Kolín nad Rýnem – Mönchengladbach 0:1 (kon.) | Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Dortmund – Leverkusen 4:0 (kon.)
Mohuč – Hertha 2:1 (kon.) | Union Berlín – W. Brémy 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Bayern 1:1 (kon.)
konec
RB Lipsko
1:1 (1:1)
Bayern Mnichov
Sobota 14.09.2019, 18:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:4. (20:25:06)
     
    Tři nastavené minuty jsou pryč a šlágr čtvrtého kola německé Bundesligy končí. Lipsko remizovalo na domácí půdě s Bayernem 1:1.

    Mnichovský tým byl od samého úvodu jasně aktivnější. Ihned v páté minutě se Bayern dostal do vedení, když Müllerovu průnikovou přihrávku přetavil v gól Robert Lewandowski. Hosté se i nadále tlačili do útoku, ale další brankovou příležitost si nevytvořili. Souboj Sabitzera s Hernándezem penaltou po přezkoumání na videu neskončil, naopak těsně před přestávkou fauloval právě Hernández Poulsena a nařízený pokutový kop proměnil Emil Forsberg.

    Po změně stran se dostalo ke slovu i Lipsko. O nebezpečnou ránu ze střední vzdálenosti se postaral Marcel Sabitzer, ale Neuer na poslední chvíli dokázal ruku vytrčit proti balonu. V samém závěru spálil šanci na domácí straně Werner, o několik sekund později i hlavičkující Niklas Süle.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bayern měl ještě po faulu Laimera standardní situaci. Po centru Kimmicha hlavičkoval z nebezpečné pozice Niklas Süle, ale i s přispěním Gulácsiho skončil míč až za tyčí.
     
    90+2
    Žlutou kartu ještě vyfasoval za zdržování ve středu pole Marcel Sabitzer.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+1
    Timo Werner měl na noze rozhodnutí. Po parádním prostrčení od Laimera se dostal třiadvacetiletý útočník do ideální pozice, ale z úhlu na Neuera nevyzrál.
     
    90
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Philippe Coutinho.
     
    89
    Werner uvolnil na levé straně Sabitzera, ten poté přetáhl centr až za vzdálenější tyč, kde číhal na šanci Matheus Cunha. Pokusem do protipohybu se ale neprosadil.
     
    88
    Lewandowski to chtěl vyřešit individuálně. Z levé straně postupoval více k ose trávníku, ale sám na čtyřčlennou obranu nemohl vyzrát. Konaté odpálil balon do bezpečí.
     
    87
    Mukiele šel až příliš rychle za obranu Bayernu. Přihrávka Laimera naopak přišla pozdě a tak se Mukiele dostal do ofsajdu. Mnichovský tým může pokračovat rozehrávkou.
     
    86
    Opět táhl akci Bayernu Joshua Kimmich. Také Lipsko se ale dostalo k balonu na útočné polovině. Sabizerova pobídka na Nkunka neprošla přes Boatenga.
     
    85
    S Pavardem spolupracoval na pravém kraji Joshua Kimmich. Také Alcantara se zapojil do útočné akce, ale Lipsko si dává v obraně pozor.
     
    84
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Domácí Lipsko hraje i nadále s mistrovským Bayernem nerozhodně 1:1.
     
    83
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Matheus Cunha.
     
    82
    A další žlutá karta. Tentokrát se dral do útoku Konrad Laimer, ale pomohl si rukou, kterou poslal do obličeje Hernándeze.
     
    81
    Dalším potrestaným hráčem je Christopher Nkunku. Střídající záložník sestřelil skluzem u středového kruhu unikajícího Kimmicha.
     
    80
    Zblokovaná rána Kingsleyho Comana málem zapadla za bezmocného Gulácsiho. Maďarský gólman ale stačil balon ještě posunout alespoň na břevno.

    Vít Schück

    Branky: 45+3. Forsberg (pen.) – 5. Lewandowski (T. Müller)

    Karty:   25. Halstenberg (RBL), 81. Nkunku (RBL), 82. Laimer (RBL), 90+2. Sabitzer (RBL) – 25. Lewandowski (BAY), 59. J. Boateng (BAY)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:4.
    RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele, Konaté, Orban (C) – Klostermann (46. Demme), Forsberg (70. Nkunku), Laimer, Halstenberg – Sabitzer, Y. Poulsen (83. Cunha), Werner.
    Náhradníci: Mvogo – Haidara, Schick, Ilsanker, Lookman, Nkunku, Ampadu, Cunha, Demme.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, J. Boateng, Lucas Hernández – Kimmich, Th. Alcântara (90. Coutinho), T. Müller (64. Tolisso) – Gnabry (62. A. Davies), Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – Tolisso, Alaba, Javi Martínez, Perišić, Cuisance, Arp, Coutinho, A. Davies.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Assmuth
    bahis siteleri