Novosibirsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Minsk – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 18.09.2019, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:21 Nikita ČEREPANOV - 2:3
     
    42:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    NIKITA ČEREPANOV posílá dvě a půl minuty po startu třetí části Lokomotiv znovu do vedení! Hostující borec se uvolnil na levém kruhu, odkud přesnou střelou rozvlnil síť rižské branky – 2:3! Asistence: Artur Kajumov, Georgij Ivanov.
    39:59 Brandon MCMILLAN - 2:2
     
    39:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Několik setin před koncem druhé části máme opět vyrovnáno, Riga svého soupeře do kabiny vyprovází gólem! Nepozorná hostující obrana zapomněla na BRANDONA McMILLANA, jenž drze najel před branku, vylovil kotouč zpod Lazušina a poslal jej do branky. Hezký gól to nebyl, ale co je doma, to se počítá – 2:2! Bez asistence.
    36:31 Stéphane Da Costa - 1:2
     
    36:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté v početní výhodě otáčejí průběh utkání! Poprvé v zápase poslal Lokomotiv do vedení STÉPHANE DA COSTA, jenž si bleskově zpracoval Landerovu přihrávku a z levého kruhu překonal Gudlevskise – 1:2! Asistence: Anton Lander.
    16:54 Rušan RAFIKOV - 1:1
     
    16:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, to byla rána! Krátce po vyhraném vhazování před brankou se ke kotouči dostal RUŠAN RAFIKOV, jenž prudkou dělovkou z první z levého kruhu vymetl lotyšskou svatyni! Kotouč se cestou do klece ještě odrazil od tyčky. Asistence: Pavel Kudrjavcev, Alexandr Svitov.
    05:34 David ULLSTRÖM - 1:0
     
    05:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, mrzet je to ovšem vůbec nemusí – jen pár sekund po jejím konci je totiž posílá do vedení DAVID ULLSTRÖM! Švédský útočník se obtočil kolem klece a na druhý pokus uklidil kotouč do sítě, strážce hostující svatyně byl naprosto bezmocný – 1:0! Asistence: Brandon McMillan, Mikelis Redlihs.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Ullström (McMillan, M. Redlihs), 40. McMillan – 17. Rafikov (Kudrjavcev, Svitov), 37. S. Da Costa (Lander), 43. Čerepanov (Kajumov, Ivanov)


    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Berglund, Sotnieks, Balinskis, Marshall, Ališauskas, Zile, Gimajev (A) – Ashton, Marenis, McMillan – M. Redlihs (A), Ullström, Sarkanis – Darzinš (C), Džerinš, Razgals – Pavlovs, Gillies, Grinbergs – Trastasenkovs.
    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Afanasjev – Sannikov, Lander (A), Rattie – Denisenko, J. Averin, S. Da Costa – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Iljenko, Apalkov, Kudrjavcev – Svitov (A).

    Rozhodčí: Gašilov, Morozov – Viljugin, Nikolajev.

    Diváci: 6 537
    thejrc.org