Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 5:4 (3:1 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 1:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 1:6 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:3 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Pátek 20.09.2019, 04:40 • Staples Center, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:04 Jonathan MARCHESSAULT - 2:3
     
    61:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas dotahuje obrat a vítězí! Eakin vybojoval kotouč a rychlou přihrávkou vyslal do úniku JONATHANA MARCHESSAULTA, který nedal Quickovi šanci střelou do pravé šibenice. Asistence: Cody Eakin.
    55:00 Mark STONE - 2:2
     
    55:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je bleskově vyrováno, utkání pomalu směřuje do prodloužení! Skvěle to udělal Marchessault, který obešel dva soupeřící hráče a následně našel ujíždějícího MARKA STONA, který v překonal Quicka ukázkovým forhendovým blafákem. Asistence: Jonathan Marchessault a Deryk Engelland.
    54:06 Curtis MCKENZIE - 2:1
     
    54:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Drama je na světě, Vegas snižuje! Hosté se dostali do přečíslení, který chtěl využít spoluhráče CURTISE MCKENZIEHO, proto mu přihrával do puku ještě sáhl Ryan, který si ho omylem srazil do vlastní sítě. Bez asistence.
    47:25 Blake LIZOTTE - 2:0
     
    47:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení a vypadá to, že proti mírnému favoritovi zvítězí! Toffoli vyvezl kotouč do útočného pásma podél pravého mantinelu a následně přihrával před branku, kde našel volného BLAKA LIZOTTEHO, který zaskočil Danska rychlou střelou k levé tyči. Asistence: Tyler Toffoli a Sean Walker.
    39:15 D. BROWN - 1:0
     
    39:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První branku vstřílí v závěru druhé části Los Angeles! Tvrdé zakončení Doughtyho od modré čáry vyrazil Dansk jen do prostoru mezi kruhy, kde puk jako první našel DUSTIN BROWN, který zcela zaskočil brankáře Vegas střelou nad jeho levý beton. Bez asistence. Asistence: Drew Doughty a Blake Lizotte.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 40. D. Brown (Doughty, Lizotte), 48. Lizotte (Toffoli, Walker) – 55. McKenzie, 55. Stone (Marchessault, Engelland), 62. Marchessault (Eakin)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Ryan, Doughty (A), Clague, Anderson, Bjornfot, Walker – Kopitar (C), Iafallo, Kempe, D. Brown, Grundstrom, Lizotte, Eyssimont, Wagner, Fagemo, Toffoli, Thomas, Kupari.
    Vegas Golden Knights: Dansk (Sparks) – Schuldt, Engelland (A), Hague, Megina, Bischoff, Schmidt (A) – Glass, McKenzie, Eakin, P. Brown, Duke, Leschyshyn, Cotter, Stone, Elvenes, Karlsson, Marchessault, Tuch.

    Rozhodčí: Rehman, Skilliter – Nansen, Cherrey
    ocianews.com