Zlín sledge – Mjøsa 3:2 (3:1 po s.n.) | Zlín sledge – FIFH Malmö 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
SHK LAPP Zlín
5:4 (2:1, 2:3)
FIFH Malmö
Čtvrtek 05.09.2019, 14:50 • PSG aréna, Zlín. • Lapp Cup Zlín (sledge hokej)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SHK LAPP Zlín. MARIAN LIGDA zajistil Zlínu proměněným nájezdem do horní části branky bod navíc.
     
    28:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Risk bez gólmana Zlínu vyšel. Po vyhraném buly nahodil kotouč na branku Julina. Nilsson kotouč jen vyrazil betonem před sebe a z následně skrumáže před ním se podařilo skórovat důraznému MARTINU JOPPOVI.
    Asistence: Pavel Julina.
     
    24:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jednoho gólu. JAN ZAPLETAL ukázal dobrý předhled v předbrankovém prostoru a poradil si i s brankářem Nilssonem.
    Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    24:14
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Švédové odskakují Zlínu na rozdíl dvou branek. Kotouč na branku nahazoval Ingvarsson, BERNHARD HERING ještě do tohoto pokusu vložil svou hůl a zkompletovává tak hattrick.
    Asistence: Nicklas Ingvarsson.
     
    19:39
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Tak trochu nedáš – dostaneš. Švédové si berou náskok o gól zpátky. Střelou z pravé strany uspěl útočník BERNHARD HERING, Molek se natahoval, seč mohl, ale nebylo mu to nic platné.
    Asistence: Mattias Jonsson.
     
    17:36
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Švédové ujeli do brejku dvou proti jednomu. Zakončení vzal na sebe MAGNUS BOGLE a přízemním pokusem směřujícím k pravé tyči překonal padajícího Molka.
    Bez asistence.
     
    12:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali udeřit. Joppa nahrál ZDEŇKU HÁBLOVI, který se rozhodl poslat kotouč do horní části branky. Tento záměr mu vyšel a Nilsson se rukama natahoval marně. Zlín tak otáčí skóre.
    Asistence: Martin Joppa.
     
    08:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín dokázal udržet útočné pásmo, což se ukázalo jako klíčové. Na pravé straně se naskytl prostor MARIANU LIGDOVI a slovenský forvard prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Včetně brankáře Nilssona.
    Asistence: Martin Joppa.
     
    02:57
    FIFH Malmö právě vstřelilo branku!
    Molek teď vůbec nevěděl, kde se nachází kotouč. Toho dokázal využít útočník Malmö BERNHARD HERING, který z levé strany dopravil kotouč střelou do odkryté klece.
    Asistence: Audum Bakke.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. Ligda (Joppa), 13. Z. Hábl (Joppa), 25. Zapletal (Z. Hábl), 29. Joppa (Julina), rozh. náj. Ligda – 3. Hering (Bakke), 18. Bogle, 20. Hering (Jonsson), 25. Hering (Ingvarsson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hering (MLM)
    1:0   Joppa (ZLS)
    2. série:
    1:1   Bakke (MLM)
    1:1   D. Hábl (ZLS)
    3. série:
    1:1   Eklund (MLM)
    2:1   Ligda (ZLS)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Z. Hábl, Mach, Zapletal – Joppa (A), D. Hábl, Ligda (C), Turic, Rauš, Ferenčík, Korman
    FIFH Malmö: U. Nilsson – Lundgren, Ingvarsson, Strandmark, Bogle – H. Nilsson, Eklund, Flomén, Bakke, Hering, Jonsson, Rennhack

    Rozhodčí: Čech, Blažek
    thejrc.org