Košice – Michalovce 4:0 (kon.) | Prostějov – Vítkovice 2:4 (nedohr.) | Kopřivnice – MŠK Púchov 8:2 (kon.)
Řisuty – Kobra 4:7 (kon.) | Kadaň – Crimmitschau 6:2 (kon.) | Bolzano – Kladno 7:3 (kon.)
nedohráno
LHK Jestřábi Prostějov
2:4 (0:1, 2:0, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 30.08.2019, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 LAKATOŠ - 2:4
     
    59:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. DOMINIK LAKATOŠ se dostal k puku u mantinelu a poslal puk do odkryté klece. Následně se dostal do šťouchanice s Novotným.
    50:26 KVASNIČKA - 2:3
     
    50:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Stránský napadal rozehrávku a po chybě domácích se dostal k puku. Na Neužila ještě nevyzrál, i když mu u tyčky pořádně zatopil. Obrana Jestřábů ale vyhodila v nouzi jen na modrou, kde byl připravený David Kvasnička.
    Asistence: Jan Výtisk.
    43:52 MALLET - 2:2
     
    43:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dneska to bude slušné peklo. Vítkovice se záhy prosazují, pískot a nadávky směrem k rozhodčím sílí. Nicméně zpět ke gólu: Na hraně kruhu se dostal ke střele ALEXANDER MALLET, který se k bližší tyči nemýlil.
    Asistence: Martin Ryšavý.
    38:33 LUŇÁK - 2:1
     
    38:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ale tvrdě podcenily tuto situaci. Jestřábi zdánlivě uspali své soupeře. Pěkná akce slaví úspěch. Na jejím konci byla křižná nahrávka pásmem Meidla na LUKÁŠE LUŇÁKA, který z první trefuje přesně k tyči.
    Asistence: Václav Meidl, Tomáš Jandus.
    32:55 ŽÁLČÍK - 1:1
     
    32:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To byl nálet! Jestřábi se v přesilovce radují, rozebrali totiž obranu a navrch dali gól. Na ose se dočkal nahrávky z pravého kruhu LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který střelou k pravé tyči nedal Dolejšovi šanci. Pěkný ťukec.
    Asistence: Petr Chlán, Jan Berger.
    15:27 KRENŽELOK - 0:1
     
    15:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté se krátce po té, co se dostali do plného počtu, udeřili. DANIEL KRENŽELOK si najel po pravém křídle až do kruhu, odkud rychlou střelou překonal Neužila.

    Bez asistence.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 33. Žálčík (Chlán, Berger), 39. Luňák (Meidl, Jandus) – 16. Krenželok, 44. Mallet (Ryšavý), 51. Kvasnička (Výtisk), 60. Lakatoš


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Dvořák) – Husa, Krejčí, Novotný, Březák, Mrázek, Muška, Brančík – Meidl, Krejčík, Hrníčko, Luňák, Žálčík, Račuk, Nouza, Ouřada, Chlán, Jandus, Novák, Berger.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Svoboda) – Gregorc, Trška, Šidlík, Krenželok, Výtisk, Kvasnička, Černý – Lakatoš, Stránský, Bernovský, Dej, Mallet, Ryšavý, Kurovsaký, Werbik, Guman.
    thejrc.org