Kometa Brno – Třinec 2:1 (2:1 po s.n.) | Liberec – Sparta 8:7 (po pr.) | Kladno – Mountfield HK 2:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 2:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 2:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (1:4, 0:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 15.09.2019, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:37 Sébastien PICHÉ - 2:5
     
    54:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen bude výsledek z pardubické strany vypadat trochu veseleji! Po vyhraném vhazování si ho za modrou čarou vzal SEBASTIAN PICHÉ a čistým průstřelem snížil na rozdíl tří branek – 2:5! Asistence: Robert Kousal.
    37:12 Václav SKUHRAVÝ - 1:5
     
    37:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Třetí využitá přesilová hra Energie! Znovu po skrumáži na brankovišti prokázali hostující hráči svůj důraz, vyšťourali puk zpod Kacetla a po kličce ho dopravili do sítě. Bekhendovým zakončením se prosadil VÁCLAV SKUHRAVÝ – 1:5! Asistence: Jakub Flek a Matěj Stříteský.
    18:41 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:4
     
    18:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže karlovarská odpověď byla bleskurychlá. Chvíli po vhazování hosté propluli středním pásmem, zpoza něho vyslal skrytou střelu k levé tyče Tomáše Vlka MATĚJ STŘÍTESKÝ a trefil více než přesně – 1:4! Asistence: Adam Raška a Tomáš Mikuš.
    18:19 Robert KOUSAL - 1:3
     
    18:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se přibližuje na rozdíl dvou branek! ROBERT KOUSAL dostal přesnou přihrávku do jízdy a z hranice levého kruhu poslal kotouč přímo pod břevno branky Filipa Novotného – 1:3! Asistence: Denis Kindl a Jan Kolář.
    14:20 Dávid GRÍGER - 0:3
     
    14:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Druhá přesilová hra, druhý gól v početní výhodě! Ač se Dynamo bránilo poměrně v pohodě, po oslabení se dostal kotouč k DÁVIDU GRÍGEROVI, který ho z bezprostřední blízkosti poslal pod víko – 0:3! Asistence: Petr Šenkeřík.
    13:12 Ondřej BERÁNEK - 0:2
     
    13:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nepříjemná situace pro domácí Dynamo! Pardubice se v oslabení provinily dalším trestem, oslabení tři na pět se ale nekoná. Signalizovanou výhodu totiž Energie využívá, před brankou zůstal naprosto nehlídaný ONDŘEJ BERÁNEK, jenž si troufl na bekhendovou kličku a rychlé zakončení – 0:2! Asistence: Dominik Graňák.
    04:39 Jakub FLEK - 0:1
     
    04:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V polovině páté minuty utkání zde máme úvodní branku! Nástřel od modré čáry byl před Ondřejem Kacetlem několikrát tečován, kotouč se nakonec vykutálel na brankovišti na hokejce JAKUBA FLEKA, který ho lehkým dloubnutím pod Kacetlem posunul do branky – 0:1! Asistence: Michal Plutnar a Tomáš Rachůnek.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 19. R. Kousal (D. Kindl, J. Kolář), 55. Piché (R. Kousal) – 5. Flek (Plutnar, T. Rachůnek), 14. O. Beránek (Graňák), 15. Gríger (Šenkeřík), 19. Stříteský (Raška I, T. Mikúš), 38. Skuhravý (Flek, Stříteský)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (15.–21. Vlk) – Eklund, Piché, J. Kolář (A), Holland, Mikuš, J. Zdráhal, Hrádek – D. Kindl, R. Kousal, Tybor – Harju, Mandát, Hovorka – Machala, Poulíček (A), Látal – Rolinek (C), Pochobradský, Rouha.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, M. Rohan, Kubka (A) – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Raška I, O. Beránek – Hlava, T. Knotek, Kohout – Koblasa (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek

    Diváci: 7347
    thejrc.org