Carolina – Tampa 2:0 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:4 (kon.) | Washington – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 4:3 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Detroit 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 6:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
New Jersey Devils
Čtvrtek 19.09.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:02 ANDRESSON - 3:4
     
    50:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se opět vrací do hry! Před Evanem Cormierem vznikla ošemetná situace, které využil Vitali Kravtsov nahozením puku před bránu, kde se nejrychleji zorientoval LIAS ANDERSSON, který poslal puk za záda hostujícího gólmana. Asistence: Bo Nieves, Vitali Kravtsov.
    43:55 SENEY - 2:4
     
    43:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté utíkají domácím opět do dvoubrankového vedení! John Hayden nahodil puk na Shesterkina, který jej nepřikryl dostatečně. Do předbrankového prostoru následně přijel BRETT SENEY, který našel puk mezi betony a posunul jej za brankovou čáru. Asistence: John Hayden.
    32:36 HALEY - 2:3
     
    32:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba v obraně domácích! Cory Schneider se se svým kolegou v obraně nedohodl, a tak se puku zmocnil Greg McKegg, který našel před prázdnou bránou MICHAELA HALEYHO, který jen uklidil puk za brankovou čáru. Domácí tak ztrácí na svého soupeře pouze jeden gól. Asistence: Greg McKegg.
    30:10 GUSEV - 1:3
     
    30:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si berou dvoubrankové vedení zpět! Brandon Baddock využil chyby v rozehrávce domácích a vydal se společně se svým spoluhráčem kupředu. Baddock potáhl puk po křídle a předal jej na hůl NIKITY GUSEVA, který střelou z první překonal Georgieva. Asistence: Brandon Baddock.
    27:33 PANARIN - 1:2
     
    27:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přece jen využívají tuto přesilovou hru! Kaapo Kakko předal puk na modrou, kde jej Jacob Trouba předal doleva na ARTEMI PANARINA, který vypálil z první a překonal dnes skvěle chytajícího Coryho Schneidera. Asistence: Jacob Trouba, Kaapo Kakko.
    19:56 MALTSEV - 0:2
     
    19:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Úžasná branka ďáblů do šatny! MIKHAIL MALTSEV se dostal po chybě domácích k puku a skvělou kličkou do backhandu překonal brankáře ve službách Rangers. Asistence: Bez asistence.
    00:37 HISCHIER - 0:1
     
    00:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Hosté si hned v první minutě vytvořili tlak v útočném pásmu. Sami Vatanen vystřelil zápěstím od modré čáry a NICO HISCHIER jeho střelu tečoval za záda bezmocného Georgieva. Asistence: Sami Vatanen, Will Butcher.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 28. Panarin (Trouba, Kakko), 33. Haley (McKegg), 51. Andresson (Nieves, Kravtsov) – 1. Hischier (Vatanen, Butcher), 20. Maltsev, 31. Gusev (Baddock), 44. Seney (Hayden)


    New York Rangers: Georgiev (Shesterkin) – Skeji, Trouba, Hájek, Fox, Crawley, Smith – Panarin, Zibanejad, Kakko – Kreider, Andersson, Kravtsov – McKegg, O'Regan, Jones – Haley, Nieves, Elmer
    New Jersey Devils: Schneider (Cormier) – Butcher, Vatanen, Smith, Severson, Mueller, Carrick – Gusev, Hischier, Boqvist – Seney, Maltsev, Bratt – Wood, McLeod, Bastian – Baddock, Rooney, Hayden

    Rozhodčí: Blandina, Sutherland – Amell, Suchánek
    thejrc.org