Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 04.09.2019, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč. (20:58:28)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 26:22.
    Zblokované střely – 4:10.
    Vyloučení – 3:6.
    Využití přesilovek 2/6 – 0/3.
    Vhazování – 29:30.
     
    Je konec! Dnešní utkání končí vítězstvím Soči, které svého soupeře porazilo poměrem 3:2. Ačkoliv jsme po dvou třetinách viděli pouze jednu branku, tak v poslední periodě se oba celky rozstřílely. Soči si nakonec udrželo jednobrankové manko, nicméně domácí celek byl v tomto utkání nebezpečnější, což se potvrdilo ziskem tří bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Soči hraje v poslední minutě velice zodpovědným způsobem, svého soupeře nepouští na dostřel své branky. Jednu z posledních akcí zápasu rozjíždí obránce Murphy.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Kulikov – 2 min., podrážení).
     
    58:05
    Aby toho nebylo málo, tak si sudí všiml těsného ofsajdu, útočná snaha Neftěchimiku tak končí. Naopak budeme sledovat vhazování ve středním pásmu.
     
    57:20
    Z vlastního pásma to prudkou ránou na branku soupeře zkoušel Bryncev, který na Šikina nevyzrál. Hra je opět přerušena, sledovali jsme zakázané uvolnění.
     
    56:07
    Na ledovou plochu naskočila druhá formace hostujícího celku. Ta se v pásmu moc dlouho neudržela, na opačné straně to nebezpečně zkoušel kanadský obránce Ellis.
     
    55:10
    Brankář Barulin se také zapojil do rozehrávky, přičemž dokázal konstruktivní nahrávkou najít volného Bikmullina, jehož manévr mu protihráč nezbaštil.
     
    53:25
    Po delší době se divákům připomněl Mosaljov, který si hodil puk mezi kruhy, avšak do střely vložil hokejku soupeř. Na druhou stranu peláší trojice protihráčů.
     
    52:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Máme opět sníženo! Hlavní sudí se totiž kvůli nejistotě jel podívat k videu, která přineslo puk v síti domácího celku! Zakončující ILDAR ŠIKSATDAROV pálil přesně pod horní konstrukci, od které se puk odrazil ven z branky. Sudí branku nakonec skutečně potvrdil.
    Asistence: Radel Fazlejev.
     
    52:08
    Další zákrok z řady hraničních, i tentokráte se pokračovalo ve hře. Druhá formace Neftěchimiku obsadila pásmo, Šikin si tečí z bezprostřední blízkosti poradil.
     
    51:07
    Starkov celkem hraničně dohrál jednoho z protihráčů, avšak sudí tentokráte vylučovat nebudou. Neftěchimiku to ani tak moc nepomohlo, Šikin nezasahoval.
     
    50:11
    Šmeljov sice s pukem dojel za modrou čáru, avšak tam se nacházela dvojice protihráčů, která zasáhla čistě. Soči to opět zkouší z vlastního pásma.
    49:44 Sean COLLINS - 3:1
     
    49:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je tu využitá přesilová hra domácího celku! Ten měl celkem velké problémy s přechodem do útočného pásma, avšak Rosén se fantastickým způsobem dostal za modrou čáru, kde přihrával do tandemu na SEANA COLLINSE, který zakončením nad lapačku překonal brankáře.
    Asistence: Robert Rosén, Morgan Ellis.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Denis Kazionov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    48:40
    S přispěním mantinelu se domácímu Ellisovi podařilo vyhodit puk do bezpečnějšího prostoru. Posléz sudí musel řešit několik soubojů za brankou hostů.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 38. Točickij (Šmeljov, J. Alexandrov), 43. R. Rosén (Krikunov, Pogorišnyj), 50. Collins (R. Rosén, Ellis) – 45. Z. Mitchell, 53. Šiksatdarov (Fazlejev)


    HK Soči: Šikin (Proskurjakov) – J. Alexandrov, Nazarevič, Pogorišnyj, K. Vorobjov, D. Alexandrov, Ellis, Gordejev – Archipov, R. Rosén, Krikunov (C) – Šmeljov, Collins (A), Mosaljov (A) – Starkov, Točickij, Altybarmakjan – Orlovič-Grudkov, Rachimullin, Kapustin – Kaletnik, Tomilin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – R. Murphy (A), Rjasenskij, S. Zacharčuk (C), Šaripzjanov, Bryncev, An. Sergejev (A), Aťušov – Z. Mitchell, White, Porjadin – Bikmullin, Chafizov, Avcin – Denis Kazionov, P. Kulikov, Černikov – Šiksatdarov, Šarifijanov, Fazlejev – Grošev.

    Rozhodčí: Bukin, Sergejev – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 5567
    bahis siteleri