Králův Dvůr – Rakovník 3:1 (kon.) | Příbram B – Štěchovice 4:0 (kon.)
konec
FK Příbram B
4:0 (2:0)
TJ Štěchovice
Pátek 06.09.2019, 17:00Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Příbramští mladíci v dnešní předehrávce pátého kola České fotbalové ligy deklasovali na domácím hřišti Štěchovice 4:0 a svému soupeři se v tabulce přiblížili na jeden bod, nyní je Příbram sedmá a Štěchovice šesté. Domácí potvrdili, že se jim před vlastními fanoušky daří, když zvládli vítězně a navíc s čistým kontem po Motorletu také duel proti Štěchovicím. (18:51:57)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    88
    Příbramští ještě jednou vystrašili Kohoutka, ten jen kontroloval střelu mimo.
     
    83
    Zápas se prakticky jen dohrává. De facto už hrajeme jen o tom, zda si mladý příbramský brankář Martin Melichar udrží své druhé čisté konto v letošní třetiligové sezoně.
     
    79
    ...a když už se teď odhodlali ke střele z přímého kopu, letěl balon mimo tři tyče a skončil v zámezí.
     
    78
    Další šance a střelecké pokusy počítají jen domácí. Zdá se, že hosté pod vedením trenéra Jiřího Hrušky už pro dnešek rezignovali.
    75. POLÁK - 4:0
     
    75
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! A teď už to asi můžeme konstatovat se stoprocentní jistotou, Příbramští totiž počtvrté rozvlnili síť Kohoutkovy svatyně. Tentokrát se raduje střídající Martin Polák.
     
    75
    Vstupujeme do poslední čtvrthodiny dnešního utkání a pomalu můžeme začít konstatovat, že pokud se nestane žádný zázrak, fotbalisté příbramského béčka zvládnou za tři body i svůj druhý domácí zápas nové sezony.
     
    71
    Po delší době měli nebezpečný útok také fotbalisté Štěchovic, ale domácí gólman Melichar ani nemusel zasahovat, a přesto má stále nakročeno k čistému kontu.
     
    65
    Zdá se, že Štěchovičtí trošku přestávají snášet nepříznivý vývoj zápasu a dostávají hned posléze další napomenutí žlutým kartónkem, provinil se kapitán Michal Švejda.
     
    63
    Žlutou kartu dostává hráč TJ Štěchovice – Lukáš Batka.
     
    63
    Příbramskou střelu na bránu hostující strážce svatyně Štěpán Kohoutek kryl.
     
    61
    Obrana Štěchovic pod vedením rodáka z jihočeské Volyně Michala Švejdy zastavila nebezpečný útok Příbrami. Hosté se teď ale potřebují věnovat zejména útoku, pokud chtějí se zbytkem zápasu ještě něco udělat.
     
    59
    Příbramští drží míč na svých kopačkách. Do bezprostřední blízkosti Kohoutkovy svatyně se sice nedostávají, ale to jim za stavu, který svítí na světelné tabuli, rozhodně nevadí.
    53. MEZERA - 3:0
     
    53
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Teď už se zdá být de facto rozhodnuto. Domácí udělali důležitý krok k vítězství brankou po rohovém kopu. Stav utkání je po trefě Jiřího Mezery 3:0 a Štěchovičtí jsou tak říkajíc na ručník.
     
    52
    První střelecký pokus si tak připsal domácí tým, ale rána z přímého kopu takřka na středu hřiště si prostor zařízení nenašla.

    Pavel Pubal

    Branky: 10. Kříž, 13. Belej, 53. Mezera, 75. Polák

    Karty:   8. Vilotič (PRB) – 39. Kučera (STE), 63. Batka (STE), 65. Švejda (STE)


    FK Příbram B: Melichar – Šíma, Puchmertl, Vilotič (87. Jelínek), Mezera, Vlček (K), Janota, Hájek (82. D. Rohlík), Ptáček (68. Polák), Kříž (77. Petrák), Belej (71. A. Rohlík).
    Náhradníci: Smrkovský – Jelínek, A. Rohlík, D. Rohlík, Petrák, Polák.

    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta, Švejda (K), Košata, Pavlík, Volešák (71. Pešl), Kučera, Štědronský (46. Těžký), Batka (79. Obermajer), Nehoda (46. Woitek), Novák.
    Náhradníci: Grégr – Obermajer, Jakobovský, Těžký, Pešl, Woitek.

    Rozhodčí: Vít – Pilný, Arnošt.

    Diváci: 87
    bahis siteleri