Vsetín – Litomyšl 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Šumperk 3:1 (kon.) | Havířov – Poruba 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Chrudim 5:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 7:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Neděle 15.09.2019, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    56:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Naděje pro Slovan! MATĚJ HARKABUS se protáhl až před Váchu a zasunul kotouč ze jeho záda – 3:4! Asistence: Jáchym Čermák.
     
    48:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté trestají i další faul Slovanu a v dvojnásobné přesilovce navyšují vedení! JAN KOŠŤÁL se zorientoval na brankovišti a ranou z otočky trefil mezeru mezi betony Jakuba Volkeho – 2:4! Asistence: Jan Janiurek a Matěj Škareda.
     
    46:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté dnes vyloučení Slovanu trestají! PATRIK VACÍK uspěl v před brankovém prostoru a třetí brankou v přesilovce poslal Havlíčkův Brod do vedení – 2:3! Asistence: Jan Janiurek.
     
    36:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan záhy opět srovnává stav utkání! ERIK MAREŠ převzal kotouč na pravé straně a krásnou ranou švihem překonal Váchu – 2:2! Asistence: Vít Šindelář a Jan Macel.
     
    34:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté opět trestají vyloučení domácích! I jejich druhá branka je z přesilové hry. Na hraně brankoviště uspěl důraznou dorážkou a vstřelil svou druhou branku v utkání JAN JANIUREK – 1:2! Asistence: Lukáš Pokorný a Matěj Trupl.
     
    14:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak až po přesilově hře se Slovan dočkal vyrovnání! JAROSLAV ŠEŠINA si najel mezi kruhy, obdržel přihrávku a svou ranou do víka rozvlnil síť – 1:1! Asistence: Jan Macel, Jakub Tot.
     
    00:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod využívá svou první přesilovou hru velmi záhy a jde do vedení! Lukáš Pokorný kotouč nahodil do brankoviště a za záda Volkeho jej pohotově doklepl JAN JANIUREK – 0:1! Asistence: Lukáš Pokorný.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 15. Šešina (Macel, Tot), 37. Mareš (Šindelář, Macel), 57. Harkabus (Čermák) – 1. Janiurek (Pokorný), 35. Janiurek (Pokorný, Trupl), 47. Vacík (Janiurek), 49. Košťál (Janiurek, Škareda)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Stuchlý (A), Jarábek, Šešina, Mareš, Štěpánek – Harkabus (C), Janoušek, Čermák – Macel, Hampl, Tot – Matloch, Šindelář (A), Gottfried. Trenér: Jiří Merta.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Bielecký) – Endl, Kratochvíl, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Pokorný, Pártl, Fiala – Havel, Košťál (A), Vacík – Machovský, Janiurek, Musil. Trenér: Richard Cachnín.

    Rozhodčí: Folk – Votrubec, Goltsch
    bahis siteleri