Poruba – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.) | Šumperk – Litomyšl 3:0 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 1:2 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.) | Chrudim – Kralupy n. Vltavou 3:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Pátek 20.09.2019, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    59:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rozložili své branky rovnoměrně, když dávají třetí fík v přesilovce! Pártl byl u pravé tyče, když naservíroval bonbónek pro JAROSLAVA MUSILA. Ten si sjel k levé tyči a překonal přesouvajícího se gólmana. Asistence: Filip Pártl a Richard Cachnín.
     
    56:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dovršují bůra v dnešním utkání! Richard Cachnín je k nezastavení, když oslovil JAROSLAVA MUSILA! Útočník Bruslařů využil přesunu jihočeského gólmana, kterého střelou na pravou tyč překonal! Asistence: Richard Cachnín.
     
    47:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do výrazného trháku! Cachnín zavezl po pravém křídle puk do útočné třetině, kde na druhé straně našel LUKÁŠE POKORNÉHO! Ten si obhodil přesouvajícího gólmana a s lehkostí zasunul puk do brány! Asistence: Richard Cachnín a Jan Janiurek.
     
    32:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jsou v přesilovkách opravdu nebezpeční! Hlavní úlohu měl Richard Cachnín, který si sjel mezi kruhy a navázal na sebe hráče soupeře. Cachnín potom našel u levé tyče FILIPA PÁRTLA, který propálil přesouvajícího se Buchtu! Asistence: Richard Cachnín a Matěj Škareda.
     
    22:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ubránili oslabení a hned po jeho skončení jdou do dvoubrankového vedení. Jaroslav Musil nahrál na RICHARDA CACHNÍNA, který nezaváhal. Útočník první formace prostřelil Buchtu mezi betony! Asistence: Jaroslav Musil.
     
    18:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři potvrzují svoji dominanci v přesilovkách. První gól utkání je z hole RICHARDA CACHNÍNA. Mladý útočník ve falešné roli obránce dostal přihrávku na modrou čáru. Vylepšil si pozici a střelou zápěstím překonal Buchtu k levé tyči! Asistence: Matěj Škareda.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 19. Cachnín (Škareda), 23. Cachnín (Musil), 33. Pártl (Cachnín, Škareda), 48. Pokorný (Cachnín, Janiurek), 57. Musil (Cachnín), 60. Musil (Pártl, Cachnín)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Bielecký) – Endl, Škareda (C), Trupl, Kerber, Kratochvíl, Marek – Pártl, Musil, Cachnín (A) – Pokorný, Vacík, Janiurek – Košťál (A), Machovský, Havel
    IHC Králové Písek: Buchta (Kováč) – Šafář, Kulvejt, Tampier, Kurfürst, Kocour, Cibuzar – Egert, Karbulka, Brož, Novotný (A), Fríd (A), Přibyl (C), Kouba, Petřík, Andrle, Lamač

    Rozhodčí: Luděk Vepřek – Tomáš Krejčí, Erik Berger
    ocianews.com