Liberec – Technika Brno 10:0 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:3 (kon.) | Zlín – Poruba 11:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 6:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 5:3 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
Havířov – Vsetín 2:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 9:0 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 12.09.2019, 18:00 • enteria arena • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Vstup dorostenců Dynama Pardubice do nového extraligového ročníku vyšel na jedničku, výsledkem je devět branek v síti Motoru. Z enteria areny přeje příjemný zbytek čtvrtečního večera Petr Dejnožka. (19:58:26)
     
    Konec zápasu.
     
    58:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí stále nemají dost a jsou hladoví po desítce! Devátá trefa přišla opět po přihrávce zpoza branky, tentokrát si kotouč našel čepel MATĚJE KLOZE, který se nedokázal mýlit – 9:0! Asistence: Adam Novotný.
     
    58:33
    Nyní se hra poměrně kouskuje, na vině jsou dva ofsajdy Budějovic v řadě.
     
    58:01
    Zakázané uvolnění týmu Dynama Pardubice.
     
    57:41
    Hráči Motoru uháněli do přečíslení ve dvou proti jednomu, po dlouhém střídání už však byli vysílení, a tak nedokázali ani kloudně zakončit. Borovička je blízko čistému kontu.
     
    56:45
    Tentokrát si Erik Šebo počíhal na nahození od modré čáry a bez okolků ho sebral do své náruče. Následovala drobná strkanice, která se ale obejde bez zásahu rozhodčích.
     
    54:54
    Paleček v přečíslení připravil puk Pavola Štetku, který sám před brankářem Šebem promáchl.
     
    53:46
    Myslím si, že Motor by se nejspíše viděl už ve své kabiny, podobný vstup do soutěže si Jihočeši nepředstavovali ani v nejhorších snech.
     
    52:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba hostujícího Ondřeje Kováře, který ledabyle vedl puk na vlastní modré čáře, byl mu zabaven Pavlatou, jenž vyslal do samostatného úniku ADAMA PALEČKA. Útočník Dynama si troufl na forhendovou kličku, položil si Šeba a zavěsil – 8:0! Asistence: Dominik Pavlata.
     
    51:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Debakl začíná narůstat! FRANTIŠEK FORMÁNEK dostal puk do jízdy, navedl si ho na střelu a následně umístil kotouč přesně pod břevno budějovické branky – 7:0! Bez asistence.
     
    49:29
    Zdá se, že Dynamo vzhledem k výsledku polevilo v koncentraci a nabízí soupeři slušné příležitosti. Ty ale zatím nebyly vyslyšeny.
     
    48:45
    Petr Lukeš ujel všem zadákům a stál vstříc brankáři, nakonec zvolil přímou střelu zápěstím a branku Dynama jen o kousek přestřelil!
     
    47:56
    David Kašpar mohl vsítit čestnou branku ze strany Motoru, jeho ránu tahem ale Borovička umístil neomylně do své lapačky!
     
    47:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka číslo čtyři opět využita! PAVOL ŠTĚTKA dostal kotouč na kruh a tahem ho poslal přímo za záda přesouvajícího Erika Šeba – 6:0! Asistence: Tomáš Hebek.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Matouš Hail – 2 min., podrážení).
     
    45:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonávají bůra! Rychlá akce Dynama přinesla pěknou zadovku zpoza branky na hokejku IVO NEKVINDY, který z bezprostřední blízkosti umístil kotouč mezi nohy Šeba – 5:0! Asistence: Dominik Špinka.
     
    44:11
    Přesilová hra se Motoru vůbec nevydařila, domácí jsou v pěti.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Koudelka (Kloz, Hebek), 4. Formánek (Kloz), 28. Formánek (Kloz, Tvrdík), 30. Paleček (Hebek, Štetka), 46. Nekvinda (Špinka), 48. Štetka (Hebek), 52. Formánek, 53. Paleček (Pavlata), 59. Kloz (Novotný)


    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Kadlc) – Joudal, Hebek, Kubíček, Tvrdík, Koudelka, Chabada, Špinka – Pavlata, Matuška, Paleček, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Jaša, Štetka
    HC Motor České Budějovice: Lidák (30. Šebo) – Fousek, Dohnal, Hail, Placek, Kumpfmüller, Kovář, Dvořák – Lukeš, Dub, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Kantor, Březina, Kalčík, Kundrát, Vavřík, Kudrnáč

    Rozhodčí: Vepřovský – Hájková, Kolář
    ocianews.com