Trutnov – Hronov 5:3 (kon.)
konec
HC Trutnov
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
HC WIKOV Hronov
Pátek 30.08.2019, 16:00BAK Cup
Partner:
     
    58:55
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení. První střelu Trutnova sice zablokoval jeden z hostí, kotouč se ale nakonec dostal k VOJTĚCHU KUBINČÁKOVI, který neměl problém zakončit do prázdné branky. Bez asistence.
     
    56:38
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení. Střelu Lukáše Váchy od modré tečoval za záda hronovského gólmana PAVEL FEDULOV a připsal si tak druhý gól zápasu. Asistence: Lukáš Vácha.
     
    40:59
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! PAVEL FEDULOV nenápadně získal kotouč a svou střelou umístěnou do levého růžku hronovské branky překvapil Kryštofa Ševců. Asistence: Roman Janoušek.
     
    36:32
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou poprvé v zápase do vedení! RENÉ MACH zachytil špatnou rozehrávku Trutnova a střelou z mezikruží nedal Pivrncovi žádnou šanci. Bez asistence.
     
    32:34
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají trestné střílení a vyrovnávají. VÁCLAV PETR se rozjel na Pivrnce, vymíchal si ho a nakonec zakončil mezi betony bezmocného gólmana Trutnova.
     
    20:14
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Druhou třetinu načali lépe domácí a odskakují do vedení. Kubinčákovu nahrávku využil JAKUB MARTINEC úspěšnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    18:45
    Hronov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kotouč se v meziruží dostal k MARKU MALINSKÉMU, který následně přesně zasáhl místo nad Pivrncovým pravým ramenem. Asistence: Dominik Matouš, Jakub Exner.
     
    13:01
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání. Střelu Krska Ševců sice dokázal vyrazit, puk se však odrazil před prázdnou branku na hokejku DANIELA SVOBODY, který bez problému zakončil. Asistence: Filip Krsek.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 14. Svoboda (Krsek), 21. Martinec (Kubinčák), 41. Fedulov (Janoušek), 57. Fedulov (Vácha), 59. Kubinčák – 19. Malinský (Matouš, Exner), 33. Petr (TS), 37. Mach


    HC Trutnov: Pivrnec (Ašenbrenner) – Faltys, Vácha (A), Suk, Pěnčík, Kynčl, L. Junek – Kubinčák (A), Martinec, Semorád (C) – Jedlička, Fedulov, Svoboda – Krsek, Chára, Poul – Vacek, Janoušek, Tatar.
    HC WIKOV Hronov: Ševců (Novotný) – Š. Junek, Táborský, Novák, Řehák, Kelner, Škoda – Mach, Hylena, Exner, Maršík, Malinský, Matouš, Glos, Vaňát, Petr.

    Rozhodčí: Šmika – Mertlík, Bednář
    thejrc.org