Trenčín – Zlín 2:6 (1:2 po s.n.) | Ústí n/L – Děčín 8:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 6:5 (po pr.)
SHK Hodonín – Skalica 2:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 4:6 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 2:1 (po pr.) | Nymburk – Kobra 0:0 (zruš.)
Klatovy – Kadaň 1:3 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (kon.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
6:5 (3:1, 1:3, 1:1 - 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 03.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    S návratem vyloučeného Bartejse na led se prosadil tvrdou střelou VOJTĚCH TOMEČEK a je rozhodnuto! V dnešním utkání vítězí Olomouc!
     
    58:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    V obrovské změti hráčů před branku Lukášovi vypadl puk a JAKUB ORSAVA ho poslal pod jeho betony do branky. Bez asistence.
     
    56:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Utahaná brněnská čtveřice už nestíhala a Nahodil dostal spoustu prostoru mezi kruhy. Neunáhlil se však a poslal puk k druhé tyči na VOJTĚCHA TOMEČKA, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Lukáš Nahodil, Jan Knotek.
     
    35:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! KAREL PLÁŠEK zůstal zapomenutý za obranou Olomouce a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil sít za Lukášovými zády. Asistence: Jan Hruška.
     
    32:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí okamžitě trestají! DAVID ŠKŮREK se nijak nerozmýšlel a prostě napálil puk z první. Čiliak se mohl jen bezmocně ohlédnout. Asistence: Rostislav Olesz, Petr Kolouch.
     
    29:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÝ si nabruslil s pukem do útočného pásma a čekal na spoluhráče na přihrávku. Když zjistil, že nikdo není volný, rozhodl se pro střelu, kterou umístil naprosto přesně do šibenice. Asistence: Ondřej Němec.
     
    23:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Plekancovu střelu Lukáš ještě vyrazil před sebe, ale Kucsera poté přisunul puk na druhou tyč JAKUBU ORSAVOVI, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Lukáš Kucsera, Tomáš Plekanec.
     
    19:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Věkem sotva junior TOBIÁŠ HANDL, se dostal za obranu Komety a překvapil brankáře Čiliaka, kterému puk proklouzal mezi betony do branky! Bez asistence.
     
    09:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je fantastický obrat! Domácím stačilo pouhých 63 vteřin, aby otočili vývoj utkání s Brnem. O druhou branku se zasadil VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Jan Knotek, David Ostřížek.
     
    08:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jaroměřského nedůrazné nahození proskotačilo mezi nohama hráčů až před branku, kde se okamžitě pustil do dorážení Olesz. Ten neuspěl, ale dostrkal puk aspoň k LUKÁŠI NAHODILOVI, který byl úspěšnější a vyrovnává na 1:1! Asistence: Rostislav Olesz, Jan Jaroměřský.
     
    01:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byl ale Lukáš na soupeřovu střelu krátký a přes zakrytý výhled nestačil reagovat na zakončení ONDŘEJE NĚMEC. Asistence: Jan Hruška.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 9. Nahodil (Olesz, Jaroměřský), 10. Tomeček (Knotek, Ostřížek), 20. Handl, 33. Škůrek (Olesz, Kolouch), 57. Tomeček (Nahodil, Knotek), 62. Tomeček – 2. Němec (Hruška), 24. Orsava (Kucsera, Plekanec), 30. Horký (Němec), 36. Plášek (Hruška), 59. Orsava


    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Švrček, Dujsík – Tomeček, Knotek, Ostřížek – Klimek, Kolouch, Strapáč – Olesz, Nahodil, Burian – Hecl, Handl, Laš.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Klimeš) – Bartejs, Pyrochta, Baranka, Němec, Malec, Štencel, Mikyska – Zaťovič, Holík, Mueller – Hruška, Plekanec, Horký – Orsava, Lev, Kucsera – Plášek, Kusko, Jenyš.

    Rozhodčí: Cabák, Koziol – Hanzlík, Zedník
    thejrc.org