Chabarovsk – Barys 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 1:4 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Jokerit Helsinky
Středa 11.09.2019, 18:00 • Ice Palace, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky ruské KHL. Druhá největší soutěž světa je už v plném proudu, dnes na sebe mimojiné narazí Čerepovec a Helsinkami. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Severstal Čerepovec
    Čerepovec moc nenapravuje loňskou nepovedenou sezonu bez play off. Po čtyřech zápasech má na kontě jen dva body za jedinou výhru a tři porážky. Výhra to ale byla ve velkám stylu, Severstal zničil loňského finalistu z Omsku poměrem 5:1. Jinak ale dnešní hosté nestačili na Jekatěrinburg, Magnitogorsk a ani na loňského vítěze Gagarinova poháru, CSKA. Uvidíme, jestli se Čerepovec dneš dočká druhého vítězství v sezoně.

    Poslední tři utkání
    Čerepovec vs. CSKA – 0:4
    Omsk vs. Čerepovec – 1:5
    Magnitogorsk vs. Čerepovec – 4:2

    Nejproduktivnější hráči
    Dmitrij Markovin 3 body (2+1)
    Jegor Morozov 3 body (1+2)
    Igor Geraskin 2 body (1+1)
     
    Jokerit Helsinky
    Jokerit na tom není o moc lépe než jeho dnešní soupeř, na kontě má také dva body, ale alespoň má o zápas méně. Helsinky nejprve padly s Omskem a poté také s Kazaní, v těchto dvou zápasech inkasovaly hned osmkrát. Jediný finský zástupce to alespoň napravil ve svém posledním zápase, kdy rozstřílel Rigu a vyhrál 7:2. Jokerit se dnes určitě pokusí navázat na předchozí výhru, navíc je favoritem tohoto střetnutí.

    Poslední tři utkání
    Helsinky vs. Riga – 7:2
    Helsinky vs. Kazaň – 2:5
    Helsinky vs. Omsk – 1:3

    Nejproduktivnější hráči
    Petri Kontiola 4 body (1+3)
    Nicklas Jensen, Mikko Lehtonen 3 body (2+1)
    Steve Moses 3 body (1+2)
     
    Československá stopa v utkání
    Libor Šulák (CER)
    Adam Liška (CER)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Chakimov (Podjapolskij) – Provolněv, Chabarov, Makejev, Šulák, Kudako, Chochlov, Sizov – Kodola, Markovin, Morozov – Trubačjov (C), Vovčenko, Geraskin – Nikolišin, A. Alexejev, Jakimov – J. Bodrov, Nevolin, Monachov (A) – Lapenkov (A).

    Jokerit Helsinky: Kalninš (Niemi) – Lepistö (A), Lehtonen, Eronen, Lööv, Kivistö, O. Lauridsen, E. Räsänen – Haapala, Kontiola, Nicklas Jensen – Joensuu, Moses, Norman – Oksanen, H. Ikonen, Regin (C) – Anttila (A), Niemi, Hirvonen – Pihlström.

    Rozhodčí: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    První útok utkání podnikají hosté, Nicklas Jensen se individuálně protlačil až k zakončení, ale z blízky brankáře Čerepovce nemohl překvapit.
     
    00:53
    Jokerit sice prohrál v buly v útočné třetině, do ofenzivy se však velmi rychle vrací, střela z mezikruží skončila jen těsně vedle domácí brány.
     
    01:46
    Libor Šulák se aktivně zapojuje do bránění, soupeřícího hráče několikrát nahodil na mantinel, což nakonec přineslo vytoužený zisk kotouče.
     
    02:27
    U nahozeného kotouče byl první Anton Sizov, ten ale nevyhodil úplně ideálně, hosté zachytili puk v útočné třetině. Následný střelecký pokus tak musel likvidovat Rafael Chakimov.
     
    03:17
    Finský tým je zatím jednoznačně lepší, nyní však musí hledat cestu do útoku, už to zkoušel pomocí nahození, ale neúspěšně.
     
    03:50
    Snad poprvé v zápase se do hry zapojil Janis Kalninš, ten ale chytal kotouč za vlastní klecí, takže to pro něj nebylo nic složitého.
     
    04:29
    Hraje se dlouho bez přerušení, což víceméně nikomu nevyhovuje, ani jeden tým se už dlouho nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    05:03
    V útoku se přece jen usadil Severstal, střela Jevgenije Lapenkova však byla zastavena finským obranným valem.
     
    05:28
    Janis Kalninš musí být poprvé v utkání pozorný, roli brankáře však skvěle plní. Buly vyhrál Čerepovec, který okamžitě střílel, ale lotyšský brankář ve službách Jokeritu se nenechal zaskočit.
     
    06:28
    John Norman vyhrál souboj se třemi soupeřícími hráči, díky čemuž se dostal do střelecké pozici, ale při zakončení mu kotouč přeskočil čepel hole.
     
    07:07
    Skvělý zákrok Rafaela Chakimova udržel vyrovnaný stav! V gólové příležitosti byl Ahti Oksanen, který vlastní ránu dokázal dorážet, ale domácí brankáře nedokázal překonat!
     
    07:52
    Střílet mohl také Antti Pihlström, ten ale nedokázal zpracovat skákavou přihrávku.
     
    08:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky jdou do vedení díky chybě při domácí rozehrávce! Puk při napadání šikovně vybojoval NICKLAS JENSEN, který se díky tomu dostal do úniku. Ten využil přesnou přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    08:35 Nicklas JENSEN - 0:1
     
    09:25
    Finský celek pokračuje v aktivním útočení, rád by přidal ještě jednu branku, ale obrana Čerepovce tentokrát zafungovala bezchybně.
     
    10:04
    Steve Moses byl v útočném pásmu úplně sám, jeho spoluhráč totiž střídali, kvůli čemuž forvard Jokeritu vymyslet jen zblokované zakončení.
     
    10:50
    Severstal se po delší době usadil v útoku, kde si připsal hned tři střelecké pokusy. Naposledy střílel Bogdan Jakimov, ale ten poslal puk jen do rukavice hostující brankáře.
     
    11:35
    Ve druhé desetiminutovce první třetiny jsou zatím aktivnější domácí, kteří si vybojovali další buly před Janisem Kalninšem.
     
    12:03
    Opět se ozývá Jokerit! U nahozeného kotouče byl první Marko Anttila, který hledal před bránou nějakého spoluhráče, ale kotouč s velkou dávkou problémů lapil Rafael Chakimov.
     
    12:45
    Mohlo být vyrovnáno, Jurij Trubačjov se ale z mezikruží trefil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    13:16
    Čerepovec pokračuje v tlaku, nakonec ale prohrál souboj u mantinelu, kvůli čemuž se musí stahovat zpět do své třetiny.
     
    14:06
    Další chybou rozehru domácích zkoušel potrestat Ahti Oksanen, ten ale navedl kotouč jen za bránu Rafaela Chakimova, kde o něj prohrál souboj.
     
    14:48
    Jokerit se raději osvobozuje za cenu zakázaného uvolnění, následovat tak bude vhazování po pravice Janise Kalninše.
     
    15:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ještě před první sirénou platí opět vyrovnaný stav! Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, díky čemuž mohl Juruj Trubačjov nachystat střeleckou pozici pro DANIILA VOVČENKA, který se z předbrankového prostoru z první trefil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jurij Trubačjov.
    15:00 Daniil VOVČENKO - 1:1
     
    15:20
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Sami Lepistö – 2 min., sekání).
     
    16:26
    Čerepovec se na využitím přesilové hry moc nežene, Jokerit šikovně drží hru buď ve středním pásmu nebo v lepším případě v tom útočném.
     
    17:12
    V závěru přesilovky se do puku opřel jeden z domácích obránců, ten ale střelou od modré brankáře hostů nepřekvapil.
     
    17:40
    V závěru první periody je mnohem aktivnější Severstal, ten nyní kombinuje v útočném pásmu a hledá střeleckou pozici.
     
    18:07
    Jokerit se ale bez problémů ubránil a sám se ihned vydal do útoku, kde ale ani neprověřil pozornost Rafaela Chakimov, nebezpečí uhasila obrana Čerepovce.
     
    19:23
    První část už se dohrává, kotouč mají v držení Helsinky, ale ty stejně jako její soupeř nikam nespěchají.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 18:49.
     
    První dějství nám přineslo velmi vyrovnanou podívanou po jedné brance na obou stranách. V první polovině třetiny byl aktivnější Jokerit, který tak díky tomu vytěžil první gól, prosadil se Nicklas Jensen. Druhá půlka už ale patřila Čerepovci, který po pěkné kombinaci dokázal vyrovnat, přesně se trefil Daniil Vovčenko. Uvidíme, jestli někdo bude vézt po druhé třetině.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinkám přestávka hodně bodla, ihned po začátku druhé třetiny jdou do vedení! Mikko Lehtonen se blýskl parádním pasem, když poslal kotouč skrz brankoviště na NICKLASE JENSENA, který z velkého úhlu překonal přesouvajcího Rafela Chakimova. Asistence: Mikko Lehtonen a Henrik Haapala.
    20:37 Nicklas JENSEN - 1:2
     
    21:35
    Čerepovec opět na nic nečeká a okamžitě se dostává do útočného pásma, kde pomocí kombinací hledá nebezpečnou střeleckou pozici.
     
    22:04
    Obrana hostů však tentokrát zafungovala skvěle, po zisku puku navíc hráč Jokeritu nahodil kotouč tak, aby u něj byl nejdřív jeho spoluhráč.
     
    22:40
    Další nahození už se ale Finům nepovedlo, i když domácí si při rozehře nepočínali vůbec dobře, takže nakonec přišla střela. Rafael Chakimov si však s dalekonosným zakončením bez problémů poradil.
     
    23:23
    Čerepovec je nyní v nemalých problémech, opět nedokázal úspěšně rozehrát. Vzápětí se to sice povedlo, ale ztráta přišla hned po přechodu útočné modré.
     
    24:13
    Steve Moses se šikovně prodral skrz dva soupeřící hráče až do útočného pásma, kde však nepřesně přihrál jen na hůl domácího hráče.
     
    24:50
    Jevgeniji Lapenkovovi utekl kotouč až do středního pásma, píská se ofsajd, takže se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    25:19
    Daniil Vovčenko zkusil štěstí z první, jeho rána na bližší tyči ale Januse Kalninše nezaskočila.
     
    25:50
    Domácí tentokrát rozehráli ukázkově, díky čemuž se dostal do úniku Bogdan Jakimov, který se ale neprosadil bekhendovým blafákem. O dorážce se pokoušel také Ivan Nikolišin, ale ani on neuspěl.
     
    Hra je musí být přerušena docela na dlouho, finská střídačka má totiž problém se zavíráním dveří. Samozřejmě to už opravují pohotoví ledaři.
     
    26:25
    Po dlouhém přerušení se nedovoleným uvolněním proviňují hosté, vhazovat se tedy bude před Janisem Kalninšem.
     
    26:53
    Dlouhá přestávka pomohla spíše Severstalu, který se nyní usazoval v útočném pásmu. To ale zastavil obránce Jokeritu, který díky skvělému napadání ukořistil kotouč.
     
    27:40
    Helsinky mířily dopředu pomocí dalšího nahození, u něj byl ale první domácí bek, který okamžitě založil protiútok.
     
    28:23
    Ten ale nebyl moc úspěšný, kotouč opět mají hračí Jokeritu, kteří ale marně dobývají obranné pásmo soupeře. Vše podtrhuje další zakázané uvolnění.
     
    28:43
    Schovanou střelu domácího beka by brankář Jokeritu pravděpodobně neměl, naštěstí pro něj puk zblokoval jeho spoluhráč.
     
    29:19
    Další střelu od modré čáry už musel Janis Kalninš vyrážet, míč srazil do levého rohu pásma, takže tlak Čerepovce stále nekončí.
     
    29:53
    Finové se nakonec osvobodili, ale moc času na oddech nemají, domácí už hrají zpět v útočném pásmu.
     
    30:26
    Igor Geraskin vyvezl kotouč do útočné třetiny, kde ale nakonec přihrál jen na Libora Šuláka na modré čáře.
     
    30:53
    Český bek se po chvíli dobře uvolnil a z mezikruží nebezpečně vystřelil, ale lotyšský gólman se nenechal překvapit a pohotově zasáhl.
     
    31:32
    Hra je po delší době přerušuna, o což se stará Rafael Chakimov, který raději podržel v lapačce soupeřící nahození.
     
    31:57
    V poslední době se hraje hlavně ve třetině Jokeritu, který se však stále skvěle brání a soupeře už dlouho nepustil do žádné vyložené šance.
     
    32:34
    Zakázané uvolnění se snad poprvé ve druhém dějství píská proti Čerepovci, který se tak po dlouhé době bude muset soustředit na bránění.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Tommi Kivistö – 2 min., podrážení).
     
    33:22
    Hosté vyhrávají úvodní vhazování oslabení a kotouč posílají až za Rafaela Chakimova.
     
    33:38
    K první střele přesilovky se dostal Vladislav Kodola, který ale z pravého kruhu mířil jen nad klec Jokeritu.
     
    34:22
    Domácí nedokázali využít další velkou příležitost ke skórování, po zákroku Janise Kalninše se hosté osvobozují.
     
    34:53
    Jurij Trubačjov hledal v mezikruží Igora Geraskina, do puku ale dal moc velkou sílu, takže jeho spoluhráči kotouč přeskočil hůl.
     
    35:33
    Helsinky ustály i druhé oslabení v zápasu a zatím kráčí za vítězstvím v druhé části.
     
    35:50
    Igor Geraskin nedokázal ideálně zpracovat skákavou přihrávku, jinak by zakončoval do odkryté brány hostující celku.
     
    36:19
    Po delší době se o skórování pokouší také Jokerit, přihrávka Henrika Haapaly se však na toho spravného adresáta nedostala.
     
    36:48
    Tempo hry se zpomaluje, blíží se druhá siréna, což samozřejmě vnímají oba celky.
     
    37:24
    Hra se nyní hodně kouskuje. Oba týmy už spíše přemýšlí nad třetí částí, takže se ve druhé dvacetiminutovce pravděpodobně gólu nedočkáme.
     
    37:48
    Hosté se sice dostali do přečíslení tři na jednoho, ale skákající přihrávku nedokázal zpracovat Henrik Haapala, který tak musel bojovat o kotouč u mantinelu.
     
    37:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí mají velkou smůlu, kvůli smolnému odrazu prohrávají už o dva góly! Po vyhraném vhazování tvrdě vystřelil OLIVER LAURIDSEN. Ten se trefil do hokejky Igora Geraskina, od které kotouč zamířil obloučkem až do sítě. Bez asistence.
    37:59 Oliver LAURIDSEN - 1:3
     
    39:10
    Čerepovec se ještě pokouší o kontaktní gól, Jokerit se ale skvěle brání a ve druhé části rozhodně nehodlá ztratit slibné vedení.
     
    39:36
    Henri Ikonen zachytil nepřesnou přihrávku soupeře a ještě se hrnul do útoku, nakonec se ale nedostal přes útočnou modrou čáru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 19:48.
     
    Druhá třetina narozdíl od té první našla vítěze. Dlouho to vypadalo, že Jokerit zvítězí jen o jediný gól, který vstřelit v úvodu druhé části Nicklas Jensen, v závěru samotné periody však díky šťastném odrazu navýšil vedení Oliver Lauridsen. Čerepovec tak bude nastupovat do třetího dějství v těžké pozici, nic ale není nemožné a jistě ještě zkusí vybojovat dva body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Závěrečné dějství musejí začát aktivněji domácí, to se jim však nedaří, útočné snažení končí jen lacinou ztrátou kotouče.
     
    41:08
    Jokerit s rozehrávkou samozřejmě moc nespěchá, ale když už zaútočil, tak donutil soupeřící celek k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    41:26
    Hosté v útoku získávají co nejvíce času, k ohrožení Rafaela Chakimova se tak nedostali.
     
    42:04
    Severstal se konečně dostává do útoku, tam nyní drží kotouč Sergej Monachov, který zkouší vymyslet dobrou střeleckou pozici pro nějakého spoluhráče.
     
    42:32
    Nakonec se sám uvolnil a z docela velkého úhlu vystřelit, ale zkušený Janis Kalninš se samozřejmě nenechal zaskočit a v pohodě zasáhl.
     
    42:53
    Domácí gólman přece jen musí být pozorný, naději pro Čerepovec udržel dalším dobrým zákrokem.
     
    43:10
    Špatnou rozehrávku domácího celku zkoušel potrestat Henrik Haapala, ale jeho průnik byl velmi rychle zastaven beky Čerepovce.
     
    43:38
    Jokerit se přece jen usadil v útočném pásmu, ale nic nebezpečného nevymyslel, jeden z domácích hráčů dobře odhadl směr přihrávky.
     
    44:13
    Rafael Chakimov raději přikryl kotouč svou rukavicí, vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    44:40
    Za sebou máme skoro první čtvrtiny třetí části, Čerepovec stále nic nebezpečného nevymyslel, navíc se většinu času jen brání.
     
    45:27
    Vladislav Provolněv došla trpělivost a od modré čáry prostě vypálil, ale Janis Kalninš si s jeho střelou k levé tyči poradil.
     
    46:12
    Domácí v útočném pásmu konečně vyvíjí na soupeře pořádný tlak, ale ani jediný Čech v dnešním utkání Libor Šulák kotouč do sítě neprocpal. Po zákroku Janise Kalninše ještě zkoušel dorážet Jegor Morozov, ale toho už odstavili finští obránci.
     
    46:43
    Severstal pokračuje v aktivním útoku, nyní však musí svádět tvrdý souboj o puk za hostující klecí.
     
    47:32
    Domácí se s pěknou dávkou štěstí docela rychle vrátili do útoku, kde se ale kvůli rychlé ztrátě puku moc dlouho neohřáli.
     
    48:08
    Mohlo být sníženo, domácí se totiž dostali do přečíslení tři na jednoho, ale Ilja Chochlov se nakonec rozhodl pro tvrdou střelu, což se nevyplatilo, protože Janis Kalninš pohotově zasáhl.
     
    48:39
    O výhře Jokeritu nyní mohl rozhodnout Steve Moses, který z otočky zakončoval do odkryté klece, ale mezi tři tyče se nedokázal trefit.
     
    49:38
    Domácí nyní marně hledají cestu do útočné třetiny, konec zápasu se navíc stále přibližuje.
     
    50:10
    Helsinky se dokonce dostaly do útočné třetiny, kde už se k zakončení moc nehrnou, spíše tam drží co nejdéle kotouč.
     
    50:51
    Pěkná akci výborným zákrokem zlikvidoval Janis Kalninš! Libor Šulák dobře zahlédl najíždějícího Jevgenije Bodrova, který se tak dostal do mezikruží, odkud tvrdě vypálil, ale brankář Jokeritu jeho ránu srazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    51:28
    Sergej Monachov kotouč sám nevezl až za branku Jokeritu, kde se však dostal do souboje s Oliverem Lauridsenem. S pomocí jeho spoluhráče nakonec boj o puk vyhráli domácí.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Sergej Monachov – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    52:16
    Hosté vyhrávají úvodní vhazování přesilovky, takže mohou zůstat v útočném pásmu, kde tak získávají cenné sekundy.
     
    52:50
    Čerepovec se zatím bez problémů brání, kotouč dostal až za Janise Kalninše, takže má za sebou půlku oslabení.
     
    Dnešní utkání sleduje 3483 diváků.
     
    53:29
    Jokerit se do útoku moc nehrne, nějakou tu chvíli klidně kombinoval ve středu ledové plochy, čímž získával čas.
     
    54:16
    Zápas se velmi rychle blíží ke konci a Čerepovec stále nevstřelil kontaktní gól. Helsinky se navíc opět osvobozují a jdou do útoku.
     
    54:53
    Severstal se přece jen usazuje v útočném pásmu, ale kvůli pozorné obraně hostů se nedostal ke střeleckému pokusu.
     
    55:30
    Útok domácích tentokrát vedl Ilja Chochlov, který kotouč zavezl za branka hostů, odtud ho poslal na domácího beka.
     
    56:25
    Finský tým stále soupeři nic nedovoluje, do obrany dává všechny své síly, díky čemuž si jistě kráčí pro dvoubodový zisk.
     
    57:05
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, následně se ke střele odvážil Libor Šulák, ale jeho střela zápěstím skončila jen na zadním mantinelu.
     
    57:38
    Hosté poté získávají kotouč a vydávají se do útoku, kde se pokusí získat co nejvíce času.
     
    58:24
    Na střídačku ve velkých bolestech odjel Ivan Nikolišin, ale hlavní sudí si ničeho nevšimli, a tak se ve hře pokračuje za vyrovnaného počtu hráčů na ledě.
     
    59:07
    Čerepovec se stále nevzdává, ve velké gólovce byl tentokrát Jegor Morozov, ale Janis Kalninš si připisuje další zasáh a říká, že dnes to budou dva body pro Jokerit.
     
    59:20
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Helsinky se budou radovat z druhého vítězství v sezoně! Výhru potvrzuje gólem do prázdné HENRI IKONEN, který jel na osamělou klec po přihrávce Marka Anttily úplně sám. Asistence: Marko Anttila.
    59:20 Henri IKONEN - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Jokerit potvrdil roli favorita a podruhé v této sezoně vítězí! Hosté v zápase vždy vedli, nejprve se prosadil Nicklas Jensen. Na tento gól domácí ještě zareagovali, přesně se trefil Daniil Vovčenko, ale to bylo vše, na co se domácí zmohli. Helsinky poté přidali další tři branky, o které se podělili Nicklas Jensen, Oliver Lauridsen a Mikko Lehtonen. Zá výhru hostujícího celku se dnes zasloužil hlavně gólman Janis Kalninš, který si připsal důležitých 27 zásahů. Finský klub tak bere dva body, naopak Čerepovec je dnes opět bez bodu.
     
    Československá stopa v utkání
    Libor Šulák (CER) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:03.
    Adam Liška (CER) K dnešnímu utkání nenastoupil.
     
    Jokerit si dnes bez problémů poradil s Čerepovcem a připsal si druhé vítězství v sezoně. Nyní se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (20:26:36)

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. Vovčenko (Trubačjov) – 9. Nicklas Jensen, 21. Nicklas Jensen (Lehtonen, Haapala), 38. O. Lauridsen, 60. H. Ikonen (Anttila)


    Severstal Čerepovec: Chakimov (Podjapolskij) – Provolněv, Chabarov, Makejev, Šulák, Kudako, Chochlov, Sizov – Kodola, Markovin, Morozov – Trubačjov (C), Vovčenko, Geraskin – Nikolišin, A. Alexejev, Jakimov – J. Bodrov, Nevolin, Monachov (A) – Lapenkov (A).
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Niemi) – Lepistö (A), Lehtonen, Eronen, Lööv, Kivistö, O. Lauridsen, E. Räsänen – Haapala, Kontiola, Nicklas Jensen – Joensuu, Moses, Norman – Oksanen, H. Ikonen, Regin (C) – Anttila (A), Niemi, Hirvonen – Pihlström.

    Rozhodčí: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev

    Diváci: 3483
    thejrc.org