Ufa – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 12.09.2019, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    57:01 Igor POLYGALOV - 5:2
     
    57:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva přece jen střílí dneska ještě jednu branku! Juuso Hietanen našel volného IGORA POLYGALOVA, jenž přidal druhou branku svého týmu v tomto utkání velmi povedenou tečí. Asistence: Juuso Hietanen a Dmitrij Mojsejev.
    54:33 Pavel KUDRJAVCEV - 5:1
     
    54:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tady je rozhodnuto, jelikož domácí hráči přidávají pátou branku v utkání! Pavel Kraskovskij objel krásně celou branku, načež naservíroval puk křižnou přihrávkou přesně na hůl PAVLA KUDRJAVCEVA, jenž neměl nejmenší problém s trefením odkryté branky. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    51:17
    Georgij Ivanov je na ledě!
     
    49:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., držení).
     
    44:20
    Už to mohlo být jen o dvě branky! André Petersson dostal krásnou přihrávku za obranu. Vypálil na zadní tyč, ale Alexandr Lazušin předvedl velmi dobrý zákrok lapačkou!
    42:02 Rušan RAFIKOV - 4:1
     
    42:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv využívá přesilovou hru a vede už o tři góly! Je velmi blízko dnešnímu zisku tří bodů. Jegor Averin poslal přihrávku na hokejku RUŠANA RAFIKOVA, jenž měl před sebou jen gólmana, kterého překonal táhlou střelou k tyči. Asistence: Jegor Averin a Daniil Apalkov.
     
    40:25
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Juuso Hietanen – 2 min., podrážení).
    39:19 Domácí Osipov ve velké šanci
     
    39:19
    Maxim Osipov mohl jako obránce vstřelit branku! Dostal totiž skvělý pas, díky kterému byl sám před gólmanem. Chtěl ho vymíchat, jenže Alexandr Jerjomenko předvedl zákrok betonem.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:49
    Daniil Apalkov je na ledě!
     
    35:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Apalkov – 2 min., hákování).
     
    35:25
    Nyní se konečně dostala Moskva do útočné třetiny a bude hrát přesilovou hru!
    28:51 Anton LANDER - 3:1
     
    28:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A po chvilce už je to o dvě branky, Dynamu se hra naprosto sesypala jako domeček z karet. ANTON LANDER nahazoval kotouč zpoza branky před branku, kde si ho jeden z hostujících hráčů srazil do sítě. Asistence: Ty Rattie.
    28:21 Denis ALEXEJEV - 2:1
     
    28:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se znovu dostává do vedení, ale střelec branky se nejspíše zranil! DENIS ALEXEJEV dostal krásnou přihrávku od svého spoluhráče, kterou z první umístil za záda gólmana. Následně však padl, načež ho ještě trefil jeden z hráčů hostí do hlavy. Asistence: Stěpan Sannikov a Rušan Rafikov.
     
    24:24
    Igor Polygalov napadal hodně aktivně svého soupeře a nechybělo mu moc k získání kotouče. Domácí obránce celou situaci nakonec ustál.
    19:23 Vadim ŠIPAČOV - 1:1
     
    19:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže hostující hráči srovnávají stav utkání půl minuty před koncem první části! Kirill Ljamin sice neposlal svou střelu na branku, jenže šikovně do ní sáhl VADIM ŠIPAČOV, který nedal gólmanovi domácího týmu moc šancí. Jedeme tedy od znovu. Asistence: Kirill Ljamin a André Petersson.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    17:04
    A nyní to mohlo být klidně o dvě branky! Jaroslavl totiž vybojovala kotouč za brankou. Poté přišla ihned přihrávka před branku, kde chyběly jen milimetry domácímu hráči k tomu, aby puk zasunul do prázdné!
    15:33 Daniil MISJUL - 1:0
     
    15:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se po pasáži, kdy se toho moc nedělo, dostávají do vedení! Jaroslavl se na chvíli dostala do útočného pásma. DANIIL MISJUL to zkusil střelou zápěstím od modré a uspěl! Alexandr Jerjomenko toho na druhou stranu moc neviděl, jelikož měl před sebou hned několik hráčů. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    10:27
    Georgij Ivanov je na ledě!
     
    08:27
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., nedovolené bránění).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 16. Misjul (Kraskovskij), 29. Alexejev (Sannikov, Rafikov), 29. Lander (Rattie), 43. Rafikov (J. Averin, Apalkov), 55. Kudrjavcev (Kraskovskij) – 20. Šipačov (Ljamin, A. Petersson), 58. Polygalov (Hietanen, Mojsejev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Lander, S. Da Costa, Rattie – J. Averin, Sannikov, Alexejev – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Kudrjavcev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ljamin, Grigorjev, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Polygalov, Mojsejev, V. Kuljomin – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Kruglov, Afinogenov, Indrašis – Michajlov.

    Rozhodčí: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev

    Diváci: 6500
    thejrc.org