Košice – Michalovce 4:0 (kon.) | Prostějov – Vítkovice 2:4 (nedohr.) | Kopřivnice – MŠK Púchov 8:2 (kon.)
Řisuty – Kobra 4:7 (kon.) | Kadaň – Crimmitschau 6:2 (kon.) | Bolzano – Kladno 7:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
4:7 (1:1, 0:3, 3:3)
HC Kobra Praha
Pátek 30.08.2019, 19:00 • Zimní stadion Slaný • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    A také si pojišťuje vedení závěrečnou trefou KAMILA BŘÍŠKY. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Šťastný.
     
    54:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Utkání se nám začíná pomalu dramatizovat! Po delší souhře Řisut před brankou Langera využil volného prostoru PAVEL ŘEPKA, který využívá další přesilovku domácího týmu. Asistence: Petr Patyk, Roman Formánek.
     
    52:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vzájemná přestřelka pokračuje! Po výpadu na branku dokázal vymést pavučiny u levé tyče Sochůrkovy svatyně FILIP BERNÁTH. Asistence: Daniel Zavřel.
     
    46:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka nese své ovoce! Tak dlouho Kobra kombinovala v útočném pásmu, až se do kotouče opřel TOMÁŠ PLÍHAL, který velmi tvrdě poslal kotouč za záda Petra Jirouška. Asistence: Tomáš Šťastný, Kamil Bříška.
     
    45:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Máme tu další využitou přesilovku v dnešním utkání. Po dlouhé souhře v útočném pásmu se odhodlal ke střele NORAIR HOVSEPYAN, jehož dělovku neměl šanci Langer chytit. Asistence: Filip Bernáth.
     
    40:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu další rychlý gól Kobry, po kterém následovala stylová oslava! KAMIL BŘÍŠKA si najel středem pole a z mezikruží velmi zkušeně uklidil kotouč do branky, načež při oslavách ,,smekl" před svými spoluhráči. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    28:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zdá se, jakoby toto utkání kopírovalo předchozí vzájemný boj na branickém zimním stadionu. Po rychlé souhře se dostal ke kotouči LUKÁŠ TONDR, který přesně uklidil kotouč do Jirouškovy branky. Asistence: Jakub Planý
     
    26:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    A pramení z ní další gól hostujícího celku! Na vnější hranici levého kruhu se tvrdě opřel do kotouče Lukáš Tondr, jehož dělovku ještě dorazil TOMÁŠ PLÍHAL, čímž navyšuje vedení Kobry o dvě branky. Asistence: Lukáš Tondr, Kamil Bříška.
     
    21:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto se Pražané před brankou udrželi a je z toho další zisk vedení pro Kobru! Odražený kotouč o mantinel převzal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který už byl na druhý pokus střelecky úspěšnější. Bez asistence.
     
    16:01
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A jednu z akcí také domácí využívají! Odražený kotouč po střele Humla převzal DAVID VYSKOČIL, který neváhal ani nejmenší okamžik a z první uklidil kotouč za Langerova záda. Asistence: Ivan Huml, Šimon Náprstek.
     
    03:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání! Odražený kotouč o betony gólmana Jirouška převzal VINCENT KESZI, který puk dotlačil do volné skulinky u pravé tyče branky středočeského týmu. Asistence: Aleš Knesl, Tomáš Šťastný.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Vyskočil (Huml, Náprstek), 46. Hovsepyan (Bernáth), 53. Bernáth (Zavřel), 55. Řepka (Patyk, Formánek) – 4. Keszi (Knesl, Šťastný), 22. Šťastný, 27. Plíhal (Tondr, Bříška), 29. Tondr (Planý), 41. Bříška (Šťastný), 47. Plíhal (Šťastný, Bříška), 60. Bříška (Tondr, Šťastný)


    HC Řisuty: Jiroušek (Smetana) – Potěchin, Rudovský, Novák A., Novák F., Dostál, Vencovský, Bernáth, Zavřel – Formánek, Řepka, Fortelka – Vyskočil, Huml, Náprstek – Paršakov, Šilhan, Danov – Holub, Patyk, Hovspejan
    HC Kobra Praha: Langer (Sochůrek) – Šteiner, Mrkvička, Valík, Knesl, Šmíd, Šefl, Tondr, Bříška, Plíhal, Keszi, Hlinka, Šťastný, Planý, Furch, Brož

    Rozhodčí: Čáp – Pokorný, Doskočil
    thejrc.org