Chabarovsk – Barys 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 1:4 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Středa 11.09.2019, 11:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Nikita MICHAJLIS - 1:3
     
    59:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! NIKITA MICHAJLIS se dostával do samostatného úniku proti prázdné brance, Vjačeslav Ušenin jej jasně podrazil. Rozhodčí se dlouze radili, nakonec však správně tuto situaci posoudili jako technický gól! Asistence: Adam Helewka.
    55:48 Eric TANGRADI - 1:2
     
    55:48
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v závěru tohoto zápasu do vedení! ERIC TANGRADI volil překvapivou střelu z pravého kruhu přes obránce. Kotouč poslal přesně mezi betony brankáře Langhamera! Asistence: Roman Starčenko a Alexej Makljukov.
     
    27:09
    Barys právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól pro Chabarovsk! ROMAN STARČENKO si našel místo na pravém kruhu a zakončoval na vzdálenější tyčku. Langhamer puk vyrazil betonem, ovšem přímo do nohy obránce Kondratěva. Poté šel puk do odkryté svatyně! Asistence: Jegor Šalapov.
    21:13 Igor RUDĚNKOV - 1:0
     
    21:13
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté teď nedokázali odehrát puk do bezpečí. Poblíž domácí střídačky se do něj opřel IGOR RUDĚNKOV, který z téměř neřešitelného úhlu překvapil brankáře Pasquala střelou do horní části branky. Domácí jdou v úvodu druhé třetiny do vedení!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 22. Ruděnkov – 28. R. Starčenko (Šalapov), 56. Tangradi (R. Starčenko, Makljukov), 60. Michajlis (Helewka)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, Kondratěv (C), Turbin, Kamalov, V. Vasiljev, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (A), Fajzullin – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – A. Kuzněcov, Ruděnkov (A), A. Lazarev – Jazkov, Kapiturov, Kacuba.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Makljukov, Svedberg, Blacker, Metalnikov, Šalapov, M. Semjonov (A), Orechov – Ševčenko, Knight, Pakarinen – Helewka, Boyd (C), Michajlis – Tangradi, Sagadejev, R. Starčenko (A) – Petuchov, Šesťakov, Paňukov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Ščeňov – Gordenko, Sysujeb

    Diváci: 5813
    thejrc.org