Vsetín – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Technika Brno – Tábor 3:2 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (1:3 po s.n.) | Hvězda Praha – Chomutov 0:9 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kladno – Plzeň 2:6 (kon.) | Kobra – Sparta 0:4 (kon.) | K. Vary – Třemošná 5:1 (kon.)
Poruba – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Havířov – Třinec 4:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 10:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 21.09.2019, 12:30 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    56:56
    Kobra většinu zbývajícího času základní hrací doby odehraje ve čtyřech, Viktor Procházka (KOB) od sudího totiž nyní obdržel menší trest za hákování.
     
    54:15
    Zhruba šest minut před koncem se opět vylučuje, tentokrát na trestnou míří Tomáš Bucek (KOB). Ten si do statik připisuje menší trest za hrubost.
     
    51:34
    Ducháčův osobní trest vypršel, na trestné jej okamžitě střídá Andrej Adamec (SPA). Kapitán hostů si jede odsedět menší trest za podrážení.
     
    48:15
    Jeden z hostujících borců chtěl uklidit kotouč ke vzdálenější tyči Peyerlovy klece, nakonec ale z hranice brankoviště minul jen o milimetry!
     
    46:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se podruhé v zápase trefují ve vlastním oslabení a dovolím si říct, že o jejich vítězství už je takřka rozhodnuto! Přesným zakončením si na hattrick zadělal MICHAL VITOUCH – 0:4! Asistence: Andrej Adamec.
     
    45:42
    Holešovičtí jdou na půl minuty do tří! Höllovi s Ducháčem jede na trestnou lavici dělat společnost Jakub Červenka (SPA), jenž byl vyloučen za podrážení.
     
    44:20
    Sebastian Höll (SPA) bude dvě minuty mimo hru, útočník Sparty jede s trestem za sekání na kontě na trestnou. Branické tak čeká další přesilovka.
     
    39:27
    Na sparťanském konci ledové plochy zazvonila tyč, Kobru od branky dělilo jen několik milimetrů! Velká škoda pro domácí borce.
     
    38:47
    Další desítka, tentokrát ji dostává zase jeden z hostující borců. Krom toho je Filip Ducháč (SPA) ještě vykázán za sekání, trest odpyká David Senčák.
     
    37:28
    Adama Čečetku (KOB) na ledě nějakou dobu neuvidíme. Útočník Kobry dostává za zásah do hlavy nebo krku krom menšího trestu ještě desetiminutový osobák.
     
    31:22
    Domácí si zahrají přesilovku, tentokrát sudí ukázal na Filipa Ducháče (SPA). Obránce se s menším trestem za pozdní dohrání odebírá na trestnou.
     
    30:47
    Současné vyloučení: na lavici hanby si jede zchladit hlavu Adam Čečetka (KOB), jenž dostal trest za hákování, a Sebastian Höll (SPA) za vysokou hůl.
     
    29:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté ve vlastním oslabení odskakují do tříbrankového náskoku, s Kobrou už to začíná vypadat bledě! Tentokrát kotouč za Peyerla dostal JOSEF BROŠ – 0:3! Bez asistence.
     
    29:09
    Další přesilovka, i tentokrát si ji zahrají zase domácí. Na trestnou lavici odjíždí bek Nino Tomov (SPA), jenž trestem za držení oslabuje svůj výběr.
     
    25:08
    Deja vu? Podruhé v dnešním utkání se na trestnou lavici odebírá domácí bek Tomáš Frydrich (KOB), který je i tentokrát na dvě minuty vykázán za hákování.
     
    24:58
    Ve vlastním oslabení se do úniku dostal Jan Krupička, který nakonec poslal kotouč jen do betonu připraveného strážce domácí klece!
     
    23:07
    Braničtí budou hrát přesilovku, uvidíme kontaktní gól? Třetím vyloučeným sparťanem je Jakub Zembol (SPA), jenž dostal menší trest za sekání.
     
    22:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda ze sparťanské dílny! Do přečíslení dva na jednoho se dostali Oto Theimer a JAKUB ČERVENKA, přičemž druhý jmenovaný z bezprostřední blízkosti brankoviště poslal kotouč pod víko domácí klece – 0:2! Asistence: Oto Theimer, Petr Horáček.
     
    19:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté domácí do šaten vyprovází brankou, Sparta jde přesně minutu před koncem první třetiny do vedení! Ke kotouči se dostal MICHAL VITOUCH, jenž si najel před brankoviště a překonal Peyerla zakončením mezi betony! Asistence: Josef Broš.
     
    10:13
    Paže sudího opět vyletěla vzhůru, tentokrát si hru v početní výhodě zahrají zase Stránského svěřenci. Tomáš Frydrich (KOB) je vyloučen za hákování.
     
    05:55
    Braničtí hráči si vyzkouší druhou přesilovku v dnešním duelu, tentokrát je z ledové plochy na lavici hanby za faul kolenem vykázán Oto Theimer (SPA).
     
    00:22
    Na první vyloučení jsme opravdu nečekali dlouho, na trestnou lavici usedá Christián Menzel (SPA). Hostující forvard byl vykázán za podrážení.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. Vitouch (Broš), 23. Červenka (Theimer, Horáček), 30. Broš, 47. Vitouch (Adamec)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Kadlec) – Jiráček, Nápravník A., Bucek, Mašek, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad (A), Rejna, Bauer, Krásný, Valkoun.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Duchač, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.

    Rozhodčí: Müller – Stacho, Karda.
    ocianews.com