Jekatěrinburg – Kunlun 5:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Ufa – Omsk 2:5 (kon.)
CSKA Moskva – Vladivostok 4:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Soči – N.Novgorod 5:4 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:4 (1:2, 3:1, 0:1 - 1:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 19.09.2019, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Brooks MACEK - 5:4
     
    60:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě hry je rozhodnuto, brankář Smith se stává smolařem zápasu! BROOKS MACEK si nahodil kotouč do útočného pásma a americký brankář chtěl holí rozehrát svým spoluhráčům. To ale nezvládl, puk mu utekl a i když do něj ještě na zemi stihl lehce zasáhnout, tak to nebylo nic platné. Německý hokejista pak téměř z nulového úhlu udržel neporazitelnost domácího týmu!
    44:08 Luke LOCKHART - 4:4
     
    44:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hodně prostoru na pravé straně dostal LUKE LOCKHART, který z kruhu zakončoval nad lapačku domácího gólmana. Puk byl pravděpodobně ještě tečován holí obránce Batyršina, po kterém se Kovář vyčítavě podíval, srovnáno! Asistence: Trevor Murphy a Andrej Šustr.
    33:46 Peter HOLLAND - 4:3
     
    33:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Zaváhání při třetí inkasované brance teď napravil PETER HOLLAND, který se po nepřesné střele spoluhráče vydal za kotoučem, jenž se odrážel od zadního mantinelu. Smith byl venku z branky a na rychlou kličku a bekhendové zakončení domácího hokejisty nestačil! Asistence: Nigel Dawes a Dan Sexton.
    26:47 Andrew MILLER - 3:3
     
    26:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Přestřelka pokračuje! Kovář zasahoval prosti střele od modré čáry a vypadalo to, že Holland puk vyhodí přes všechny čáry, český brankář přestal hrát. Kotouč mu ale přeskočil hůl a ANDREW MILLER zamířil do prázdné branky! Asistence: Brandon DeFazio a Mathew Maione.
    25:02 Arťom GAREJEV - 3:2
     
    25:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třech dostávali do zajímavé akce. Kučerjavenko puk poslal na pravou stranu, kde se do něj opřel ARŤOM GAREJEV, který nechytatelnou ranou z první poslal domácí tým do zaslouženého vedení. Smith neměl šanci, střela mířila do horní části branky! Asistence: Nikita Setdikov a Alexandr Kučerjavenko.
    21:03 Brooks MACEK - 2:2
     
    21:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Také druhá trefa domácích byla k nerozeznání s tou první! BROOKS MACEK zůstal úplně volný na levé straně, dokonce měl čas na to, aby si zpracoval puk, poté trefil odkrytou branku a srovnal! Asistence: Nigel Dawes a Ivan Višněvskij.
    16:13 Tyler WONG - 1:2
     
    16:13
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hostům stačí opravdu málo k tomu, aby dokázali skórovat! Dlouhou přihrávku obdržel TYLER WONG, který se neunáhlil a znovu hledal spoluhráče na zadní tyči. Za autora gólu byl původně označen Lockhart, ovšem ten nakonec nehrál, puk se do brány dostal od brusle bránícího obránce! Asistence: Jake Chelios a Andrej Šustr.
    07:19 Dan SEXTON - 1:1
     
    07:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To nemohlo dopadnout jinak! Domácí využívají dvojnásobnou početní výhodu a začínáme od začátku! Pětice Jekatěrinburgu doslova rozebrala tři bránící hráče, skvělou přihrávku z pravé strany obdržel DAN SEXTON, který překonal přesouvajícího se Smithe! Asistence: Nigel Dawes a Brooks Macek.
    03:16 Tyler WONG - 0:1
     
    03:16
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Čínský celek se na začátku čtvrté minuty ujímá vedení! Cracknell teď poslal milimetrově přesnou přihrávku na zadní tyčku, kde TYLER WONG z bezprostřední blízkosti otevřel skóre! Sudí se ještě radili s videorozhodčím, zda nedošlo k úmyslnému kopnutí, ovšem branka nakonec platí! Asistence: Trevor Murphy a Adam Cracknell.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 8. Sexton (Dawes, Macek), 22. Macek (Dawes, I. Višněvskij), 26. A. Garejev (Setdikov, Kučerjavenko), 34. Holland (Dawes, Sexton), 61. Macek – 4. Wong (T. Murphy, Cracknell), 17. Wong (Chelios, Šustr), 27. Miller (DeFazio, Maione), 45. Lockhart (T. Murphy, Šustr)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – I. Višněvskij, Gurkin, D. Bodrov (A), Mamkin, Trjamkin, Batyršin, Leonťjev – Macek, Litovčenko, Dawes (C) – Sexton, Holland, Platt (A) – Chripunov, Kučerjavenko, A. Garejev – Setdikov, Protapovič, Rassejkin – Ovčinnikov.
    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Bartley, Šustr (A), Chelios, Tam, Maione – Lockhart, Cracknell (A), Wong – Palola, Brulé, DeFazio – Foo, Miller, Yip (C) – Werek, Kane, Hunt.

    Rozhodčí: Hofman, Raming – Kuprijanov, Šadrin
    thejrc.org