Vsetín – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Technika Brno – Tábor 3:2 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (1:3 po s.n.) | Hvězda Praha – Chomutov 0:9 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kladno – Plzeň 2:6 (kon.) | Kobra – Sparta 0:4 (kon.) | K. Vary – Třemošná 5:1 (kon.)
Poruba – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Havířov – Třinec 4:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 10:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 21.09.2019, 12:30 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Dohráno! Sparta dnes na Braníku předvedla slušný výkon, a zaslouženě si do tabulky připisuje tři body za výhru 4:0. Kobra se svým soupeřem pořádně držela krok jen v prvním dějství. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek soboty. Na počtenou! (14:38:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Adam Mácha naprosto ukázkově ve středním pásmu odzbrojil ujíždějícího Procházku, útočný výpad domácích tak byl zastaven ještě před hranicí pásma.
     
    58:33
    Utkání se dohrává hlavně před Peyerlem, Krbeček se musí už celkem nudit. Několik minut už vůbec nemusel zasahovat, jeho spoluhráči mají závěr pod kontrolou.
     
    57:46
    Další z hostů zamířil mimo, kotouč zasáhl mantinel za Peyerlovou svatyní. O vítězi už je dávno rozhodnuto, Sparta si v závěru jen hlídá svůj náskok.
     
    56:56
    Kobra většinu zbývajícího času základní hrací doby odehraje ve čtyřech, Viktor Procházka (KOB) od sudího totiž nyní obdržel menší trest za hákování.
     
    56:32
    Projektil Jana Ludvíka od modré zaduněl o pravý beton hbitého Peyerla, do konce základní hrací doby zbývá už jen kolem tři a půl minuty.
     
    55:31
    Zatím to tedy moc jako přesilovka nevypadá, Braničtí se zvládají bez větších komplikací bránit a svého soupeře dosud nepustili do žádné větší šance.
     
    54:15
    Zhruba šest minut před koncem se opět vylučuje, tentokrát na trestnou míří Tomáš Bucek (KOB). Ten si do statik připisuje menší trest za hrubost.
     
    52:53
    Z velké vzdálenosti proklepl relfexy dosud neprůstřelného Krbečka Král, hostující brankář testem prošel na výbornou, kotouč rutinním zákrokem zastavil.
     
    51:34
    Ducháčův osobní trest vypršel, na trestné jej okamžitě střídá Andrej Adamec (SPA). Kapitán hostů si jede odsedět menší trest za podrážení.
     
    50:53
    Dlouho se hraje bez přerušení, rozhodčí nechávají věcem volný průběh. Pomalu ale jistě se přesouváme do druhé poloviny závěrečného dějství.
     
    49:36
    Bucek po mantinelu poslal kotouč dopředu, před útočným pásmem se jej pokusil zachtit Půlpán. Nepovedlo se, pryž dojela až za Krbečka na icing.
     
    48:15
    Jeden z hostujících borců chtěl uklidit kotouč ke vzdálenější tyči Peyerlovy klece, nakonec ale z hranice brankoviště minul jen o milimetry!
     
    47:36
    Hraje se nahoru dolu, ani jednomu celku se teď nedaří zkrotit neposednou pryž. Ta tak mění majitele velmi často, uvidíme, kdo ji časem dostane pod kontrolu.
     
    46:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se podruhé v zápase trefují ve vlastním oslabení a dovolím si říct, že o jejich vítězství už je takřka rozhodnuto! Přesným zakončením si na hattrick zadělal MICHAL VITOUCH – 0:4! Asistence: Andrej Adamec.
     
    46:25
    Kobra se usadila před Krbečkem, vůbec se ale nemá k tomu vypálit na jeho klec. Domácí stále kombinují, brankář Sparty zatím nečelil snad ani jediné ráně.
     
    45:42
    Holešovičtí jdou na půl minuty do tří! Höllovi s Ducháčem jede na trestnou lavici dělat společnost Jakub Červenka (SPA), jenž byl vyloučen za podrážení.
     
    44:20
    Sebastian Höll (SPA) bude dvě minuty mimo hru, útočník Sparty jede s trestem za sekání na kontě na trestnou. Branické tak čeká další přesilovka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. Vitouch (Broš), 23. Červenka (Theimer, Horáček), 30. Broš, 47. Vitouch (Adamec)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Kadlec) – Jiráček, Nápravník A., Bucek, Mašek, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad (A), Rejna, Bauer, Krásný, Valkoun.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Duchač, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.

    Rozhodčí: Müller – Stacho, Karda.
    ocianews.com