Kärpät – Grenoble 3:1 (kon.) | Frölunda – Moser Medical Graz 99ers 5:6 (2:3 po s.n.) | Skellefteå – Bern 3:2 (1:0 po s.n.)
Junosť Minsk – Lausanne 3:2 (po pr.) | Pelicans Lahti – Třinec 1:0 (kon.) | Vienna Capitals – Mannheim 1:6 (kon.)
Tychy – Djurgården 2:6 (kon.) | Cardiff – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Kärpät Oulu
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Grenoble Brûleurs de Loups
Pátek 30.08.2019, 18:00 • Oulun Energia Areena, Oulu • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:27:05)
     
    Střely na branku: 42 – 22 (17:7, 21:7, 4:8).
     
    Je dobojováno! Finský vícemistr potvrdil roli velkého favorita a na úvod bojů v CHL zaznamenal nad Grenoblem vítězství 3:1. Přes čtyřicet minut to vypadalo na poměrně jednoznačnou záležitost, zkraje třetí třetiny však Kärpät hodně polevil a po přesilovkové trefě Fleuryho se ještě musel o výsledek hodně strachovat. Uklidnění přišlo až v čase 55:17, kdy z nahození od modré čáry vstřelil poslední gól Jakub Krejčík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Další akci Grenoblu zastavilo postavení mimo hru. Joel Champagne tak ve svém ofenzivním snažení pokračovat nemohl.
     
    58:56
    Hosté si ještě vzali oddechový čas. Krátce po buly v útočné třetině zleva nahazoval puk do ohěn Fleury, ale Annunen měl celou situaci pod kontrolou.
     
    58:50
    Zkušený útočník Janne Pesonen by se teď asi nejradši neviděl! Koblížek mu nachystal snadnou střelu do prázdné branky, kterou z pravého kruhu trestuhodně přestřelil.
     
    58:12
    Lukáš Horák už je mezi svými spoluhráči na střídačce, Grenoble zkouší štěstí v šesti proti pěti.
     
    57:49
    Antonin Manavian dostal spoustu prostoru na ose hřiště, kam puk sice dostal, ale z dobré pozice vyslal jen slaboučkou střelu, která nemohla skončit v síti.
     
    57:18
    Justus Annunen sebral puk před Karou s Baylacqem, kteří zrovna bojovali před brankovištěm. Moc času na dva góly už hostům nezbývá.
     
    56:43
    Puk se dostal do ochranné sítě za domácí brankou. Na řadu přichází poslední powerbreak, který zároveň poslouží jako oddechový čas pro všechny opory treníra Eda Tergiana.
    55:17 Jakub KREJČÍK - 3:1
     
    55:17
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Domácí si mohou oddechnout, neboť necelých pět minut před koncem znovu vedou o dva góly! Český zadák JAKUB KREJČÍK dostal od Puljujärviho přihrávku ze zadního mantinelu a nenápadným nahozením od modré čáry překvapil brankáře Horáka, který asi neměl ideální výhled. Asistence: Jesse Puljujärvi, Michal Krištof.
     
    54:53
    Po dlouhé době se osmělil i Kärpät. Podíl na tom měl obránce Topi Niemelä, který ve dvou případech zahrozil s Puljujärvim.
     
    53:51
    Zakázané uvolnění Grenoblu ve chvíli, kdy se hraje v naprosto komorní atmosféře. Zápasu samotnému to rozhodně nepomáhá.
     
    52:52
    Scházelo málo a bylo to 2:2! Antonin Manavian nenápadně obkroužil brankoviště a zleva zřejmě trefil brankovou konstrukci!
     
    51:29
    Oulu toho po druhé přestávce moc nevymyslelo. V posledních minutách všechno směřuje k dramatické koncovce tohoto dlouho jednoznačného zápasu.
     
    49:42
    Hosté dostrkali puk ven z obranné třetiny a pak ho poslali až někam k boxu trestoměřičů. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    48:55 Damien FLEURY - 2:1

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Puljujärvi (Pyörälä, Heshka), 20. Pesonen (Koblížek, Jokinen), 56. Krejčík (Puljujärvi, Krištof) – 49. Fleury (Manavian, Bisaillon)


    Kärpät Oulu: Annunen (Rybár) – Krejčík, Heshka, Byström, M. Niemelä, Kukkonen, Mäkelä, T. Niemelä – Pyörälä, Krištof, Puljujärvi – Pesonen, Jokinen, Koblížek – Sailio, Koskenkorva, Anttila – Karvinen, Metsävainio, Räty.
    Grenoble Brûleurs de Loups: Horák (Raibon) – Tartari, Manavian, Sauve, Hardy, Trabichet, Bisaillon – Valier, Fleury, Treille – Kearney, Champagne, Aleardi – Kara, Rohat, Legault – Fabre, Koudri, Baylacq – Dair.

    Rozhodčí: Frandsen (DEN), Vikman (FIN) – Orava (FIN), Thomann (FIN)
    bahis siteleri