Jekatěrinburg – Kunlun 5:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Ufa – Omsk 2:5 (kon.)
CSKA Moskva – Vladivostok 4:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.) | Kazaň – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Soči – N.Novgorod 5:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 19.09.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Maxim MAMIN - 4:0
     
    58:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dvaadevadesát vteřin před koncem zápasu je tu ještě jedna radost pro domácí hráče a fanoušky. Svůj vynikající výkon korunoval druhým gólem MAXIM MAMIN, který si v mezikruží zpracoval Okulovovu přihrávku z pravého křídla, kotouč si rychle přehodil na bekhend a s trochou štěstí ho prohodil až za záda Jussiho Olkinuory. Asistence: Konstantin Okulov.
    35:04 Alexej MARČENKO - 3:0
     
    35:04
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další hezky sehraná akce vyvrcholila už třetím gólem v hostující síti! Mamin s trochou štěstí získal puk v levém křídle a pak dlouhou dobu otálel s provedením přihrávky. Z úrovně brankové čáry nakonec fantasticky přenesl hru doprava a z druhé vlny přijíždějící ALEXEJ MARČENKO už to měl poměrně jednoduché. Asistence: Maxim Mamin.
    33:09 Maxim MAMIN - 2:0
     
    33:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Už poněkolikáté hosté podlehli nepříjemnému forčekingu a z následné akce dostali druhý gól! MAXIM MAMIN přebral kotouč v rohu útočného pásma, zleva s ním vyrazil k brance a bekhendem jej fantasticky zvedl do levého horního rohu Olkinuorovy klece. Asistence: Konstantin Okulov, Alexandr Popov.
    20:35 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    20:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned další akce už končí prvním gólem moskevského klubu! Andrej Světlakov prodloužil Grigorenkovu přihrávku z levého mantinelu k pravému kruhu. Tam už číhal KIRILL KAPRIZOV a svižnou střelou tahem zrušil čisté konto finského gólmana Olkinuory. Asistence: Andrej Světlakov, Michail Grigorenkol

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Kaprizov (Světlakov, Grigorenko), 34. Mamin (Okulov, Al. Popov), 36. Marčenko (Mamin), 59. Mamin (Okulov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov (A), A. Romanov, Naumenkov – Grigorenko, Světlakov, Kaprizov – Okulov, Al. Popov, Mamin – Tělegin, P. Karnauchov, Slepyšev – Rtiščev, Andronov (C), Kalinin.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Ibatullin, Miščenko, Ďakov (A), Bobrjašov, Kozlovskij, Ostrovskij – V. Butuzov, Ljungh, Bakoš – A. Strelcov, V. Strelcov, Lomako – K. Voronin, Vicharev, Glazačev (C) – Zajcev, Mereskin (A), Lisin.

    Rozhodčí: Kočetov, Kuljov – Ivanov, Černyšjov
    thejrc.org