Přerov – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 9:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:7 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 0:6 (kon.) | Č. Budějovice – Tábor 2:1 (po pr.) | Vítkovice – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
Plzeň – Kobra 14:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 2:5 (kon.)
Třinec – Zlín 2:10 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 9:1 (kon.)
Havířov – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:7 (0:4, 4:3, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 19.09.2019, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! V rámci 3. kola ELIOD Extraligy dorostu je na programu derby, v němž se potkají Bílí Tygři Liberec a BK Mladá Boleslav.

    Severočeši vstoupili do sezóny naprosto skvěle. Na úvod měli na programu domácí dvojzápas. Nejprve rozdrtili Techniku Brno poměrem 10:0, Havlíčkovu Brodu poté nadělili tenisového kanára. Se skóre 16:0 půjdou také do dnešního mače v roli favorita.

    Mladoboleslavští naopak v prvních dvou kolech nedokázali zvítězit. Hradci Králové v domácím prostředí podlehli těsně 3:4, stejně jako Slavii na jejím ledě. Tam už ale celek z města automobilů vybojoval alespoň bod.

    V minulé sezóně na sebe dnešní soupeři narazili dvakrát. Jednoznačně úspěšnější byly šelmy, které ve svém mistrovském roce zvítězily 8:0 doma a 8:1 venku. Boleslav zcela jistě udělá vše pro to, aby dnes byla konkurenceschopnější.

    Zápas začíná v 16 hodin na ledě Home Credit Areny, buďte u toho s námi!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Král (Franc) – Damašek, Duschka, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Hujer (A), Putz, Vodlan, Hois, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek.

    BK Mladá Boleslav: Šatný (Forst) – Moravec, Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, Moravec – Sluka, Gardoň, Peca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C).

    Rozhodčí: Škrobák – Hynek, Nekvapil..
     
    Rozbruslení pomalu končí, zápas je skoro tady. Liberec oblékl tradiční bílé dresy, hosté se představí v černé barvě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Vojtěch Polák okamžitě po buly nahodil puk proti Královi. Liberečtí hned vyrážejí do útoku.
     
    00:40
    Vojtěch Duschka to zkusil od modré lajny, spíše nabízel puk na teč, ta ale nepřišla a Oliver Šatný tedy na první zákrok zatím čeká.
     
    01:18
    Lukáši Plosovi se ve středu pole postavil do cesty jeden z hostujících hráčů a k velké radosti boleslavské střídačky ho povedeným hitem srovnal se zemí.
     
    02:02
    Tygři se skvěle dostali přes střední pásmo. Luka Vodlan se pak snažil najít před poloprázdnou klecí Putze, jenž skákavou přihrávku pořádně netrefil. Zpoza kruhů tak alespoň napřáhl Meisel, Šatný přerušuje hru.
     
    02:54
    Tygři neustále krouží ofenzivní zónou a stupňují svůj tlak. Hosté se brání s vypětím všech sil, šelmy se nicméně nedostávají ke střelbě.
     
    03:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Meisel – 2 min., hrubost).
     
    03:20
    Boleslavskou přesilovku otevřel nahozením Gabriel Szturc, jehož pokus Daniel Král nadvakrát zkrotil.
     
    03:49
    Další střela od modré se od betonů Krále odrazila přímo mezi kruhy, tam se napřáhl Szturc, ránu bez přípravy ovšem liberecký gólman bravurně zneškodnil vyrážečkou!
     
    04:38
    Hosté pokračovali v sympaticky hrané početní výhodě. Jindřich Plíšek vystřelil z levé strany, Daniel Král má na kontě další úspěšný zákrok.
     
    04:59
    Plíšek to zkoušel znovu, střela se tentokrát zastavila o Královu hůl. V brejku se objevil Vodlan, hosté jeho zakončení srazili do rohu.
     
    05:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se ujímají vedení! Krásně to udělal ex-liberecký VOJTĚCH POLÁK, který využil své rychlosti, prosmýkl se okolo obránce a tváří v tvář Danielu Královi procedil kotouč i s trochou štěstí za čáru. Asistence: Jindřich Plíšek.
     
    06:27
    Lukáš Plos předvedl zákrok na hraně pravidel. Nepískalo se a Vojtěch Hois tak mohl zavést touš do libereckého útočného pásma.
     
    07:18
    Plíšek se zleva protlačil až do mezikruží. Při své jízdě už nicméně ztratil plnou kontrolu nad pukem a bekhendová střela nebyla dostatečně razantní.
     
    07:50
    Matěj Gardoň podnikl okružní jízdu útočným pásmem. Tygři mu dali mnoho prostoru, z čehož vznikla další střela bekhendem. Daniel Král zasáhl ramenem.
     
    08:16
    Luka Vodlan nabral rychlost a z pravého křídla zkusil štěstí, rovněž bekhendovou stranou čepele. Šatný vyráží kotouč za branku.
     
    08:43
    Jakub Hujer si v rohu kluziště dobře všiml Vojtěcha Hoise, jenž čekal sám mezi kruhy a modrou čarou. Hois následně poslal na Šatného nahození, které nikdo netečoval.
     
    09:25
    Richard Patzelt měl na hokejce slušnou příležitost, z nadějné pozice za kruhy ale úplně minou boleslavskou klec.
     
    10:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před chvílí Liberec inkasoval vůbec první gól v sezóně, teď ovšem přichází rovnou další! Filipu Damaškovi při snaze o rozehrávku poskočil touš na holi, čehož hosté využili a vyvinuli tlak. Ke kotouči se tedy mohl dostat JAN PŮČEK, který chytrou přízemní střelou pokořil povyjetého Krále! Bez asistence.
     
    10:51
    Meisel protačoval kotouč alespoň do střední zóny, tam ale žádný z jeho spoluhráčů nebyl. Tygři se zatím malinko hledají.
     
    11:38
    Richard Patzelt se na ose hřiště ještě rozhodl hledat Davida Putze, který byl zdvojen a nemohl si puk zpracovat.
     
    12:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tým z města automobilů zvyšuje v Home Credit Areně už na 3:0! Do dalšího okénka v liberecké defenzivě se po rychlé akci vydal Vojtěch Polák, který už byl sám před Králem. Ještě se rozhodl mazácky přihrát přes brankoviště na OSKARA HAASE, který nemohl minout! Asistence: Vojtěch Polák, Gabriel Szturc.
     
    13:16
    Plos se ocitl pod tlakem při rozehrávce. Napálil tedy kotouč do středního pásma, hosté jej nicméně rychle vracejí za Krále.
     
    13:44
    Daniel Sluka přebruslil modrou čáru a nahodil na Krále, jenž v klidu vyráží střelu k mantinelu.
     
    14:24
    Boleslav se znovu uchytila v ofenzivní zóně. Vojtěch Polák zakončil menší tlak střeleckým pokusem z levé strany, Král předvedl dobrý zákrok a udržel touš.
     
    14:43
    Tomáš Trunda si s trochou štěstí přehodil kotouč přes Moravce, pak už ale neměl dostatek prostoru k zakončení.
     
    15:20
    Mikuláš Jenčovský protečoval rozehrávku na zadní mantinel, sudí ale jasně signalizují, že se zakázané uvolnění pískat nebude.
     
    15:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přidávají další gól a domácím nezbývá, než doufat, že se jim povede podobný obrat, jako "A" týmu na stejném ledě v neděli proti Spartě.

    Byla to akce jak z hokejové učebnice. Půček posunul kotouč z pravého kruhu na úroveň brankové čáry, Matěj Gardoň jej okamžitě poslal křížem na druhou stranu, kde JINDŘICH PLÍŠEK zakončoval do takřka prázdné pokladnice! Asistence: Matěj Gardoň, Jan Půček.
     
    16:10
    A hned mohlo být pro Boleslav ještě veseleji, Jakub Hruška ovšem v samostatném úniku hledal skulinu mezi betony Krále bez úspěchu!
     
    16:44
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Rajgl – 2 min., podrážení).
     
    17:19
    Středočeši si zatím i při vlastním oslabení počínají nesmírně zkušeně a drzí puk na svých hokejkách. Šelmy se k němu nemohou prokousat.
     
    17:56
    Daniel Král nyní musel dokonce nechat přerušit hru před dojíždějícím Szturcem, hosté tak získali buly v ofenzivní třetině.
     
    18:30
    Ondřeji Culkovi přeskočila Hujerova přihrávka přes čepel, Tygři se tak v závěru své početní výhody sami připravují o pásmo.
     
    18:45
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Půček – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Jen co skončila jedna liberecká přesilovka, začíná další. Putz ale nepřesnou přihrávkou poslal černou gumu pouze do rohu kluziště.
     
    19:38
    Luka Vodlan dostal dvakrát nabito do oblasti pravého kruhu. První pokus odklonil Šatný vyrážečkou, další Slovinci vůbec nesedl a k brance ani nedoletěl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka se nesla v jednoznačném duchu. Boleslav nemilosrdně trestala téměř každou soupeřovu chybu a vede vysoko 4:0. Severočeši ale ještě mají dostatek času, povede se jim ho využít?
     
    Další třetina začne přibližně v 16:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Pokračuje domácí přesilovka. Patzelt zachytil boleslavský pokus o vyhození a šelmy se tedy drží v ofenzivní zóně.
     
    20:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři hned na startu druhé části snižují! Před Šatným vznikl pořádný závar. Ten ještě Středočeši ustáli, stejně, jako střelu Patzelta z levého kruhu. Právě Richard Patzelt se však zmocnil odraženého puku a posadil jej na čepel JAKUBA HUJERA, jenž snadno zamířil do odkryté klece! Asistence: Richard Patzelt, Mikuláš Jenčovský.
     
    21:40
    Liberec je jako politý živou vodou a znovu se podíval do útočného pásma. Hra má aktuálně velký spád a diváci se nenudí.
     
    22:07
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Haas – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    22:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a znovu zmenšují manko! Jakub Hujer to udělal parádně, po levém křídle se prokličkoval až před brankoviště. Poté přihrál mezi kruhy na TOMÁŠE TRUNDU, jehož přízemní střela prosvištěla mezi Šatného betony až do sítě! Asistence: Jakub Hujer, Mikuláš Jenčovský.
     
    23:16
    Liberečtí se podél levého hrazení hrnuli zpátky do útoku, tentokrát ale byli nechytáni v postavení mimo hru. Buly proběhne ve střední zóně.
     
    23:35
    Jakub Hujer si chtěl narazit puk s Trundou, zpětná přihrávka mezi beky nicméně byla na prvního jmenovaného až příliš dlouhá.
     
    24:40
    Jan Půček se dostal k opakované střele z mezikruží a Daniel Král měl co dělat, aby mu černá guma neproklouzla až za čáru! Nakonec ji včas zalehl a následovala potyčka.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Plíšek – 2+2 min).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tůma – 2+2 min, hrubost).
     
    25:06
    Luka Vodlan nabral rychlost a po pravé straně dobruslil až k ohrožení Šatného klece. Hra je přerušena, bude se vhazovat.
     
    25:32
    Oskar Haas přihrál zpoza klece do pravého kruhu, odkud Gabriel Szturc povedenou ranou nastřelil spojnici břevna a tyče!
     
    26:29
    Po krásné individuální akci Tomáše Trundy se puk odrazil od gólmanových betonů přímo za kruhy. Bez přípravy jej na bránu vrátil Jakub Dvořák, jehož pumelici schoval Oliver Šatný v lapačce!
     
    27:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v boleslavské rozehrávce a Tygři už prohrávají pouze o gól! Kotouč po hostující ztrátě putoval přímo na hůl JAKUBA MASAŘE, jenž z prostoru pravého kruhu krásně vymetl bližší horní roh boleslavské svatyně. Asistence: Vojtěch Duschka.
     
    27:42
    V další nadějné situaci se zjevil David Putz. Už to vypadalo, že se požene do samostatného úniku, Boleslav mu však na poslední chvíli zablokovala hůl.
     
    28:19
    Několikrát tečovaná přízemní střela Daniela Sluky byla pro Krále nepříjemným soustem, betonem si každopádně poradil.
     
    29:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se znovu mohou trošku uklidnit, odskakují totiž na rozdíl dvou tref. Jakub Peca mezi kruhy ještě zakončit nedokázal, avšak puk putoval na hokejku JANA PŮČKA, který z úhlu prostřelil padajícího Krále! Asistence: Jakub Peca, Matěj Gardoň.
     
    29:41
    Liberci se nevydařil přechod z vlastního obranného pásma a píská se zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před domácí klec.
     
    30:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jazýček na pomyslných vahách se znovu výrazněji naklání na stranu Středočechů. Vojtěch Polák od zadního mantinelu našel GABRIELA SZTURCE, jenž mezi kruhy čekal nikým nehlídán a z první střelou o tyč poslal touš do sítě! Asistence: Vojtěch Polák, Oliver Haas.
     
    31:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se odmítají vzdát a okamžitě se dostávají zpátky do hry! Šatný vyrazil nahození Luky Vodlana pouze před sebe a pohotový JAKUB MASAŘ dobruslil volný kotouč, načež jej nasměroval do brány. 4:6! Asistence: Luka Vodlan.
     
    31:57
    Jakub Hujer měl na hokejce další gól! Obdržel skvělou přihrávku do mezikruží, odkud bez přípravy nechal vyniknout ramenem zasahujícího Olivera Šatného.
     
    32:50
    Filip Kříž se protáhl okolo svého strážce. Liberečtí se znovu usazují v ofenzivě a roztáčejí kombinaci.
     
    33:18
    Domácí už svého soupeře dostávali pod tlak, jenže poté se o útočnou třetinu sami připravili nepřesnou přihrávkou. Pokračovat tak musejí z neutrální zóny.
     
    33:41
    Útočné choutky zacloumaly také Mladoboleslavskými, při přechodu modré lajny se však dopustili ofsajdu.
     
    33:58
    Vodlanovu přihrávku z levé strany vyrazil Šatný nešikovně před beton, Mikuláš Jenčovský ale neměl prostoru, kudy by jej mohl propasírovat za gólmanovu výstroj.
     
    34:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., hrubost).
     
    35:10
    Jakub Hujer se zmocnil puku na obranné modré čáře a vydal se přímo na branku soupeře. Zodpovědně jej ale stíhal Karel Křepelka, který jej nenechal zakončit!
     
    36:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři zužitkovali přesilovku a vedou znovu o tři góly! Karel Křepelka nahodil od modré lajny. Oliver Haas jeho pokus lehce tečoval a ještě vypustil dorážku. Od Daniela Krále putoval kotouč k volnému JINDŘICHU PLÍŠKOVI, který z otočky i trošku se štěstím podstřelil maskovaného muže! Asistence: Oliver Haas, Karel Křepelka.
     
    36:57
    Nahození Davida Moravce nemělo naději na úspěch, trefilo totiž prvního blokujícího hráče v bílém dresu. Touš je ve středním pásmu.
     
    37:33
    Haas zkusil překvapit Krále rychlým výjezdem zpoza klece, domácí brankář měl ale prostor u bližší tyčky neprodyšně uzavřen.
     
    37:58
    Sebastian Jasečko to zkusil od modré. Daniel Král jeho střelu celou dobu v pohodě viděl a uschoval ho v rukavici.
     
    38:33
    Luka Vodlan zavezl kotouč do útočného pásma. Poté jej poslal za branku, kde si Tygři pobyt ve třetině nedokázali vybojovat.
     
    39:20
    Oskar Haas se prodíral k dorážce před poloodkrytou svatyní, David Putz jej ovšem trošku rozhodil a kotouč putoval těsně kolem tyčky!
     
    39:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jobek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    39:49
    Sebastian Jasečko na začátku početní výhody napřáhl na modré čáře a David Král si musel připsat ještě jeden úspěšný zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V úvodu prostřední části se zdálo, že Liberečtí se svým soupeřem poměrně rychle srovnají krok. Opak byl ale pravdou a Bruslaři si vybudovali znovu poměrně komfortní náskok. Po čtyřiceti minutách vedou v Home Credit Areně 7:4, ještě se ale rozhodně budou muset mít na pozoru!
     
    Další třetina začne přibližně v 17:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Král, přichází Franc.
     
    40:20
    Boleslavští mají na startu poslední třetiny stále k dispozici početní výhodu. Do pásma se jim ale zatím nedaří dostat.
     
    41:23
    Skvělý zákrok nově příchozího Lukáše France! Matěj Gardoň ve velké šanci ještě našel Gabriela Szturce, jehož střelu do poloprázdné klece Franc vyškrábl.
     
    42:16
    Liberečtí už se po ledové ploše prohánějí v plném počtu, ze své obrané třetiny se nicméně zatím nemohou vymanit.
     
    42:52
    Szturc napřáhl za kruhy, jeho rána bez přípravy však mířila příliš vysoko a libereckou klec neohrozila.
     
    43:44
    Lukáš Plos podél levého mantinelu dojel až za kruh, odkud zkusil štěstí. Tomáš Rajgl jeho projektil nohou odklonil mimo nebezpečné prostory.
     
    44:09
    Po zákroku Šatného se dostal ke střele Filip Kříž, jehož ránu z bezprostřední blízkosti zvládl hostující gólman špičkou vyrážečky eliminovat!
     
    44:41
    Na druhé straně se do brankoviště tlačil Jan Půček, v rozhodující moment už mu nicméně nezbyl dostatek času na kvalitní zakončení.
     
    46:01
    Po hezké narážečce se Tomáš Trunda tlačil ze strany před branku. Byl faulován, Severočechy tak čeká přesilovka. Za držení protihráče jde pykat Jakub Hrouda (MBL).
     
    46:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Plíšek nepotrestal obrovskou nedohodu mezi Dvořákem a brankářem Francem, vystřelil pouze nad. Hned poté si kotouč vzal do své moci JAKUB HUJER, který parádně zrychlil a z mezikruží se trefil neomylně do horního růžku! Asistence: Richard Patzelt.
     
    47:49
    A mohlo být pro domácí ještě o něco lépe! David Putz měl otevřenou dálnici až mezi kruhy. Ještě nabízel puk na teč u tyčky stojícímu Měchurovi, ten ale nedokázal zakončit!
     
    48:55
    Hostující celek mobilizuje síly na závěrečné minuty. Boleslavští trenéři si vyžádali oddechový čas a udílejí pokyny. To samé probíhá i na střídačce Liberce.
     
    49:06
    Tomáš Trunda zblokoval nahození od modré lajny. Tygři rychle obracejí hru a ženou se do ofenzivní třetiny.
     
    49:32
    Po zákroku Šatného se snažil o dorážku Tomáš Trunda, hostující gólman ale puk stihl včas přikrýt. Menší strkanice byla rychle rozehnána.
     
    50:09
    David Putz nabízel svůj pokus na teč Luku Vodlanovi. Šatnému touš znovu na chvilku vypadl, také v tomto případě ale včas uhasil potenciální hrozbu.
     
    50:54
    Jakub Masař sice protečoval prudkou Duschkovu rozehrávku k zadnímu hrazení, stalo se tak ale ještě před červenou čarou. Píská se tedy icing.
     
    51:15
    Jakub Hujer sváděl s Jindřichem Plíškem vyrovnaný souboj o vyhození puk, rozhodčí přesto, možná trochu necitlivě, pískají další zakázané uvolnění.
     
    51:59
    Putz byl při snaze o zakončení rozhozen. Hosté tak obracejí hru a střádají cenné chvíle daleko od vlastní pokladnice.
     
    52:53
    Jenčovský protečoval Hujerovu přihrávku na zadní mantinel. Boleslav se ale ze svého pásma poměrně rychle dostala, tlak Tygrů je tak opět přerušen.
     
    53:36
    Vojtěch Polák nabil na modrou lajnu proti hokejce Karlu Křepelkovi, jehož projektil zamířil několik decimetrů mimo tři tyče.
     
    54:16
    Jan Půček si vyčíhal Filipa Kříže a ve své obranné třetině jej čistě tělem obral o kotouč. Liberec se nyní nemůže usadit v útoku.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gardoň – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:06
    Jakub Hruška při vlastním oslabení dovezl kotouč až za domácí branku. Tygři tak musejí začínat odzadu.
     
    55:25
    Severočechům se zatím nedaří usadit v pásmu. Tým z města automobilů se už potřetí v krátkém časovém sledu osvobozuje.
     
    55:56
    Nedoraz v liberecké rozehrávce mohl potrestat Jan Půček, bez přípravy však z prostoru pravého kruhu netrefil bránu.
     
    56:40
    Šelmám se tato početní výhoda nedaří. Hosté budou každou chvíli kompletní a zatím se brání bez náznaků potíží.
     
    57:00
    Boleslav už hraje znovu v plném počtu. Rozehrávka Liberce navíc skončila icingem, hra se tedy stěhuje před Lukáše France, jenž zatím drží soukromé čisté konto.
     
    57:44
    Tomáš Trunda hrnul pryž zleva přímo do brankoviště. Šatný měl přiloženou vyrážečku pevně na ledě a nenechal kotouč projít.
     
    57:55
    Oddechový čas si vyžádali také liberečtí kouči.
     
    58:16
    Mladoboleslavští zašlápli kotouč za vlastní brankou a šetří čas.
     
    58:40
    Liberečtí hrají bez gólmana, drží se na puku, jenže vytvoření zajímavých střeleckých pozic se jim zatím nedaří.
     
    59:14
    Szturc se od hrazení marně snažil vypálit do odkryté branky. Středočeši alespoň pozdrželi čas a jsou už velice blízko k vítězství.
     
    59:35
    Ještě jedna velká šance Tygrů! David Putz tečoval puk na brankovišti do tyčky Šatného pokladnice. Hráči v bílých dresech se posléze sesypali na gólmana, kotouč z jeho držení nicméně nevyšťourali.
     
    59:57
    Vojtěch Polák mohl v samotném závěru vstřelit osmý gól Bruslařů, z pravého kruhu ovšem vylidněnou branku netrefil, puk mu totiž při snaze o zakončení sjel z čepele!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo. Mladá Boleslav ovládla přestřelku a v derby si na libereckém ledě vybojovala první výhru v aktuální sezóně. Tygři naopak po dvou úspěších musejí vstřebat pachuť porážky.
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:08:11)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Hujer (Patzelt, Jenčovský), 23. Trunda (Hujer, Jenčovský), 28. Masař (Duschka), 32. Masař (Vodlan), 47. Hujer (Patzelt) – 6. Polák (Plíšek), 11. Půček, 13. Haas (Polák, Szturc), 16. Plíšek (Gardoň, Půček), 30. Půček (Peca, Gardoň), 31. Szturc (Polák, Haas), 37. Plíšek (Haas, Křepelka)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Franc) – Damašek, Duschka, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Hujer (A), Putz, Vodlan, Hois, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek.
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Forst) – Moravec, Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, Moravec – Sluka, Gardoň, Peca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C).

    Rozhodčí: Škrobák – Hynek, Nekvapil.
    ocianews.com