Banská Bystrica – Färjestad 3:4 (po pr.) | Bern – Kärpät 1:2 (1:3 po s.n.) | Mountfield HK – Frölunda 3:4 (kon.)
Rungsted Seier Capital – Plzeň 2:4 (kon.) | Hämeenlinna – Zug 1:3 (kon.) | Moser Medical Graz 99ers – Cardiff 2:5 (kon.)
Grenoble – Skellefteå 1:4 (kon.) | Ambri-Piotta – Mnichov 2:3 (2:3 po s.n.)
po prodl.
HC´ 05 Banská Bystrica
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
Färjestad Karlstad
Sobota 07.09.2019, 14:15 • Banská Bystrica Ice Stadium • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:56:04)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1 695 diváků.
     
    Střely na branku: 29 – 35
     
    Je dobojováno. Hosté dvacet vteřin před koncem prodloužení odmítli samostatné nájezdy, když zblízka překonal domácího brankáře Victor Ejdsell. Domácí byli švédskému soupeři více než důstojným soupeřem a na domácím ledě, ač sahali po třech bodech, nakonec berou jeden. Hosté tak nakonec musí s dvěma body být spokojeni.
     
    Konec zápasu.
    64:40 Victor EJDSELL - 3:4
     
    64:40
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Hostům se to naopak povedlo a je rozhodnuto. Färjestad získá bonusový bod navíc. VICTOR EJDSELL se zjevil před brankou domácích, přehodil si puk na bekhend a poté zasunul kotouč za záda jinak dnes výborného domácího brankáře Beskorowanyho – 3:4. Bez asistence.
     
    64:24
    Také Ján Brejčák byl ve velmi dobré šanci před hostující klecí, ani on nedokázal rozhodnout.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    63:32
    Domácí Mário Róth mohl rozhodnout. Uháněl na hostující branku zcela sám, ale svůj únik v branku nepřetavil! Hosté si tak určitě hodně oddechli.
     
    62:24
    Marcus Nelsson nahodil puk před branku soupeře, ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl na teč připravený. Nicméně hosté stále drží svého soupeře pod menším tlakem.
     
    62:05
    Per Åslund dostal přihrávku k pravé tyči a vystřelil. Proti byl zákrok domácího brankáře.
     
    62:03
    Ján Brejčák si nabruslil na levou stranu a vyslal jedovku směrem k hostující brance. Puk ale končí také v moci brankáře hostů.
     
    61:29
    Oba celky jsou už ve třech a Jonathon Blum střílel z prostoru mezi kruhy, avšak jeho pokus zastavil zákrok Beskorowanyho. Hra je přerušena.
     
    60:43
    Banskobystričtí jsou natlačeni v pásmu soupeře a pokoušejí se o střelu, která by mohla znamenat bonusový bod navíc. Jenže kotouč neudrželi a hosté se osvobozují.
     
    60:24
    Domácí mají ještě k dispozici přesilovou hru a dohrávají ji. Jsou tedy ve čtyřech hráčích.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Hickmott (Wahl, Southorn), 43. Jääskeläinen, 54. Lamper (Slovák) – 26. Erixon (Åslund), 52. Nilsson (Åslund), 57. Åslund (Blum, Johansson L.), 65. Ejdsell


    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Southorn, Mihálik (A), Ďatelinka (C), Brejčák, Biro, Martinelli, Räsänen – Jääskeläinen (TS), Slovák, Lamper – Šoltés, Wahl, Hickmott – Hrnka, Tamáši, Bartánus (A) – Kabáč, Gabor, Róth – Varga
    Färjestad Karlstad: Holm (Svensson) – Blum, Arnesson, Mozík, Westin, Erixon (A), Ivarsson, Johansson A. – Leskinen, Ryno (A) (TS), Ejdsell – Åslund, Johansson L. (C), Nilsson – Olofsson, Johansson M., Ottosson – Rydahl, Bäck, Jakobsson – Sandberg

    Rozhodčí: Jarec (BLR), Baluška (SVK) – Synek, Konc (oba SVK)

    Diváci: 1 695
    thejrc.org