Novosibirsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Minsk – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 18.09.2019, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Ke kotouči se dostal jeden z hostujících borců, který následně minul opuštěnou domácí klec jen o pár centimetrů! Mohlo být rozhodnuto...
     
    58:11
    Lokomotiv vyhodil na icing, Gudlevskis po přerušení opustil svou klec! Dinamo už nemá co ztratit, a zkusí tak své štěstí v power-play!
     
    46:38
    Obrana Dinama selhala, Gudlevskis se teď pořádně zapotil! Gólman si ale nakonec se všemi pokusy zvládl poradit, a zabránil tak nehoršímu.
    42:21 Nikita ČEREPANOV - 2:3
     
    42:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    NIKITA ČEREPANOV posílá dvě a půl minuty po startu třetí části Lokomotiv znovu do vedení! Hostující borec se uvolnil na levém kruhu, odkud přesnou střelou rozvlnil síť rižské branky – 2:3! Asistence: Artur Kajumov, Georgij Ivanov.
    39:59 Brandon MCMILLAN - 2:2
     
    39:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Několik setin před koncem druhé části máme opět vyrovnáno, Riga svého soupeře do kabiny vyprovází gólem! Nepozorná hostující obrana zapomněla na BRANDONA McMILLANA, jenž drze najel před branku, vylovil kotouč zpod Lazušina a poslal jej do branky. Hezký gól to nebyl, ale co je doma, to se počítá – 2:2! Bez asistence.
     
    39:23
    Tohle nevidíme rádi! Nikolaj Kovalenko (JAR) při souboji u mantinelu zasáhl Ullströma holí do obličeje, a Lokomotiv tak zbytek třetiny dohraje ve čtyřech.
    36:31 Stéphane Da Costa - 1:2
     
    36:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté v početní výhodě otáčejí průběh utkání! Poprvé v zápase poslal Lokomotiv do vedení STÉPHANE DA COSTA, jenž si bleskově zpracoval Landerovu přihrávku a z levého kruhu překonal Gudlevskise – 1:2! Asistence: Anton Lander.
     
    36:16
    Vitalijs Pavlovs (RIG) u mantinelu nevybíravě sestřelil Rattieho, za zásah do hlavy nebo krku dostává krom dvouminutového trestu ještě desetiminutový "osobák".
     
    34:12
    Kristarps Sotnieks (RIG) se vrací na trestnou lavici, domácí hráč je tentokrát vyloučen nesportovní chování. Otočí Lokomotiv v přesilovce stav utkání?
     
    24:32
    Tohle bylo hodně těsné! Rattie zakončoval za položeného Gudlevskise, kotouč ale těsně před čárou zastavil jeden z domácích borců!
     
    18:14
    Poprvé si hru v početní výhodě vyzkouší také svěřenci Craiga MacTavishe. Sudí ukázal na Kristapse Sotniekse (RIG), kterého vyloučil za podrážení.
    16:54 Rušan RAFIKOV - 1:1
     
    16:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, to byla rána! Krátce po vyhraném vhazování před brankou se ke kotouči dostal RUŠAN RAFIKOV, jenž prudkou dělovkou z první z levého kruhu vymetl lotyšskou svatyni! Kotouč se cestou do klece ještě odrazil od tyčky. Asistence: Pavel Kudrjavcev, Alexandr Svitov.
     
    13:27
    Třetí vyloučení pro Lokomotiv, tentokrát na lavici hanby usedá Rušan Rafikov (JAR). Ten byl vyloučen za hákování, Dinamo tak čeká další přesilovka.
     
    09:46
    Stéphane Da Costa (JAR) si jede zchladit hlavu na trestnou lavici, Francouz byl vyloučen za podrážení. Svěřence Craiga MacTavishe tak čeká další oslabení.
    05:34 David ULLSTRÖM - 1:0
     
    05:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, mrzet je to ovšem vůbec nemusí – jen pár sekund po jejím konci je totiž posílá do vedení DAVID ULLSTRÖM! Švédský útočník se obtočil kolem klece a na druhý pokus uklidil kotouč do sítě, strážce hostující svatyně byl naprosto bezmocný – 1:0! Asistence: Brandon McMillan, Mikelis Redlihs.
     
    04:26
    Lazušin se teď musel hodně otáčet, aby všechny pokusy Rigy vykryl! Zkušený gólman byl nakonec nucen kotouč schovat pod rukavici.
     
    03:19
    Uvidíme první přesilovku, kterou si vyzkouší domácí. Na trestnou lavici míří Maxim Afanasjev (JAR), jenž u mantinelu podrazil jednoho z protihráčů.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. Ullström (McMillan, M. Redlihs), 40. McMillan – 17. Rafikov (Kudrjavcev, Svitov), 37. S. Da Costa (Lander), 43. Čerepanov (Kajumov, Ivanov)


    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Berglund, Sotnieks, Balinskis, Marshall, Ališauskas, Zile, Gimajev (A) – Ashton, Marenis, McMillan – M. Redlihs (A), Ullström, Sarkanis – Darzinš (C), Džerinš, Razgals – Pavlovs, Gillies, Grinbergs – Trastasenkovs.
    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Afanasjev – Sannikov, Lander (A), Rattie – Denisenko, J. Averin, S. Da Costa – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Iljenko, Apalkov, Kudrjavcev – Svitov (A).

    Rozhodčí: Gašilov, Morozov – Viljugin, Nikolajev.

    Diváci: 6 537
    bahis siteleri