Liberec – Luleå 4:5 (po pr.) | Djurgården – Tychy 2:0 (kon.) | Lausanne – Pelicans Lahti 4:3 (2:0 po s.n.)
Mannheim – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Třinec – Junosť Minsk 7:2 (kon.) | Augsburg – Belfast Giants 3:1 (kon.)
Tappara – Biel 1:0 (kon.) | Frisk Asker – EC-KAC 0:4 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:2, 2:2, 0:0 - 0:1)
Luleå Hockey
Neděle 08.09.2019, 14:00 • Home Credit Arena, Liberec • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 HÄLLANDER - 4:5
     
    64:44
    Luleå právě vstřelila branku!
    Švédský celek vítězí a s Libercem to v CHL nevypadá nejlépe. FILIP HÄLLANDER se utrhl do akce dvou na jednoho a sám ji z pravého kruhu zakončil parádní střelou do vzdálenějšího horního růžku Petersovy pokladnice! Bez asistence.
    35:35 LUNDKVIST - 4:4
     
    35:35
    Luleå právě vstřelila branku!
    Justin Peters až doposud nemá vůbec svůj den. Od modré čáry jej nenápadným nahozením z prostoru před vlastní střídačkou nachytal NILS LUNDKVIST! Máme tedy znovu vyrovnáno. Asistence: Jonas Berglund.
    34:26 KRENŽELOK - 4:3
     
    34:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se vracejí do vedení! Znovu to byla přesilovková paráda. Rostislav Marosz z levé strany narýsoval krásnou kolmici křížem na LUKÁŠE KRENŽELOKA, jenž se do puku, stejně jako Filippi, opřel z první. Rána skončila přesně u tyčky a aréna je na nohou! Asistence: Rostislav Marosz, Tomáš Hanousek.
    29:54 FILIPPI - 3:3
     
    29:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmám se přesilovka příliš nedařila, jenže poté přišla krásná akce zakončená gólem! Libor Hudáček si na levém kruhu narazil puk s Michalem Birnerem, načež exkluzivní křižnou přihrávkou nabil TOMÁŠI FILIPPIMU, jenž z pravého kruhu pálil bez přípravy přesně pod břevno. 3:3! Asistence: Libor Hudáček, Michal Birner.
    23:53 E.EMANUELSSON - 2:3
     
    23:53
    Luleå právě vstřelila branku!
    To je pro Tygry frustrující, souběžně s návratem Dernera na led totiž inkasují. EINAR EMANUELSSON se zkusil zpoza brány natlačit do kladného úhlu, což se mu povedlo, včetně bekhendového zakončení! Asistence: Juhani Tyrväinen, Jonas Berglund.
    16:58 SONDELL - 2:2
     
    16:58
    Luleå právě vstřelila branku!
    Obrovská poziční chyba Liberce vedla k vyrovnání. Luleå uspěla na buly, všichni domácí hráči se zapomněli na levé straně hřiště. Kotouč mířil na hůl DANIELA SONDELLA, který měl spoustu času, od modré čáry si najel až za kruh a tvrdou ranou se trefil pod lapačku Peterse! Asistence: Juhani Tyrväinen, Arttu Ilomäki.
    13:30 KRENŽELOK - 2:1
     
    13:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda LUKÁŠE KRENŽELOKA! Zkušený útočník si vzal kotouč, podél levého mantinelu si nabruslil až na kruh a přesnou střelou na bližší tyčku nachytal Lassinanttiho! Přesilovka využita, 2:1. Asistence: Rostislav Marosz, Ladislav Šmíd.
    09:43 HUDÁČEK - 1:1
     
    09:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecký Top Scorer se ozývá, je vyrovnáno! Po vyhraném vhazování se puk dostal na hokejku LIBORA HUDÁČKA, jenž bleskovou akci zakončil krásnou střelou zpoza kruhů. Touš zaplul přesně k tyči a Home Credit Arena poprvé burácí! Asistence: Michal Birner, Michal Bulíř.
    03:09 ILOMÄKI - 0:1
     
    03:09
    Luleå právě vstřelila branku!
    Švédský celek zažil silnou pasáž. Karl Fabricius nejdříve v obrovské šanci minul poloprázdnou klec, jenže o chvíli později Justin Peters vyrazil nahození Engsunda jen před sebe a ARTTU ILOMÄKI jej překvapil pohotovou střelou z pravé strany! Asistence: Oscar Engsund, Joonas Jalvanti.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 10. Hudáček (Birner, Bulíř), 14. Krenželok (Marosz, Šmíd), 30. Filippi (Hudáček, Birner), 35. Krenželok (Marosz, Hanousek) – 4. Ilomäki (Engsund, Jalvanti), 17. Sondell (Tyrväinen, Ilomäki), 24. E.Emanuelsson (Tyrväinen, Berglund), 36. Lundkvist (Berglund), 65. Hällander


    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – Šmíd, Hanousek, Derner, Knot, Havlín, Graborenko, Kolmann – Birner, Bulíř, Hudáček – Marosz, Filippi, Lenc – Krenželok, Jelínek (C), Zachar – Vlach, Musil, Šír.
    Luleå Hockey: Lassinantti (Rautio) – Lundkvist, Engsund, Sondell, Jalvanti, Själin, Styrman – Hällander, Ilomäki, Kovacs – Emanuelsson Petter, Tyrväinen, Farley – Emanuelsson Einar, Berglund, Fabricius – Edström, Mattsson, Thyni Johansson.

    Rozhodčí: Wiegand (Švýcarsko), Pražák – Ondráček, Zíka (všichni Česko).

    Diváci: 4 023
    thejrc.org