Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:7 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:1 (kon.)
Třebíč – Přerov 4:5 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 14.09.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Tomáš VILDUMETZ - 2:3
     
    57:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Pět sekund před koncem přesilové hry se skóre popáté mění! Vyhození zachytil Stahl a nahrál na TOMÁŠE VILDUMETZE, který přejel do útočného pásma a vystřelil. Tento pokus by zajisté Lundström měl, padající Staněk ale bruslí přizvedl puk nešťastně nad Lundströmův beton – 2:3! Asistence: David Stahl
    49:07 Peter LICHANEC - 1:3
     
    49:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ohromný nedůraz nyní předvedla ústecká obrana a tvrdě za to platí! PETER LICHANEC si po přihrávce od Čachotského proklestil cestu až před brankoviště, kde ho zastavili hned tři obránci Ústí. Ale ti nedokázali odvrátit kotouč do bezpečí, Lichanec do něj ledabyle plácl a kotouč skončil překvapivě za zády Stahla. I když je podle skupiny Karpina město Prievidza, tedy Lichancovo rodiště, největší díra, i v ní se mohou rodit dobří hokejisté – 1:3! Asistence: Tomáš Čachotský.
    33:04 Petr MARŠOUN - 1:2
     
    33:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí se dostává prakticky z první šance ve třetině na příjemnější stav utkání! Vše začalo u neúspěšné přihrávky Anděla, kotouč si na hůl převzal David Merta a šikovnou zadovkou uvolnil v útočném pásmu PETRA MARŠOUNA. Mladý útočnék přesnou střelou na protější tyč prostřelil Lundströma – 1:2! Asistence: David Merta.

    Domácí ještě reklamovali domnělý faul na Málka, po dohodě rozhodčích se ale za tento zákrok vylučovat nebude.
    28:48 Lukáš ANDĚL - 0:2
     
    28:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skromný jihlavský kotel slaví, neboť se Dukla dostala do vedení o dvě branky! David Čermák po Chlubnově nahození dobruslil do rohu, odkud i přes dohrání od domácího obránce přesně nahrál mezi kruhy na volného LUKÁŠE ANDĚLA. Ten přesnou ránou do vinglu nedal Stahlovi šanci – 0:2! Asistence: David Čermák, Tomáš Chlubna
    27:26 Tomáš ČACHOTSKÝ - 0:1
     
    27:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tenhle gól budí na ústeckém stadionu emoce! Matěj Vála nahodil puk na branku a před Stahlem tak vznikl závar. Sudí ale nepřerušoval hru, neboť stále viděl puk ve hře. Nakonec Stahl situaci neustál, zasedl do branky a TOMÁŠ ČACHOTSKÝ za něj kotouč dostal. Po velkých protestech domácího týmu však gól platí – 0:1! Asistence: Michal Poletín, Matěj Vála.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 34. Maršoun (D. Merta), 58. Vildumetz (Stahl) – 28. Čachotský (Poletín, Vála), 29. Anděl (D. Čermák, Chlubna), 50. Lichanec (Čachotský)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Zelingr, Müller, Hes, Vl. Brož (A), D. Málek, Veber, Zukal, M. Zdvořáček – J. Havel (A), O. Procházka, Vildumetz – Kružík, Roubík (C), Severa – Maršoun, D. Merta, Wojnar – O. Bláha, Kordule.
    HC Dukla Jihlava: Lundström (Jan Brož) – Piegl, J. Pohl, Půža, J. Holý, Staněk, D. Kolář, Vála – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Poletín, Čachotský (A), Lichanec – Fronk, A. Zeman, Jiránek (A) – Harkabus, D. Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Grech, Dědek – Kleprlík, Roischel

    Diváci: 724
    thejrc.org