka vytáhl perfektní zásah! V nastavení se pak v šanci zjevil Moura, který netrefil branku. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Martin Dúbravka nedosáhl na centr z levé strany! Míč propadl k Mourovi, který mohl střílet do prázdné branky, ale trestuhodně minul!
     
    45+3
    Danny Rose odcentroval z levé strany do míst, kam spěchal Harry Kane, jenže obětavý Paul Dummett rybičkou odehrál míč mimo šestnáctku.
     
    45+2
    Tottenham už znovu hraje na polovině Newcastlu, jenže ofenzivní hráči Spurs jsou hodně statičtí. Naopak obrana Newcastlu čeká na odražený míč.
     
    45+1
    Ritchie dostal prostor na levé straně a odcentroval. Danny Rose jeho střílenou pobídku odhlavičkoval na rohový kop. Newcastle může nasbírat cenné vteřinky.
     
    45
    Nastavují se tři minuty!
     
    45
    Snad poprvé v utkání byl pořádně vidět Harry Kane. Anglický kanonýr se dostal k míči, ale důrazný obránce jej tělem dokázal odstavit.
     
    44
    Lamela se z levé strany snažil prosmýknout do pokutového území, ale zastavil jej dobře postavený obránce Newcastlu.
     
    43
    Davinson Sánchez zachytil nepřesnou rozehrávku Newcastlu a ihned rozjel další útok Tottenhamu. Kyle Walker-Peters akci tradičně zbrzdil.
     
    42
    Domácí se usadili na polovině Newcastlu, jenže nikdo v bílém dresu se nemůže dostat do střelecké pozice. Newcastle brání v pevném bloku.
     
    41
    Mike Dean nyní musel uklidňovat dva kohouty. Danny Rose a Isaac Hayden se do sebe pustili na pravé straně. Sudí musel krotit emoce.
     
    40
    Son Hung-min si tentokrát troufl na zakončení zpoza hranice pokutového území. Korejská hvězda vyslala dělovku těsně nad zemí, ale míč prolétl kolem zadní tyče.
     
    39
    Kyle Walker-Peters zbytečně přišel o míč na polovině hřiště. Atsu se následně tlačil do pokutového území, ale Toby Alderweireld jej odstavil od balónu.
     
    38
    Moussa Sissoko chyboval při zpracování prudké přihrávky na polovinu Newcastlu. Míč mu uskočil do zámezí. Hra Spurs je zatím plná nepřesností.
     
    37
    Hosté měli k dispozici rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, odkud jej do bezpečí odhlavičkoval Harry Winks.
     
    36
    Emil Krafth dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nechtěl centrovat do velkého vápna a raději si pomohl zpětnou přihrávkou na obránce.
     
    35
    Až nyní se hostům podařilo otupit silný tlak Tottenhamu. Lamela si řekl o přihrávku na levou stranu, ale míč mu pod nohou utekl do zámezí.
     
    34
    Sissoko krásnou přihrávkou našel Lucase Mouru, kterému míč uskočil o kousek dál a brazilský fotbalista už nedokázal zakončit.
    33. Sonova příležitost
     
    33
    Mohlo být vyrovnáno! Na povedený centr z pravé strany si naběhl Son, který krásně zakončil z voleje, ale Martin Dúbravka předvedl parádní zákrok!
     
    32
    Harry Winks odcentroval do míč, kam spěchal Harry Kane, nicméně Fabian Schär se na poslední chvíli stačil vrátit a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    31
    Son operoval s míčem na levém křídle, ale ani on se nepotkal s ideálním zpracováním. Kombinace Tottenhamu je v první půli hodně pomalá.
     
    30
    Son hledal rozběhnutého Mouru, jenže jeho pobídka za obranu Newcastlu byla příliš dlouhá a Martin Dúbravka si s přehledem došel pro míč.
     
    29
    Tottenham se musí hodně rychle probudit. I ve třetím zápase nového ročníku Premier League podávají Spurs v první půli ospalý výkon.
    27. JOELINTON - 0:1
     
    27
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastle se překvapivě dostává do vedení! Střídající Atsu našel krásným centrem osamoceného JOELINTONA, který si míč ukázkově zpracoval a přesnou střelou překonal Llorise!
     
    27
    Harry Kane hledal prudkým centrem sprintujícího Mouru, nicméně Fabian Schär stál na správném místě a nepustil domácí hvězdu do zakončení.
     
    26
    Tottenham zahrával další rohový kop. Lamela tentokrát odcentroval na malé vápno, kam si pro míč bez problémů došel Martin Dúbravka.
     
    25
    Po následném rohovém kopu už hosté branku Tottenhamu neohrozili. Vysocí stopeři Tottenhamu nepustili nikoho v oranžovém k míči.
    24. Longstaffova dělovka
     
    24
    Newcastle obstaral první šanci dnešního souboje! Sean Longstaff tvrdě vypálil z hranice velkého vápna a Hugo Lloris parádním zákrokem vyškrábl míč nad břevno!
     
    23
    Harry Kane napadal rozehrávku Newcastlu na hranici velkého vápna. Hostující stopeři ale zachovali klid a dokázali si míč nekolikárt vyměnit.
     
    22
    Kyle Walker-Peters dostal dlouhou přihrávku na pravou stranu a snažil se najít Lucase Mouru. Druhý jmenovaný se k míči nedostal.
     
    21
    Danny Rose si centr do pokutového území vyzkoušel ještě jednou. Tentokrát však trefil hned prvního obránce v oranžovém dresu Newcastlu.
     
    20
    Danny Rose odcentroval z levé strany, jenže jeho centr byl přetažený a nikdo v bílém dresu Tottenhamu na balón nedosáhl.
     
    19
    Emil Krafth si skvěle pokryl odražený míč tělem a dotírající Son Hung-min jej faulem poslal k zemi. Rozehrávat tak mohou fotbalisté Newcastlu.
     
    18
    Son skvěle vybojoval míč na vlastní polovině a uklidnil hru Tottenhamu malou domů na Llorise. Domácí se mohou vydat dopředu.
     
    17
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Christian Atsu.
     
    16
    Érik Lamela se pustil do souboje s jedním ze soupeřů, nicméně Fabian Schär si před něj dobře dal tělo a nechal se faulovat. Hosté si mohou oddechnout.
     
    15
    Toby Alderweireld znovu diriguje rozehrávku Tottenhamu na polovině hřiště. Domácí stoper se nikam nežene a čeká na lepší nabídku spoluhráčů.
     
    14
    Kraft z pravé strany odcentroval do pokutového území, nicméně Davinson Sánchez si dal na jeho pobídku dobrý pozor a nenechal míč prosvištět k Ritchiemu.
     
    13
    Newcastle se z přímého kopu pokusil sehrát secvičený signál, jenže Allan Saint-Maximin z těžké pozice nedokázal poslat centr před branku Spurs.
     
    12
    Dva domácí hráči se nyní srazili na polovině hrací plochy. Domácí fotbalisté se na sebe zlobí a předchozí moment si ještě vyříkávají.
     
    11
    Harry Winks zastavil rodící se akci soupeře zatažením za dres a zaslouženě dostává žlutou kartu.
     
    11
    Toby Alderweireld si dal pozor na průnikovou přihrávku mezi obránce Tottenhamu. Newcastle se v dosavadním průběhu takřka nedostal na polovinu soupeře.
     
    10
    Son dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a důrazný obránce mu míč ukopl do zámezí. Domácí mohou pokračovat v tlaku.
     
    9
    Kyle Walker-Peters si sice naběhl na parádní přihrávku za obranu soupeře, ale asistent rozhodčího mu zdviženým praporkem pokazil radost. Ofsajd!
     
    8
    Ani další oblouček z kopačky italského záložníka nenadělal obraně Newcastlu nebezpečí. Tottenham však zůstává u míče.
     
    7
    Tottenham zahrával první rohový kop dnešního utkání. Jeho rozehrávky se ujal Lamela, ale jeho nebezpečný centr odhlavičkoval bránící hráč na další roh.
     
    6
    Danny Rose byl jako první v souboji na levé straně hrací plochy. Domácí krajní obránce předvedl důležitý obranný zákrok a vybojoval vhazování.
     
    5
    Kyle Walker-Peters sice předvedl dvě efektní otočky s míčem, jenže nikdo ze spoluhráčů se mu neuvolnil do volného prostoru. Newcastle napadá hodně vysoko.
     
    4
    Alderweireld diriguje rozehrávku Tottenhamu na polovině hřiště. Domácí jsou v úvodu mnohem aktivnější a postupnou kombinací se snaží probít dopředu.
     
    3
    Lucas Moura si naběhl na vysoký nákop na pravou stranu, jenže pod tlakem si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do zámezí.
     
    2
    Kyle Walker-Peters dostal prostor na pravé straně, předal míč Lamelovi, jenže jeho přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká.
     
    1
    Tottenham obstaral výkop do prvního utkání dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže přechod po levém křídle byl hodně kostrbatý.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na trávník. Domácí Tottenham bude hrát v bílém, zatímco Newcastle přijel v oranžových dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker-Peters, Alderweireld, D. Sánchez, Rose – Winks, Moussa Sissoko – Son Hung-min, Lamela, Lucas Moura – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – Vertonghen, Eriksen, Lo Celso, Dier, Skipp, Davies.

    Newcastle United: Dúbravka – Schär, Lascelles, P. Dummett – Krafth, Hayden, Saint-Maximin, Longstaff, Ritchie – Almirón, Joelinton.
    Náhradníci: Darlow – F. Fernández, Shelvey, Atsu, Muto, Manquillo, Willems.

    Rozhodčí: Dean – Robathan, Scholes.
     
    Tottenham Hotspur

    Naopak domácí Tottenham může být se vstupem do nového ligového ročníku spokojen. Tottenham totiž sehrál dva zápasy, ve kterých získal čtyři body a zatím je šestý. Na úvod sezóny přehrál na domácí půdě Aston Villu. V minulém kole navíc zajížděl na horkou půdu Manchesteru City, kde vybojoval cennou remízu 2:2.
     
    Newcastle United

    Newcastle United zatím neprožívá povedený vstup do nového ročníku nejvyšší anglické soutěže. Dnešní hostující celek má za sebou dva odehrané duely, ve kterých nedokázal bodovat. Nejprve doma padl těsně 0:1 s Arsenalem. V minulém kole však podal hrozný výkon na hřišti Norwiche, kde prohrál 3:1. Hostující kouč navíc nemůže počítat s Atsuem a Saint-Maximinem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání anglické Premier League. Společně se podíváme na duel mezi Tottenhamem Hotspur a Newcastlem United. Výkop je stanoven na 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Joelinton (Atsu)

    Karty:   11. Winks (TOT), 66. Rose (TOT) – 47. Ritchie (NEW), 87. Joelinton (NEW)


    Držení míče: 79 % : 21 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:5.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker-Peters (62. Eriksen), Alderweireld, D. Sánchez, Rose (88. Davies) – Winks, Moussa Sissoko – Son Hung-min, Lamela (62. Lo Celso), Lucas Moura – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – Vertonghen, Eriksen, Lo Celso, Dier, Skipp, Davies.

    Newcastle United: Dúbravka – Schär, Lascelles (82. F. Fernández), P. Dummett – Krafth, Hayden, Saint-Maximin (17. Atsu), Longstaff, Ritchie – Almirón, Joelinton (88. Muto).
    Náhradníci: Darlow – F. Fernández, Shelvey, Atsu, Muto, Manquillo, Willems.

    Rozhodčí: Dean – Robathan, Scholes

    Diváci: 59 245
    bahis siteleri