Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Riga 7:2 (kon.)
Soči – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:6 (1:3, 2:2, 2:1)
Berani Zlín
Sobota 07.09.2019, 12:00 • ČPP Aréna, malá hala, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 2. kolo
Partner:
     
    59:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nakonec svůj tlak přetavil v pátou branku. Morong s Poppelem si teď vyměnili role, první jmenovaný vyhrál buly a PETR POPPEL puk bez přípravy napálil na branku. Kotouč nakonec nezastavil ani Kořének a Mountfield snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Matěj Morong
     
    56:55
    Jenže to s kombinací přehnali a v oslabení opět ujeli do úniku Síla s Poppelem. První jmenovaný to tentokrát vzal na sebe, Kořének si jeho střelu zápěstím pohlídal.
     
    55:58
    Právě střelec poslední branky se ale následně provinil vysokou holí a Mountfield jde do čtyř.
     
    54:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield početní výhodu nakonec ale přece jen využívá a snižuje na 4:6. Branka padla po další nepřehledné skrumáži, kdy se puk od hole DAVIDA VOŇKY po několika odrazech nakonec ocitl v brance. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    54:25
    Poppel si teď nemohl přát lepší pas, který mu adresoval Síla. Hradecký kapitán ale netrefil puk ideálně a branku minul.
     
    54:03
    Mikulík si vzal pokyny trenéra sice k srdci, ale před vlastním brankářem si počínal opět nedovoleně a znovu krosčekuje protihráče.
     
    53:52
    Neskutečný závar před brankou hostí nakonec ukončují až rozhodčí. Puk se převaloval po brankovišti, ale nikdo z Hradeckých ho do odkryté klece neusměrnil.
     
    53:25
    Petr Poppel ukázal své technické dovednosti a efektními kličkami si udělal tři hráče. Jenže Fajkus mu nakonec přece jen přesnější zakončení znemožnil.
     
    52:01
    Pinkas skvěle objel branku a předkládal puk najíždějícímu Jandovi, náramně však zasáhl bránící Pavlas který holí tento signál překazil.
     
    50:27
    Mikulík to v souboji přehnal s razancí a odsedí si dvě minuty za krosček.
     
    48:00
    Talafa nakonec byl ale tak zmatený, že neopustil hřiště včas a Zlín hrál poměrně dlouho v šesti.
     
    44:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Napočtvrté však domácí gólman potřetí kapituluje. Po vyhraném vhazování se puk dostal k FILIPU WEINTRITTOVI, který přesnou střelou do horní poloviny branky vrátil Zlínu tříbrankové vedení. Asistence: Matěj Sebera.
     
    41:40
    Asistent domácího kapitána si ale následně počínal v rozporu s pravidly a dostal dvě minuty za držení. Neodpustil si nějaké průpovídky směrem k rozhodčím a vyfasoval navíc desítku za nesportovní chování.
     
    39:50
    Po kostrbaté rozehrávce domácích se k puku dostal Pavlas, který ho napálil do tyče hradecké branky. Kryštofu Ševců bude ještě pěkně dlouho zvonit v uších.
     
    38:26
    Zlín si teď se zlepšeným pohybem Hradeckých neví rady a Podešva opět podrazil jednoho z domácích a nabídl jim tak další přesilovou hru.
     
    38:06
    A Sílovi se to málem povedlo znovu, když po dalším vyhraném buly Poppela pálil jen těsně mimo Kořénkovu bránu.
     
    37:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí sice přesilovku nevyužili, ale těsně po návratu Hrazdiry na led se přece jen prosazují. PETR POPPEL se po lehčí skrumáži nejlépe zorientoval a s přehledem poslal puk za ležícího Kořénka. Asistence: David Voňka.
     
    35:06
    Po čistě odehrané první třetině začínají hráči kupit fauly, jako teď Hrazdira, který se provinil podrážením.
     
    32:14
    Fajkus však dalším faulem hokejkou zastavil rodící se šanci domácích a odsedí si menší trest za sekání.
     
    29:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hradecký zmar korunoval Moravec, který ukázkově namazal Dobiášovi. Ten našel úplně volného DOMINIKA LUŽU, který měl na zakončení až příliš mnoho času a bez problému ho využil. Asistence: Vojtěch Dobiáš
     
    27:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co se před chvílí nepovedlo domácím, to se podařilo hostům, kteří zásluhou DAVIDA KOZUBÍKA skórují v oslabení. Ten totiž skvěle zužitkoval ztrátu Hradce a dlouhý pas Talafy, pláchl všem hráčům v bílém a propálil Ševců mezi rukou a tělem. Asistence: Tadeáš Talafa, Dominik Luža.
     
    27:25
    Dobiáš si po ztrátě puku neodpustil drobné seknutí, arbitr to postřehl a posílá Zlín do čtyř.
     
    24:10
    Neskutečná šance v oslabení pro Hradec nekončí gólem! Vojtěch Síla v přečíslení uvolnil naprosto přesně Petra Poppela, kterému radost zkazil fantastickým přesunem brankář Kořének. Zákrok hodný zlaté helmy.
     
    23:14
    Poněkud zbytečným sekáním se v útočné třetině provinil Morong a nabídl tak Zlínu druhou přesilovku.
     
    20:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradci tento tah nakonec vyšel! Poppel našel přesným pasem MATĚJE MORONGA, který trochu šťastně našel mezírku v postavení Kořénka a procpal puk mezi jeho tělem a tyčkou. Asistence: Petr Poppel.
     
    20:01
    Hradečtí střídají brankáře a trenéři se snaží dát týmu nový impuls. Denise Vacka střídá Kryštof Ševců.
     
    18:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pěnčík ani nestihl dosednout na trestnou lavici a už ji smutně opouští. Parádní dělovkou od modré se totiž prezentoval TADEÁŠ TALAFA, který naprosto přesně zamířil k tyči, od které se puk odrazil do branky. Asistence: Jáchym Janošek
     
    18:29
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pěnčík – 2 min., podrážení).
     
    16:50
    Ďuriš skvěle přebruslil obranu a po stahovačce behkendem jen těsně minul už překonaného Kořénka.
     
    15:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí si zlepšeným výkonem v posledních minutách vynutili kontaktní branku. Poppel čistě vyhrál buly přímo na MATĚJE MORONGA, který se s ničím nepáral a golfem po zemi poprvé propálil Zlínského brankáře. Asistence: Petr Poppel
     
    12:47
    Po skvělém pasu Handla se dostal k zakončení z mezikruží úplně volný Fajkus. Zlín v útočné činnosti svého soupeře zatím jasně převyšuje.
     
    07:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Napotřetí to ale z pravého kruhu vyšlo. DAN HANDL se uvolnil a tentokrát Vacka překvapil střelou po ledě. Hradeckému gólmanovi prošel puk po betonem a hosté jdou do trháku. Asistence: Sebastian Fajkus, Vojtěch Dobiáš.
     
    07:40
    V úplně stejné pozici na druhé straně nesupěl ani Síla, který se neprosadil proti dobře povyjetému Kořénkovi.
     
    07:20
    Po křižném pasu pálil nikým nekrytý Apolenář z pravého kruhu, Vacek se výtečně přesunul, máchl lapačkou a zneškodnil tuto šanci.
     
    01:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale poprvé se nakonec radují hráči Zlína! Z nevinně vyhlížejícího protiútoku následovala přihrávka na naprosto osamoceného FILIPA WEINTRITTA, který puk bez problémů uklidil za bezmocného Vacka. Asistence: Richard Hrazdira

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 16. Morong (Poppel), 21. Morong (Poppel), 38. Poppel (Voňka), 55. Voňka (Síla), 60. Poppel (Morong) – 2. Weintritt (Hrazdira), 8. Handl (Fajkus, Dobiáš), 19. Talafa (Janošek), 28. Kozubík (Talafa, Luža), 30. Luža (Dobiáš), 45. Weintritt (Sebera)


    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Houdek, Váchal"A", Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Budina, Lang, Janda "A", Da. Šedivý, Morong, Poppel "C"
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Holík, Talafa, Jeroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Podešva, Kozubík, Luža "A", Hrazdira, Dobiáš "C", Fajkus "A", Baďura, Apolenář

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Frodl, Komárek
    bahis siteleri