Bílina – Děčín 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 7:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 8:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 1:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:2 (kon.) | Kolín – David Servis 3:1 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Příbram – Písek 3:2 (po pr.) | China Golden Dragon – Tábor 0:7 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
1:5 (1:3, 0:0, 0:2)
HC Děčín
Středa 11.09.2019, 18:00 • Zimní stadion, Bílina • 2. liga skupina Sever (ČR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka v podání ZDEŇKA PETRÁŠE. Ten dostal přesný pas od Dörnera a v těsné blízkosti kličkou do forhendu nedal Štěpánkovi žádnou šanci – 1:5. Asistence: Sebastian Dörner a Ondřej Sýkora.
     
    44:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku. MICHAL OLIVERIUS obral obránce Bíliny o kotouč a ocitl se těsně před Štěpánkem, kterého pak prostřelil mezi jeho betony – 1:4. Bez asistence.
     
    17:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina rychle využívá přesilovku. JAKUB PROCHÁZKA vypálil na Lavingera a ten střelu pouze vyrazil před sebe a na dorážku právě Procházky už byl krátký – 1:3. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    15:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Čistý hattrick v podání ZDEŇKA PETRÁŠE. Ten se uvolnil od modré čáry, sjel si před Štěpánka a poté mu nedal šanci střelou pod víko, kde vymetl snad všechny pavučiny – 0:3. Bez asistence.
     
    13:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení a znovu v tom měl prsty ZDENĚK PETRÁŠ. Ten dostal nabito od Sýkory a poté svižnou střelou z levého kruhu poslal kotouč podruhé v utkání za záda Štěpánka – 0:2. Medvědi tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Ondřej Sýkora a Jakub Loukota.
     
    07:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se ujímají vedení. ZDENĚK PETRÁŠ se nádherně uvolnil u pravého mantinelu, obešel jednoho obránce a v samostatné akci na gólmana nezaváhal a prostřelil ho – 0:1. Asistence: Vojtěch Tůma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Procházka (Šimeček) – 8. Petráš (Tůma), 14. Petráš (Sýkora, Loukota), 16. Petráš, 45. Oliverius, 51. Petráš (Dörner, Sýkora)


    HC Draci Bílina: Štěpánek (57. Štěpka, 59. Štěpánek) – Vilinskij, Šilhán, Jarý, Eliáš, Urban (C), Zeman – Řepík, Bjurkland, Brzek – Šmejc, Mašek, Gnusin – Šimeček, Procházka (A), Hotěk – Petržílka, Fábry
    Trenér: Miroslav Kanis.

    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Loukota, Mareš, Kaltenböck, Zukal, Balcar, Tůma – Petráš, Fojt, Oliverius (C) – Faigl, Volráb (A), Chovanec – Zajan (A), Dörner, Sýkora – Kordule
    Trenér: Jaroslav Hašek.

    Rozhodčí: Hlinka – Toman, Tichý

    Diváci: 205
    ocianews.com