K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:5 (2:3 po s.n.) | Mountfield HK – Plzeň 6:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:5 (3:2, 2:0, 1:3)
HC Škoda Plzeň
Pátek 20.09.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Petr KODÝTEK - 6:5
     
    59:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A drama je tu! PETR KODÝTEK dostal přihrávku skrz brankoviště na pravou stranu ledové plochy a bekhendem dostal puk do brány. Mazanec se nestihl přesunout. Asistence: Miroslav Indrák.
    57:43 Petr STRAKA - 6:4
     
    57:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ještě snižuje na 4:6! PETR STRAKA dostal přihrávku do předbrankového prostoru a bekhendem rychle postrčil kotouč za záda Mazance, který se nedokázal na brankové čáře roztáhnout. Asistence: Petr Kodýtek.
    52:09 Milan GULAŠ - 6:3
     
    52:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň kuriózně snižuje! MILAN GULAŠ tvrdě vypálil ze své pozice na levém kruhu, touš Mazancovi propadl a Rosandić jej nešikovně pošťouchl za brankovou čáru, když se ho snažil vyhodit. Bez asistence.
    43:45 Radek SMOLEŇÁK - 6:2
     
    43:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají další početní výhodu a osud utkání je nejspíš zpečeťen. Červený najel na pravou stranu, vyhnul se soupeři a parádně předložil puk před bránu RADKU SMOLEŇÁKOVI, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a přidává v tomto duelu druhou branku! Asistence: Rudolf Červený, Daniel Rákos.
    34:34 Adam KUBÍK - 5:2
     
    34:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    ADAM KUBÍK se ve své premiéře v extralize za Hradec prosazuje svou první trefou v této soutěži! Útočník Mountfieldu si sjel z pravého kruhu před bránu, kde nachytal Frodla u bližší tyče na švestkách, když mu poslal kotouč přesně pod břevno! Asistence: Aleš Jergl.
    27:01 Radek SMOLEŇÁK - 4:2
     
    27:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku a vede 4:2! Zámorský dostal znovu nabito na pravou stranu k modré čáře, prudce vypálil a RADEK SMOLEŇÁK jeho tvrdý projektil tečoval v předbrankovém prostoru mezi betony bezmocného Frodla! Asistence: Petr Zámorský, Rudolf Červený.
    13:49 Rudolf ČERVENÝ - 3:2
     
    13:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec ale znovu bleskově odpovídá a potřetí v první třetině vede! Lvi pěkně rozebrali obranu Škody, Smoleňák vystřelil z levé strany, bránu sice vůbec netrefil, jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před klec Plzně, kde do prázdné svatyně pohodlně uklidil RUDOLF ČERVENÝ! Asistence: Radek Smoleňák, Daniel Rákos.
    13:05 Tomáš MERTL - 2:2
     
    13:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme znovu srovnáno a znovu jsme byli svědky parádní kombinace dvojice Mertl – Gulaš! TOMÁŠ MERTL dnes skóruje podruhé! Nyní dostal zpětnou přihrávku od Milana Gulaše do předbrankového prostoru a u kotouče byl dříve, než hradečtí beci – 2:2! Skoro se zdá, že tihle dva o sobě vědí i bez toho, aby se na sebe dívali. Asistence: Milan Gulaš, Michal Moravčík.
    06:24 Jordann PERRET - 2:1
     
    06:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí si berou své vedení rychle zpět! JORDANN PERRET zpracoval střelu Filipa Pavlíka od modré v předbrankovém prostoru, kde se šikovně prosadil přes protihráče a střelou z bezprostřední blízkosti pokořil Frodla! Lvi vedou 2:1! Asistence: Filip Pavlík, Michal Dragoun.
    02:08 Tomáš MERTL - 1:1
     
    02:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu rychlá odpověď a vyrovnávací branka Škody! Gulaš našel mezi kruhy perfektně najetého TOMÁŠE MERTLA, který poslal bekhendem kotouč přesně k bližší tyči svatyně Mazance, který u tohoto gólu nemůže mít úplně čisté svědomí. Asistence: Milan Gulaš, Vojtěch Budík.
    00:52 Aleš JERGL - 1:0
     
    00:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku a jde do vedení! Smoleňák přihrál zpoza brány na levou stranu, odkud se parádní ranou z ostrého úhlu prosazuje ve třetím po sobě jdoucím zápase ALEŠ JERGL! Brankář Frodl až příliš dlouho hleděl za kapitánem Lvů a nestihl se přesunout. Asistence: Radek Smoleňák.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 1. Jergl (Smoleňák), 7. Perret (F. Pavlík, Dragoun), 14. Červený (Smoleňák, Rákos), 28. Smoleňák (Zámorský, Červený), 35. Kubík (Jergl), 44. Smoleňák (Červený, Rákos) – 3. Mertl (Gulaš, Budík), 14. Mertl (Gulaš, Moravčík), 53. Gulaš, 58. Straka (Kodýtek), 60. Kodýtek (Indrák)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Samuelsson, Zámorský, Cibulskis, Gaspar, Rosandić, F. Pavlík, Nedomlel – Perret, Bičevskis, Dragoun – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Paulovič – M. Chalupa, Kubík, Jergl.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (48. Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák, Budík, Vráblík – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – Rob, Kracík, Indrák – V. Němec, Přikryl, Kantner – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4372
    thejrc.org