Ufa – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 12.09.2019, 18:10 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Marc-Andre GRAGNANI - 2:3
     
    59:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jenom snižují na rozdíl jediné branky! Běloruský celek se totiž opět usadil v nebezpečné vzdálenosti od branky, načež to nenápadným nahozením zkoušel MARC ANDRÉ GRAGNANI, který poslal puk přesně pod břevno.
    Asistence: Drew Shore.
    48:48 Jegor MILOVZOROV - 1:3
     
    48:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Nahozením na branku soupeře to zkoušel Chabarov, jehož ránu Osipkov vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel patřičně důrazný JEGOR MILOVZOROV, který zasunul puk za ležícího brankáře.
    30:56 Mikael RUOHOMAA - 1:2
     
    30:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro aktivněji hrající domácí hráče! Hodně prostoru měl kolem sebe MIKAEL RUOHOMAA, který pálil z vrcholku pravého kruhu. Jeho tvrdé zakončení bylo natolik přesné, že směřovalo vedle ruky běloruského brankáře Osipkova.
    Asistence: Juuso Puustinen, Ilja Morozov.
    16:31 Mikael RUOHOMAA - 1:1
     
    16:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté využívají klasickou přesilovou hru! Soupeř sice dokázal vyhodit puk na druhou stranu, avšak hráči Sibiru se bleskovým způsobem dostali zpět. Za modrou čárou navíc dostal nabito MIKAEL RUOHOMAA, jehož přízemní rána proletěla pod betonem Osipkova.
    Asistence: Jyrki Jokipakka.
    04:34 Shane PRINCE - 1:0
     
    04:34
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává domácí celek! Sibir se dostal do pásma soupeře, kde u pravého kruhu zkoušel zakončit Paré. Jeho střílenou nabídku ještě dokonale tečoval SHANE PRINCE, který zamířil za brankáře Säteriho.
    Asistence: Francis Paré, Andrej Kosticyn.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Prince (Paré, A. Kosticyn), 60. Gragnani (Shore) – 17. Ruohomaa (Jokipakka), 31. Ruohomaa (Puustinen, Ilja Morozov), 49. Milovzorov (Kazakov, Loginov)


    HC Dinamo Minsk: Osipkov (Enroth) – Gragnani (A), Děrjabin, Elliott, Znacharenko, Gotovec, Jevenko, Stefanovič, Ustiněnko – An. Stěpanov, Děmkov, Pavlovič – Pulkkinen, Shore, Martynov – Prince, Paré, A. Kosticyn (A) – Kogaljov, Kitarov (C), Pavlenko.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Jokipakka, K. Alexejev, Demidov, Timašov, Chabarov, Jefremov (C), Ilja Morozov, Loginov (A) – J. Peltola, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Kazakov – Michajlov, Torčeňuk, Česalin – Šarov, Romancev, Pervušin.

    Rozhodčí: Beljajev, Sergejev – Zacharenkov, Šeljanin
    thejrc.org