Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 11.09.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:20 David KLIMŠA - 3:4
     
    62:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jenže aktivita Frýdku-Místku v prodloužení je po zásluze odměněna. DAVID KLIMŠA dotáhl svou individální akci až do konce a střelou mezi betony překonal Gábu. Asistence: Dan Przybyla.
    59:46 Antonín PECHANEC - 3:3
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro hosty, kterým chybělo 14 vteřin k vítězství! Vsetínský stadion naopak exploduje radostí. Slováček rychlým pasem do prostoru mezikruží oslovil ANTONÍNA PECHANCE, ten nijak neváhal a expresní ranou těsně nad ledem překonal Malíka, jenž se ani nepohnul. Asistence: Ondřej Slováček, Vlastimil Dostálek.
     
    57:02
    První dobrá šance Vsetína. Jonákův pas na Pechance měl oči, domácí jedenáctka však byla příliš blízko Malíkovi, který hrudí chytá.
     
    51:49
    Šance na nápravu však přichází záhy. Zahradníček si pomohl faulem a míří na trestnou lavici. Co předvedou zelenožlutí nyní?
     
    47:14
    Jenže na trestnou lavici míří za Motlochem i Mikulíkem a Vsetín má k dispozici minutovou přesilovku 5 na 3.
     
    46:14
    Po dvou oslabeních tentokrát přichází na řadu vsetínská přesilovka. Za držení je vyloučen Motloch. Využijí Valaši tuto příležitost?
     
    43:03
    Jenže po dorážkách důrazného Stuchlíka nechybělo málo, aby to bylo už o dva góly. Puk se po těle Gáby svezl těsně vedle pravé tyčky.
     
    42:01
    Jenže Vsetínští v pěti příliš dlouho nezůstali. Slováček zastavil ve středním pásmu Kaluse a rozhodčí okamžitě zvedá pravici. Podaří se hostům navýšit vedení? To už by byl trhák...
     
    39:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Doktor.
     
    35:55
    Volf byl zahákován Kaukičem a pro Valachy je to opět šance, jak se dostat zpět do zápasu. Bude do dvou minut svítit na tabuli remízový stav?
     
    32:22
    No a pozor, Kaukič byl při dorážkách příliš důrazný, zajel do Gáby a dostane dvě minuty za sekání. Síly se srovnají.
     
    32:22
    Po rychlé kombinaci zakončoval z předbrankového prostoru Kaukič, ale Gába jej v přesunu dokázal vychatat! Důležitý zákrok vsetínského gólmana.
     
    31:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vlastimil Dostálek – 2 min., sekání).
    28:44 Jan KALUS - 2:3
     
    28:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání se červenobílí dostávají do vedení. Závaru před brankou Gáby dokázal využít JAN KALUS, který nebráněn vybruslil z pravé strany, poslal to na Gábu a dokázal propasírovat kotouč mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    26:34
    Vsetín mohl záhy zareagovat a dostat se zpět do vedení, to by však musel David Vítek trefit odkrytou horní část branky. Malík už byl v tu chvíli na ledě a při střele pod víko by byl bezmocný. Chybělo málo.
    25:37 Ondřej HRACHOVSKÝ - 2:2
     
    25:37
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Na Lapači je však překvapivě znovu vyrovnáno! ONDŘEJ HRACHOVSKÝ obral o puk Procházku, zamířil do útočného pásma a ranou skrytou za obráncem Drtinou překonal Gábu. Sedlo mu to náramně. Bez asistence.
     
    14:17
    Kovář při ráně zranil hůl a Teper se proti němu vydal s útočnou akcí! Udělal nádhernou kličkou a prodral se až k Malíkovi, který jeho šikovnou střelu pod břevno vykryl.
     
    13:26
    Jenže rozhodčí je dnes na drobné zákroky háklivý. Po Jeřábkově sekání je tu velká šance pro červenobílé, kteří budou hrát početní výhodu o dva hráče.
     
    12:06
    Vsetínská obrana nebyla dostatečně důrazná, a tak se Mikulík dral až ke Gábovi, Teper jej zastavil jen za cenu hákování.
    10:36 Jiří DRTINA - 2:1
     
    10:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí přesilová hra, druhý gól. Vsetín si bere své vedení zpět a postaral se o to JIŘÍ DRTINA, který mohutně napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Malík jen máchl lapačkou. Asistence: Branislav Rehuš.
     
    10:10
    Po faulu Kudly mají Valaši možnost, jak se dostat zpět do vedení. Čeká je dvouminutová přesilová hra.
    08:07 Rostislav MARTYNEK - 1:1
     
    08:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vsetínská obrana byla vysunutá příliš daleko ve středním pásmu a okénko v ní využil ROSTISLAV MARTYNEK, který dostal přesný pas od Hrachovského, položil si Gábu a zavěsil pod horní tyč. Na Lapači je tedy brzy vyrovnáno a začíná se od nuly. Asistence: Ondřej Hrachovský, David Květoň.
    06:12 Antonín PECHANEC - 1:0
     
    06:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jen 19 vteřin potřeboval Vsetín k využití přesilové hry a nutno říct, že to byla docela šťastná branka. I takovým se však musí jít naproti. Vít Jonák našel pasem přes celou šíři útočného pásma ANTONÍNA PECHANCE, kterému rána příliš nesedla, ale Malík si ji srazil svou holí do sítě. Asistence: Vít Jonák, Ondřej Slováček.
     
    05:53
    Karafiát byl zasažen Adámkovou vysokou holí, Vsetín má další dvě minuty na to, aby vstřelil premiérovou branku.
     
    03:30
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Kalus – 2 min., podrážení).
     
    02:44
    Pechanec naznačil střelu, a posléze se snažil zamířit mezi betony, kde to však měl Malík dobře pohlídané. Gól z toho není!
     
    02:44
    Pechanec zastavil Zahradníčkovu střelu a mířil sám na brankáře od své vlastní modré čáry. Soupeř zatáhl za záchrannou brzdu a ve středním pásmu fauloval. Bude z toho trestné střílení!
     
    01:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Branislav Rehuš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 7. Pechanec (Jonák, Slováček), 11. J. Drtina (Rehuš), 60. Pechanec (Slováček, Dostálek) – 9. Martynek (Hrachovský, D. Květoň), 26. Hrachovský, 29. J. Kalus, 63. Klimša (Przybyla)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Holomek, Dudáš, Jeřábek, J. Drtina, Hryciow – Dostálek, Pechanec, Jonák (C) – D. Tůma, Rehuš, Procházka – Březina, L. Volf, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Doktor.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Kudla, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek, L. Kovář, D. Stránský, J. Adámek – Kaukič, Mikulík, Motloch – D. Květoň, Klimša, Martynek – Kvasnica, Stuchlík, Przybyla – Geidl, J. Kalus, Flok.

    Rozhodčí: Kašík, Maršálek – Blažek, Kučera
    thejrc.org