Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 6:8 (kon.) | Řisuty – Nová Paka 4:5 (1:2 po s.n.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Šumperk – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Kolín – China Golden Dragon 10:0 (kon.)
Písek – Kobra 2:5 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 5:1 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:4 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 6:5 (po pr.) | David Servis – Klatovy 3:8 (kon.) | Tábor – Příbram 1:0 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 14.09.2019, 17:00 • Škoda arena • 2. liga skupina Východ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Sedlák poslal skvělou přihrávku na hůl JANA MILFAITA, který přesnou střelou z první překonal Davida Vacka. Hattrick v podání nové posily Draků! Asistence: Tomáš Sedlák, Tomáš Drtil.
     
    42:59
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Kde se vzal, tu se vzal na křídle DANIEL PIŠ. Toho si všiml David Horký, který mu poslal přihrávku jako na podnose. Prvně jmenovaný pak jednoduše střelou z první překonal Waneckeho. Asistence: David Horký.
     
    38:00
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Chyba v obraně domácích skončila gólem. TOMÁŠ SIGMUND dokázal pak využít zmatku před brankou a zasunout kotouč. Dlouhou dobu se ještě radili rozhodčí o góle. Ale nakonec je branka uznána. Bez asistence.
     
    36:34
    Draci právě vstřelili branku!
    TADEÁŠ JAROŠ si najel před branku z křídla a naprosto suveréně přesnou střelou překonal brankáře hostů. Asistence: Tomáš Drtil.
     
    32:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle byla panečku fantastická práce Daniela Vachutky! Ten dokázal přebruslit dva obránce Budějovic. Z křídla potom nahrál na druhou stranu volnému JANU MILFAITOVI, který přesnou ránou překonal Vacka. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    25:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Sedlákova dělovka trefila mantinel za brankou Vacka. A právě od něj se odrazil na hůl volného JANA MILFAITA, který měl snadnou práci a trefil puk do odkryté branky. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    11:45
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tahle přihrávka, ta měla oči! Žihadla využívají přesilovou hru. Michal Kruckovyč zvolil místo střely od modré přihrávku na křídlo, kde stál úplně volný DAVID HORKÝ. Budějovický útočník přesnou střelou překonal brankáře domácích. Wanecki se sice dotkl puku, ale to mu bylo k ničemu. Kotouč přešel brankovou čáru. Asistence: Michal Kruckovyč.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 26. Milfait (Sedlák), 33. Milfait (Vachutka), 37. Jaroš (Drtil), 57. Milfait (Sedlák, Drtil) – 12. Horký (Kruckovyč), 38. Sigmund, 43. Piš (Horký)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Haloda O.) – Sedlák (A), Drtil, Gewiese (C), Kabelka, Haloda M., Řezáč – Vachutka, MIlfait, Jaroš – Pokorný, Spratek, Krejčiřík – Hroch, Antonov, Scheuter – Šíp, Müller, Urban.
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Vacek (Radosta) – Šána, Bazala, Konečný, Pelikán, Kruckovyč, Brabec, Chlubna, Trnka – Alexa, Krutiš, Molnár, Horký, Procházka, Kratochvíl, Sorger, Sigmund, Piš.

    Rozhodčí: Maťašovský – Maloušek, Hübl
    bahis siteleri