Finsko – Švédsko 0:3 (kon.) | Česko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Rusko
Neděle 25.08.2019, 17:00 • Tréninková hala Horáckého zimního stadionu, Jihlava • Euro Hockey Tour (ženy U18)
Partner:
     
    38:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusko dostává další ránu mezi oči! TEREZA MAZANCOVÁ přečetla nahrávku mezi beky, vypíchla puk a ze samostatného úniku vymetla levý vingl ruské kasy – 4:0! Bez asistence.
     
    18:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusko dostává tvrdé direkty, první využitá přesilovka a je to už o tři branky! Jednoduché posouvání puku po ose Vaněčková – Kalová a TEREZA MAZANCOVÁ přineslo tvrdou střelu české #25 z levého kruhu a Volkovová se nestihla přesunout – 3:0! Asistence: Anna Kalová, Eliška Vaněčková.
     
    05:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Snový start domácích do utkání a publikum je u vytržení! LUCIE EIGNEROVÁ využila nedůrazu v ruské obraně, sjela si až mezi kruhy a přesnou střelou jednak navyšuje vedení na dvě branky, druhak vyhání Gredzenovou z branky – 2:0! Bez asistence.
     
    04:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko jde do vedení hned v úvodu zápasu! Nevyužitá přesilovka 5 na 3 se kompenzuje gólem v plném počtu hráček. Tereza Mazancová prostrčila kotouč šikovně před branku na ANNU KALOVOU, která pod betonem Gredzenové dostala puk do kasy – 1:0! Asistence: Tereza Mazancová.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. Kalová (Mazancová), 6. Eignerová, 19. Mazancová (Kalová, Vaněčková), 39. Mazancová


    Česko: Švejdová (Pejšová J.) – Pejšová D., Hanzlíková (A), Horáková, Habartová, Chladová, Kučerová, Mudráková – Vaněčková – Čajanová (C), Kalová, Mazancová – Machková, Škorpíková, Haasová – Bartáková, Gruntová, Pavlasová – Nowáková, Eignerová, Hrubanová
    Rusko: Gredzenová (6. Volkovová) – Cacynová, Šmykovová, Kovalenková, Achmetovová, Archipovová, Pankratovová, Teterinová, Lebeděvová – Boriskovová, Lidská, Dryndinová – Ichajevová, A. Petrovová, Kiričenková – Davletšinová, D. Petrovová, Butorinová – Minkinová, Volodinová, Kulakovová.

    Rozhodčí: Novotná – Lounová, Smetková
    thejrc.org