Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 19.09.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mojí strany je to pro dnešek už všechno. Sparťané nastupují na děkovačku se svými fanoušky, naopak Oceláři se postupně odebírají do kabiny. Mějte se fajn a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:57:35)
     
    Utkání dovršilo svého konce! Sparťané ve třetí třetině předvedli skvělý obrat, když nejprve vyrovnal Petr Kalina a tři minuty před koncem zápasu vystřelil Spartě výhru Lukáš Rousek. Pojišťovací gól v posledních vteřinách obstaral Jiří Smejkal, který udělal gólovou tečku za tímto zápasem.
     
    Konec zápasu.
    59:57 Jiří SMEJKAL - 4:2
     
    59:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pojistka v podobě čtvrtého gólu na domácí straně! Růžička tentokrát v roli nahrávače našel na útočné modré JIŘÍHO SMEJKALA a ten už neměl problém dopravit kotouč do opuštěné klece. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    59:19
    Sparťané se dostali do středního pásma. Blain nahrál na Vladimíra Růžičku, kterému při střele do prázdné branky sáhl do hole jeden z třineckých beků.
     
    Dnešní utkání sleduje tady v O2 areně skvělých 7175 diváků!
     
    59:02
    A teď už je zase na střídačce! Třinečtí Oceláři přenesli hru před brankáře Sedláčka, který podržel kotouč. Trenéři hostí si následně berou time out a zkusí hru bez brankáře.
     
    58:08
    Oceláři vybojovali puk ve středním pásmu a ihned se ženou do útoku. Brankář Kváča už opustil svoje pracoviště, nicméně nyní se musel vrátit.
     
    57:39
    Další velké šance na straně Sparty. Nejprve Forman nezužitkoval dobrou přihrávku od Kudrny, poté Pech střílel už do takřka prázdné branky, ale vedle!
    56:44 Lukáš ROUSEK - 3:2
     
    56:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Lukááš Rouseek! Sparťané nyní hlasitě skandují jméno sparťanského útočníka LUKÁŠE ROUSKA, který si zpracoval nahození na zadní mantinel od Blaina a pak už jen pohodlně zasunul. Asistence: Jeremie Blain.
     
    56:06
    Sparťané našlápli zpět do útočného pásma. Pech vybízel do zběsilé jízdy Andreje Kudrnu, jehož střelu si Petr Kváča dobře pohlídal.
     
    55:44
    Vhazování v útočném pásmu Sparty vyhráli domácí, Forman si hledal přihrávku od Kudrny, první jmenovaný ale netrefil kotouč podle představ.
     
    55:36
    Ondřej Hrachovský si najel na přihrávku na modrou čáru a ihned se snažil střílet. Sedláček jeho ránu dobře viděl a bez větších obtíží vyrazil do rohu kluziště.
     
    55:11
    Stránský dostal dobrou přihrávku na pravý kruh, kterou nedokázal zužitkovat. Třinecký forvard promáchl, a tak Sedláček nemusel zasahovat.
     
    54:19
    Klímovi se zasekl kotouč ve středním pásmu, a tak Oceláři mohli jít do protiútoku. Poslední sparťanský obránce však odpálil kotouč pryč.
     
    53:35
    Za vyhozeným pukem do útočného pásma spěchal Andrej Kudrna, proti němuž riskantně vyjel gólman Kváča. Třinecký brankář byl u puku dříve.
     
    52:38
    Oceláři jsou v tlaku a Sedláček na pozoru. Stránský s Petrem Vránou si přihrávali v útočném pásmu, ale poté už sparťanští obránci zapracovali.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 23. Říčka (Blain, Rousek), 41. Kalina, 57. Rousek (Blain), 60. Smejkal (V. Růžička) – 11. M. Doudera (P. Vrána), 22. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Chmielewski)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Blain, Kalina, Košťálek, Polášek, Ďaloga, T. Pavelka, Krutil – Smejkal, V. Růžička, Řepík – Kudrna, Pech, Forman – Rousek, Sukeľ, Říčka – Dočekal, Klíma, Buchtele.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, Galvinš, Hrachovský, Dravecký, M. Doudera, Haman – Chmielewski, P. Vrána, Stránský – Novotný, Marcinko, Hrňa – Adamský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Komárek, Frodl

    Diváci: 7175
    thejrc.org