Přerov – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 9:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:7 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 0:6 (kon.) | Č. Budějovice – Tábor 2:1 (po pr.) | Vítkovice – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
Plzeň – Kobra 14:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 2:5 (kon.)
Třinec – Zlín 2:10 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 9:1 (kon.)
Havířov – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:7 (0:4, 4:3, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 19.09.2019, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:57
    Vojtěch Polák mohl v samotném závěru vstřelit osmý gól Bruslařů, z pravého kruhu ovšem vylidněnou branku netrefil, puk mu totiž při snaze o zakončení sjel z čepele!
     
    59:35
    Ještě jedna velká šance Tygrů! David Putz tečoval puk na brankovišti do tyčky Šatného pokladnice. Hráči v bílých dresech se posléze sesypali na gólmana, kotouč z jeho držení nicméně nevyšťourali.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gardoň – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:49
    A mohlo být pro domácí ještě o něco lépe! David Putz měl otevřenou dálnici až mezi kruhy. Ještě nabízel puk na teč u tyčky stojícímu Měchurovi, ten ale nedokázal zakončit!
     
    46:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Plíšek nepotrestal obrovskou nedohodu mezi Dvořákem a brankářem Francem, vystřelil pouze nad. Hned poté si kotouč vzal do své moci JAKUB HUJER, který parádně zrychlil a z mezikruží se trefil neomylně do horního růžku! Asistence: Richard Patzelt.
     
    46:01
    Po hezké narážečce se Tomáš Trunda tlačil ze strany před branku. Byl faulován, Severočechy tak čeká přesilovka. Za držení protihráče jde pykat Jakub Hrouda (MBL).
     
    44:09
    Po zákroku Šatného se dostal ke střele Filip Kříž, jehož ránu z bezprostřední blízkosti zvládl hostující gólman špičkou vyrážečky eliminovat!
     
    41:23
    Skvělý zákrok nově příchozího Lukáše France! Matěj Gardoň ve velké šanci ještě našel Gabriela Szturce, jehož střelu do poloprázdné klece Franc vyškrábl.
     
    40:01
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Král, přichází Franc.
     
    39:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jobek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    39:20
    Oskar Haas se prodíral k dorážce před poloodkrytou svatyní, David Putz jej ovšem trošku rozhodil a kotouč putoval těsně kolem tyčky!
     
    36:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři zužitkovali přesilovku a vedou znovu o tři góly! Karel Křepelka nahodil od modré lajny. Oliver Haas jeho pokus lehce tečoval a ještě vypustil dorážku. Od Daniela Krále putoval kotouč k volnému JINDŘICHU PLÍŠKOVI, který z otočky i trošku se štěstím podstřelil maskovaného muže! Asistence: Oliver Haas, Karel Křepelka.
     
    35:10
    Jakub Hujer se zmocnil puku na obranné modré čáře a vydal se přímo na branku soupeře. Zodpovědně jej ale stíhal Karel Křepelka, který jej nenechal zakončit!
     
    34:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., hrubost).
     
    31:57
    Jakub Hujer měl na hokejce další gól! Obdržel skvělou přihrávku do mezikruží, odkud bez přípravy nechal vyniknout ramenem zasahujícího Olivera Šatného.
     
    31:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se odmítají vzdát a okamžitě se dostávají zpátky do hry! Šatný vyrazil nahození Luky Vodlana pouze před sebe a pohotový JAKUB MASAŘ dobruslil volný kotouč, načež jej nasměroval do brány. 4:6! Asistence: Luka Vodlan.
     
    30:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jazýček na pomyslných vahách se znovu výrazněji naklání na stranu Středočechů. Vojtěch Polák od zadního mantinelu našel GABRIELA SZTURCE, jenž mezi kruhy čekal nikým nehlídán a z první střelou o tyč poslal touš do sítě! Asistence: Vojtěch Polák, Oliver Haas.
     
    29:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se znovu mohou trošku uklidnit, odskakují totiž na rozdíl dvou tref. Jakub Peca mezi kruhy ještě zakončit nedokázal, avšak puk putoval na hokejku JANA PŮČKA, který z úhlu prostřelil padajícího Krále! Asistence: Jakub Peca, Matěj Gardoň.
     
    27:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v boleslavské rozehrávce a Tygři už prohrávají pouze o gól! Kotouč po hostující ztrátě putoval přímo na hůl JAKUBA MASAŘE, jenž z prostoru pravého kruhu krásně vymetl bližší horní roh boleslavské svatyně. Asistence: Vojtěch Duschka.
     
    26:29
    Po krásné individuální akci Tomáše Trundy se puk odrazil od gólmanových betonů přímo za kruhy. Bez přípravy jej na bránu vrátil Jakub Dvořák, jehož pumelici schoval Oliver Šatný v lapačce!
     
    25:32
    Oskar Haas přihrál zpoza klece do pravého kruhu, odkud Gabriel Szturc povedenou ranou nastřelil spojnici břevna a tyče!
     
    24:40
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Plíšek – 2+2 min).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tůma – 2+2 min, hrubost).
     
    24:40
    Jan Půček se dostal k opakované střele z mezikruží a Daniel Král měl co dělat, aby mu černá guma neproklouzla až za čáru! Nakonec ji včas zalehl a následovala potyčka.
     
    22:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a znovu zmenšují manko! Jakub Hujer to udělal parádně, po levém křídle se prokličkoval až před brankoviště. Poté přihrál mezi kruhy na TOMÁŠE TRUNDU, jehož přízemní střela prosvištěla mezi Šatného betony až do sítě! Asistence: Jakub Hujer, Mikuláš Jenčovský.
     
    22:07
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Haas – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    20:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři hned na startu druhé části snižují! Před Šatným vznikl pořádný závar. Ten ještě Středočeši ustáli, stejně, jako střelu Patzelta z levého kruhu. Právě Richard Patzelt se však zmocnil odraženého puku a posadil jej na čepel JAKUBA HUJERA, jenž snadno zamířil do odkryté klece! Asistence: Richard Patzelt, Mikuláš Jenčovský.
     
    18:45
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Půček – 2 min., podrážení).
     
    16:44
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Rajgl – 2 min., podrážení).
     
    16:10
    A hned mohlo být pro Boleslav ještě veseleji, Jakub Hruška ovšem v samostatném úniku hledal skulinu mezi betony Krále bez úspěchu!
     
    15:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přidávají další gól a domácím nezbývá, než doufat, že se jim povede podobný obrat, jako "A" týmu na stejném ledě v neděli proti Spartě.

    Byla to akce jak z hokejové učebnice. Půček posunul kotouč z pravého kruhu na úroveň brankové čáry, Matěj Gardoň jej okamžitě poslal křížem na druhou stranu, kde JINDŘICH PLÍŠEK zakončoval do takřka prázdné pokladnice! Asistence: Matěj Gardoň, Jan Půček.
     
    12:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tým z města automobilů zvyšuje v Home Credit Areně už na 3:0! Do dalšího okénka v liberecké defenzivě se po rychlé akci vydal Vojtěch Polák, který už byl sám před Králem. Ještě se rozhodl mazácky přihrát přes brankoviště na OSKARA HAASE, který nemohl minout! Asistence: Vojtěch Polák, Gabriel Szturc.
     
    10:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před chvílí Liberec inkasoval vůbec první gól v sezóně, teď ovšem přichází rovnou další! Filipu Damaškovi při snaze o rozehrávku poskočil touš na holi, čehož hosté využili a vyvinuli tlak. Ke kotouči se tedy mohl dostat JAN PŮČEK, který chytrou přízemní střelou pokořil povyjetého Krále! Bez asistence.
     
    05:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se ujímají vedení! Krásně to udělal ex-liberecký VOJTĚCH POLÁK, který využil své rychlosti, prosmýkl se okolo obránce a tváří v tvář Danielu Královi procedil kotouč i s trochou štěstí za čáru. Asistence: Jindřich Plíšek.
     
    03:49
    Další střela od modré se od betonů Krále odrazila přímo mezi kruhy, tam se napřáhl Szturc, ránu bez přípravy ovšem liberecký gólman bravurně zneškodnil vyrážečkou!
     
    03:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Meisel – 2 min., hrubost).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Hujer (Patzelt, Jenčovský), 23. Trunda (Hujer, Jenčovský), 28. Masař (Duschka), 32. Masař (Vodlan), 47. Hujer (Patzelt) – 6. Polák (Plíšek), 11. Půček, 13. Haas (Polák, Szturc), 16. Plíšek (Gardoň, Půček), 30. Půček (Peca, Gardoň), 31. Szturc (Polák, Haas), 37. Plíšek (Haas, Křepelka)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Franc) – Damašek, Duschka, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Hujer (A), Putz, Vodlan, Hois, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek.
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Forst) – Moravec, Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, Moravec – Sluka, Gardoň, Peca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C).

    Rozhodčí: Škrobák – Hynek, Nekvapil.
    thejrc.org