Vladivostok – Barys 3:0 (kon.) | N.Novgorod – Jokerit 6:5 (po pr.) | Kazaň – Magnitogorsk 2:1 (kon.)
Petrohrad – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 13.09.2019, 18:10 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:45 Danis ZARIPOV - 2:1
     
    49:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Blesková odpověď domácího celku, který jde po třiceti sedmi vteřinách zpět do vedení a to v přesilové hře! Nejprve se domácí hráč dostal do šance z levé strany, kterou neproměnil, ale gólman Košečkin se nedostal včas do své pozice, čehož využil DANIS ZARIPOV, ke kterému se odrazil kotouč a vypálil jej k levé tyči. Bez asistence.
    49:08 Andrej LOKTIONOV - 1:1
     
    49:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vytoužené branky a je srovnáno na 1:1! V oslabení přišla skvělá přihrávka Antipina na ANDREJE LOKTIONOVA, který se dostal do úniku a následně bekhendem zakončil za záda Reideborna. Asistence: Viktor Antipin.
    09:56 Mikael WIKSTRAND - 1:0
     
    09:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu, kterou dávají naprosto zaslouženě domácí hráči! Zaripov zpoza brány přihrál kotouč MIKAELU WIKSTRANDOVI, který z první vypálil přesně k levé tyči. Asistence: Danis Zaripov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 10. Wikstrand (Zaripov), 50. Zaripov – 50. Loktionov (Antipin)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Jarullin, Wikstrand, Ožiganov, Fazylzjanov, Žuravlev, Chenkel, Judin – Frattin, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), Tkačov, Galijev – Lukojanov (A), Osnovin, Fisenko – K. Petrov, Galimov, Voronkov – A. Michejev.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – J. Birjukov, Antipin (A), J. Jakovlev, Vereščagin, Běreglazov, Dronov – O'Dell, Rasmussen, Kozun – Mozjakin (C), Loktionov, Paršin – Ljubimov, Několenko, N. Kuljomin (A) – Korobkin, Galuzin, Avramenko – Dorofejev.

    Rozhodčí: Alexej Belov, Alexander Soin – Dmitry Sivov, Nikita Šalagin
    thejrc.org