Kometa Brno – Třinec 2:1 (2:1 po s.n.) | Liberec – Sparta 8:7 (po pr.) | Kladno – Mountfield HK 2:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 2:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 2:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 15.09.2019, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Šimon STRÁNSKÝ - 2:3
     
    58:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude pro domácí celek už hodně těžké. Necelé dvě minuty před koncem třetí části hry strhávají vedení na svou stranu znovu hosté. Kotouč se odrazil k ŠIMONU STRÁNSKÉMU, který z levého kruhu prostřelil Kašíka u jeho pravé tyče, kde našel skulinku – 2:3. Asistence: Roberts Bukarts.
    42:50 Tomáš ŽIŽKA - 2:2
     
    42:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na zimním stadionu Luďka Čajky je vyrovnáno. TOMÁŠ ŽIŽKA si od pravého mantinelu sjel až těsně před branku hostů, kde poté zakončil a kotouč skončil těsně za brankovou čárou, kde se zastavil. Hlavní sudí ještě nechali zkontrolovat video, zda byl puk skutečně za a bylo to velmi rychlé. Hned poté ukazuje ke středovému kruhu a gól platí! Asistence: Pavel Sedláček.
    38:46 Antonín HONEJSEK - 1:2
     
    38:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Až nyní se to povedlo, v závěru druhé třetiny se dostávají domácí hráči na kontaktní branku a jsou zpátky ve hře o body. Po Buchtově střele se puk dostal na levou stranu k ANTONÍNU HONEJSKOVI, který poté nadvakrát sklepl kotouč do částečně odkryté Svobodovy klece – 1:2. Asistence: Lukáš Buchta a Zdeněk Okál.
    31:41 Erik NĚMEC - 0:2
     
    31:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté navyšují své vedení, a to je pro domácí studená sprcha. Rastislav Dej vyslal z bekhendu na milimetr přesnou přihrávku před branku domácích, kde byl připraven ERIK NĚMEC, který poté svou svižnou střelou prostřelil Libora Kašíka – 0:2. Asistence: Rastislav Dej a Petr Šidlík.
    23:36 Tomáš ČERNÝ - 0:1
     
    23:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté zastavili aktivitu domácích a z nenápadné akce jdou nakonec do vedení. TOMÁŠ ČERNÝ na modré čáře švihl do kotouče a ten doletěl až k brance Zlína, kde zapadl k pravé tyči z pohledu Libora Kašíka – 0:1. Asistence: Dominik Lakatoš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Honejsek (Buchta, Okál), 43. Žižka (P. Sedláček) – 24. Černý (Lakatoš), 32. E. Němec (Dej, Šidlík), 59. Š. Stránský


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Freibergs, Buchta, Řezníček, Ferenc – Okál, Palmberg, Honejsek – Šlahař, Herman, Kubiš (A) – Szturc, P. Sedláček, Köhler – J. Ondráček, Popelka, Fryšara.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Gregorc, Trška, Šidlík, D. Krenželok, Výtisk (C), Kvasnička, Černý – Roberts Bukarts, Š. Stránský (A), Lakatoš – Kurovský, Vopelka, Schleiss – Dej (A), E. Němec, Mallet – Baláž, Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Jindra, Zíka

    Diváci: 4449
    thejrc.org