Vsetín – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Technika Brno – Tábor 3:2 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (1:3 po s.n.) | Hvězda Praha – Chomutov 0:9 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kladno – Plzeň 2:6 (kon.) | Kobra – Sparta 0:4 (kon.) | K. Vary – Třemošná 5:1 (kon.)
Poruba – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Havířov – Třinec 4:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 10:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (1:3)
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 21.09.2019, 12:00Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu čtvrtého kola ELIOD Extraligy dorostu, ve kterém se utkají týmy BK Havlíčkův Brod a BK Mladá Boleslav. Utkání začíná v 12:00.
     
     BK Mladá Boleslav

    Dorostenci Mladé Boleslavi se po třech kolech nachází na šesté příčce se ziskem čtyř bodů. Středočeši na úvod dvakrát těsně prohráli. Nejprve podlehli 3:4 Hradci Králové, podruhé stejným výsledkem, ovšem až po prodloužení, Slavii Praha. Chuť si spravili až ve třetím kole, kdy porazili 7:5 do té doby neporažený Liberec.
     
     BK Havlíčkův Brod

    Ani celek z Vysočiny nezačal sezonu nejlépe. Získal ještě o bod méně, než jeho dnešní soupeř, a v tabulce se tak nachází na sedmé pozici. První zápas proti Slavii Praha ale ztratil až v samotném závěru, když dostal gól do prázdné brány, a prohrál 2:4. Ve druhém kole nestačil na Liberec, kde prohrál jednoznačně 0:6. Zatím v posledním odehraném utkání se ale karta otočili, a havlíčkobrodští dorostenci zvítězili 9:3 nad Technikou Brno.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Zych (C), Kuchta, Fišer, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Juřica, Rauš (A), Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Prášek

    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král) – T. Moravec, Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, D. Moravec – Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C)

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Michal Havel, Tomáš Jiruška.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Jako první sice hráli s pukem domácí, první zákrok si však připisuje Filip Tuček. VE své náruči ukryl střelu Vojtěcha Poláka od modré čáry.
     
    00:49
    Filip Dymák se vydal dopředu po ose hřiště a na modré čáře schoval střelu za obránce, Oliver Šatný vyrazil puk levým betonem.
     
    01:19
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Juřica – 2 min., podrážení).
     
    01:33
    Gabriel Szturc napřáhl na okraji pravého kruhu, Filip Tuček byl ovšem pohotový a ránu udržel ve výstroji. Bude se vhazovat v pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    02:21
    Filip Tuček si připisuje další úspěšný zákrok, následně se mladí Bruslaři z Havlíčkova Brodu osvobodili.
     
    02:58
    Oskar Haas se uvolnil stahovačkou ne levém kruhu a vyslal jedovatou přízemní ránu, kterou Filip Tuček vyrazil pravým betonem. Pak se domácí znovu osvobodili.
     
    03:30
    Domácí se ubránili a okamžitě se vydali do útoku. Oliver Šatný zlikvidoval střelu z pravé strany.
     
    04:11
    Jan Půček se prohnal havlíčkobrodským pásmem, objel bránu a z okraje pravého kruhu vystřelil zápěstím, Filip Tuček byl ovšem pozorný.
     
    05:17
    David Moravec se ujal kotouče na pravém kruhu. Dlouho se nerozmýšlel a okamžitě vyslal puk na bránu. Jenže Filip Tuček je stále bezchybný.
     
    06:08
    Mladá Boleslav zamkla svého soupeře a havlíčkobrodští hokejisté už dlouho nevystřídali. Hostům se ale nedaří dostat puk na bránu.
     
    06:23
    Bruslaři se nakonec dostali ke kotouči, ale vyhodili jej jen na zakázané uvolnění. Dlouhé chvíle tak neberou konce.
     
    07:06
    Daniel Sluka se po chybné rozehrávce Havlíčkova Brodu dostal k teči z nebezpečné pozice, puk ale těsně minul havlíčkobrodskou svatyni.
     
    07:46
    Mladá Boleslav je stále v tlaku. Ten alespoň na chvíli přerušil až úspěšný zákrok Filipa Tučka.
     
    08:03
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gardoň – 2 min., hákování).
     
    08:23
    Bruslaři vyhráli buly v útočném pásmu a kapitán Martin Zych se opřel do kotouče na modré čáře, mířil ale do prostředka brány na připraveného Olivera Šatného.
     
    09:04
    Další rána míří na boleslavskou klec od modré čáry, tentokrát ji vyslal Max Kutlvašr. Hostující brankář si ovšem našel výhled a puk lapil do rukavice.
     
    09:31
    Jindřich Plíšek využil zaváhání havlíčkobrodského beka na modré čáře a po levém křídle se vydal do útoku, Filip Tuček jeho ránu nadvakrát zkrotil lapačkou.
     
    10:03
    Filip Tuček odklepal poslední sekundy z trestu Matěje Gardoně, hosté se ubránili. Domácí se v tu chvíli dostali do ofsajdu.
     
    11:05
    Mladá Boleslav si vytvořila obrovský tlak, Gabriel Szturc a Oskar Haas několikrát doráželi, Filip Tuček ovšem všechny puky vyrazil betony.
     
    11:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už se ale hosté ujímají vedení. Střela Mladé Boleslavi prošla brankáři mezi betony a zastavila se pár centimetrů před brankovou čarou. Hráči po sobě koukali, nejdříve se zorientoval JAN PŮČEK a dorazil puk do sítě! Asistence: Jindřich Plíšek, Jakub Hrouda.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod mohl ale vzápětí vyrovnat! David Krejčí rozjel akci na pravém křídle a ještě hledal spoluhráče u protější tyče, ten ale puk za přesouvajícího se gólmana neusměrnil.
     
    15:11
    Mladé Boleslavi se proti dobře napadajícím domácím nedaří založit útočnou akci, ani Broďáci se ale ke střele nedostávají.
     
    16:11
    Hosté se po delší době na chvíli usadili v pásmu soupeře a vystřelili od modré čáry, puk ale vlastním tělem zablokoval Martin Zych.
     
    16:49
    Michal Janko se dostal k volnému kotouči na pravém křídle a nebezpečně vypálil. Oliver Šatný jeho přízemí ránu vyrazil jen před sebe, nikdo z domácích se ale k dorážce nedostal.
     
    17:57
    Daniel Sluka prokázal šikovné ruce. Z rohu kluziště se individuálně prokličkoval až před brankoviště, zblízka ale bránu přestřelil.
     
    18:58
    Jan Půček ukryl střeli mezi nohy blokujícího obránce, Filip Tuček ovšem udržel kotouč na očích a v poklidu jej vyrazil do rohu kluziště.
     
    19:53
    Vojtěch Polák se vydal mezi dvojici bránicích hráčů, Martin Zych mu ale kotouč odpálil. Puk se dokutálel do brankoviště, kde jej domácí brankář raději přikryl lapačkou, bude se ještě jednou vhazovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první dvacetiminutovce začali lépe hosté. Především okolo poloviny úvodního dějství si vytvořili ohromný tlak, který nakonec využili ke vstřelení gólu. Puk doklepl do sítě Jan Půček. Nutno ale dodat, že Havlíčkův Brod měl následně dvě velice nadějné šance na vyrovnání, ani jednu ale nevyužil. Mladá Boleslav tak míří do kabiny s hubeným náskokem. Druhá třetina začne přibližně ve 12:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Filip Dymák rozkmital své hbité nohy a mířil mezi dvojici obránců, jenže nedostal přesnou přihrávku, nadějně se rozvíjející akce tak skončila jen zakázaným uvolněním.
     
    21:13
    Jindřich Plíšek měl kousek prostoru na levém křídle, kterého hned využil ke střele. Jeho rána zápěstím ovšem minula vzdálenější tyč.
     
    21:46
    Mladá Boleslav získala puk po buly v útočné třetině a Sebastian Jasečko tak mohl vystřelit od modré čáry, trefil ovšem pouze betony Filipa Tučka.
     
    22:49
    Filip Dymák zachytil mezi kruhy chybnou rozehrávku soupeře, ani na dvakrát ale hostujícího brankáře nepokořil. Gólu byl hodně blízko, puk se zastavil u levé tyče mladoboleslavské klece.
     
    23:57
    Teď už zase hrozí nebezpečí na druhé straně. Daniel Sluka se proháčkoval dopředu a zblízka vypálil, puk ale vyletěl vysoko nad bránu.
     
    24:55
    Michal Janko i přes výraznou výškovou nevýhodu udržel kotouč na rozehrál jej na modrou čáru, odtud ale vyletěl puk mimo.
     
    26:39
    Michael Bačkovský vybojoval kotouč v útočném pásmu a jen tak tak, že jej nepředložil před brankoviště Vladislavu Juřicovi, ten ale puk nezachytil.
     
    28:48
    Hraje se vy vysokém tempu, jeden útok střídá druhý. Mírně navrch mají hosté, brankáři ale zasahovat nemusí ani na jedné straně.
     
    29:29
    Adam Rauš mířil dopředu jeden na jednoho, Sebastian Jasečko ale soupeře z svá záda nepustil Mladá Boleslav otáčí hru a míří dopředu.
     
    29:51
    Tomáš Moravec se opřel do kotouče na modré čáře a Filip Tuček tvrdou ránu vyrazil jen nad sebe, pak si ale dokázal pohlídat, aby puk nepřepadl za jeho záda.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Hrouda – 2 min., hákování).
     
    30:36
    Jan Půček obral soupeře na modré čáře o kotouč a mířil sám na bránu! Snažil se domácího brankáře roztáhnout a pak zasunout puk bekhendem za jeho betony, Filip Tuček ale dokázal místo u své pravé tyče bleskurychle utěsnit.
     
    31:07
    Havlíčkův Brod se ani nadvakrát nedostal za modrou čáru, pokaždé jej zastavil ofsajd. Po druhé situaci získali puk z buly hosté a dlouhým vyhozením se osvobodili.
     
    31:27
    Další pokus o založení útoku v podání Havlíčkova Brodu skončil pro změnu zakázaným uvolněním. Domácí tak budou muset začít znovu ve vlastní třetině.
     
    32:18
    Teď už se domácí v útočném pásmu usadili. Jan Kuchta nahodil puk a teč. Ten proletěl kolem brankoviště bez povšimnutí a jen těsně minul hostující klec.
     
    32:40
    Mladá Boleslav se ubránila. Přesto se Broďáci drží stále v útočném pásmu, střela od modré čáry byla ale zablokována.
     
    33:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení. Filip Tuček nejprve vyrazil střelu soupeře, hosté byli ale před brankovištěm důrazní a puk dovezli do sítě pomalu i s brankářem. Úspěšným střelcem je GABRIEL SZTURC. Asistence: Vojtěch Polák.
     
    34:21
    Mladá Boleslav pokračuje v útočné aktivitě. Stále se drží v útočném pásmu, Filip Tuček teď musel zastavit střelu z prostoru kruhu.
     
    34:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují a už zas prohrávají pouze o gól. Adam Rauš z rohu kluziště přihrál před bránu úplně volnému FILIPU DYMÁKOVI, který se bez přípravy trefil za levý beton hostujícího brankáře! Asistence: Adam Rauš.
     
    35:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Janko – 2 min., podkopnutí).
     
    36:06
    Karel Křepelka dvakrát po sobě střílel od modré čáry. První pokus vyrazil Filip Tuček špičkou pravého betonu, druhá rána na bránu neprošla.
     
    36:33
    Mladá Boleslav přišla o útočné pásmo, ale jenom na chviličku. Karel Křepelka znovu napřáhl na modré čáře, tentokrát byla jeho rána sražena vysoko nad bránu.
     
    37:03
    Hosté si po hbité kombinaci vytvořili dobrou šanci, mladoboleslavský útočník mezi kruhy ale netrefil puk ideálně a minul bránu.
     
    38:05
    Mladá Boleslav udržela kotouč před modrou čarou a vytvořila zmatky v havlíčkobrodské obraně, které hasí až Filip Tuček, který raději podržel kotouč pod lapačkou.
     
    38:16
    Tomáš Rajgl napřáhl okamžitě po vyhrané buly, jeho prudký přízemní projektil ale prolétl těsně vedle pravé tyče Havlíčkova Brodu.
     
    38:49
    Oliver Šatný vyjel z brány a těsně před napadajícím hráčem Havlíčkova Brodu rozehrál. Mladá Boleslav se díky tomu rychle vrátila do útoku a Filip Tuček musel zastavovat střelu soupeře z pravé strany.
     
    39:24
    Daniel Sluka zavážel puk po pravém křídle do útočné třetiny, už ale neměl dostatek sil, a vracející se hráči Havlíčkova Brodu vybojovali kotouč zpátky pro sebe.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Přestože jsou hosté aktivnějším týmem, šance jsou na obou stranách. Hned zkraje druhé periody mohl vyrovnat, z dobré pozice mezi kruhy se ale neprosadil. Na druhé straně zase ve vlastním oslabení ujížděl sám na bránu Jan Půček. Ten se sice ještě radovat nemohl, o pár minutek později už ale hosté přeci jen navýšili vedení po trefě Gabriela Szturce. Na jeho zásah ovšem rychle reagoval Filip Dymák, před třetí třetinou tak mají mladoboleslavští dorostenci stále jednobrankový náskok. Třetí třetina začne přibližně v 13:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Vojtěch Polák dostal přihrávku mezi kruhy a hned z první se opřel do kotouče, trefil ale pouze bránícího hráče před sebou.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Křepelka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:37
    Domácím se nedaří usadit v útočném pásmu, aby mohli začít kombinovat. Mladá Boleslav se brání úspěšně.
     
    43:46
    Tuto přesilovou hru si domácí za rámeček nedají, hostující brankář nemusel ani jednou zasahovat.
     
    44:26
    Gabriel Szturc se srdnatě prodral z pravého křídla až před brankoviště, Filip Tuček jeho zakončení i s menšími problémy zlikvidoval.
     
    45:28
    Oskar Haas zavezl kotouč do útoku po pravém křídle a přihrávkou přes brankoviště by uvolnil svého spoluhráče před odkrytou klecí, jenže jeden z havlíčkobrodských obránců lehl do přihrávky a se štěstím ji zablokoval.
     
    46:53
    Gabriel Szturc se znovu dral před brankoviště. Tam se dostal, jeho rána byla ale zblokována. Hosté ovšem tlačí svého soupeře a Havlíčkův Brod vyhazuje jenom na zakázané uvolnění.
     
    47:36
    Mladoboleslavští se znovu tlačili do brankoviště, Filip Tuček byl ale pozorný. Přikryl kotouč lapačkou u své levé tyče.
     
    48:03
    Matěj Gardoň zkusil štěstí z velice ostrého úhlu, puk ale proletěl brankovištěm bez povšimnutí, z toho nebezpečí nehrozilo.
     
    49:13
    Domácí vybojovali nahozený kotouč a usadili se v pásmu soupeře. Jan Kuchta nahodil puk od modré čáry, Broďáci se pak ještě tlačili k dorážce, hosté se ale ubránili.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Szturc – 2 min., podrážení).
     
    50:05
    Hosté získali puk z vhazování a hned jej vyhodili přes všechny čáry. Havlíčkův Brod tak musí začínat od vlastní brány.
     
    50:43
    Jan Jakubec vyslal ránu od modré čáry, puk ale na bránu nedoletěl. Zastavil se v hloučku těl před bránou a hosté se pak osvobodili.
     
    51:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vyrovnávají! MARTIN ZYCH dostal nabito od Jana Kuchty na modrou čáru a tvrdou ránou bez přípravy prostřelil brankáře, který měl pravděpodobně zakrytý výhled! Asistence: Jan Kuchta, Filip Dymák.
     
    53:35
    Matěj Gardoň se uvolnil stahovačkou a z okraje levého kruhu mířil do horního rohu, Filip Tuček vyrazil puk reflexivně pravým ramenem.
     
    54:09
    Adam Rauš byl úplně sám před brankou, zblízka ale trefil pouze betony Olivera Šatného. To byla obrovská šance!
     
    55:15
    Vojtěch Polák obkroužil bránu a z levého kruhu vystřelil, puk ale vylétl bez teče do ochranné sítě, hra je přerušena.
     
    55:15
    Domácí trenérský štáb si vyžádal oddechový čas. Naordinují trenéři svým svěřencům pokyny vedoucí k rozhodujícímu gólu?
     
    56:33
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Rajgl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:50
    Martin Zych dostal puk na svoji pozici, ještě ale křížem našel Machala Janka. Tomu při zakončení sjel puk z hole a rána mířila mimo.
     
    57:16
    Havlíčkobrodští se důrazně tlačili do brankoviště. Oliver Šatný se ale v nepřehledné situaci zorientoval dobře a dostal kotouč pod kontrolu.
     
    57:54
    Bruslaři se teď nemohli dostat do rozestavení v útočné třetině a Mladá Boleslav toho využila, vyhodila puk přes všechny čáry.
     
    58:44
    Hosté oslabení přežili, stále se ale musí bránit. Domácí teď chytře z rohu nahodili puk do brankoviště a Oliver Šatný raději přerušuje hru.
     
    59:12
    Vojtěch Polák měl rozhodnutí na holi! Dostal se do úniku a převalil puk přes brankářovo rameno, kotouč jen těsně minul levou tyč havlíčkobrodské svatyně!
     
    59:52
    Karel Křepelka vystřelil od modré čáry, Filip Tuček byl pozorný.
     
    59:59
    Adam Rauš měl možnost ještě v poslední sekundě, Oliver Šatný ale jeho střelu vyrazil špičkou pravého betonu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině se podařilo domácím zásluhou Martina Zycha v přesilové hře vyrovnat, o vítězi tak rozhodně až prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:17
    Gabriel Szturc nabral rychlost na pravém křídle a dostal se až před brankáře, odkud ale našel jenom Tučkovu lapačku.
     
    60:35
    Tomáš Krejčí natlačil těla za soupeře a po vyhrané buly ve vlastním pásmu se tlačil dopředu, nakonec jej hosté od kotouče odtlačili.
     
    62:09
    Martin Zych vzal situaci na sebe, sám projel hřiště a dostal se až do zakončení, Oliver Šatný jeho ránu zastavil.
     
    62:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Juřica – 2 min., podrážení).
     
    62:34
    Mladá Boleslav si bere oddechový čas, teď má před sebou ideální možnost k rozhodnutí zápasu.
     
    62:59
    Oskar Haas dostal přihrávku k pravé tyči , odkud mohl zakončit do odkryté klece, jenže nedokázal přihrávku zpracovat, což využil havlíčkobrodský brankář k tomu, aby se stihl přesunout.
     
    63:18
    Filip Tuček si připisuje další zákrok, když zastavil soupeřovu ránu od modré čáry.
     
    64:05
    Mladá Boleslav svírá svého soupeře, Havlíčkův Brod ale brání obětavě, Filip Tuček navíc teď předvedl další důležitý zákrok.
     
    64:34
    Vladislav Juřica je zpátky ve hře, domácí se v těžké situaci dokázali ubránit.
     
    64:51
    Ještě jedno důležité vhazování. Havlíčkův Brod vyhodil puk na zakázané uvolnění, vhazovat se bude po pravici Filipa Tučka.
     
    64:59
    Mladá Boleslav vyhrála buly, ale střela přišla souběžně se závěrečnou sirénou, navíc mířila do boční sítě.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení vítěze nepřineslo, Mladá Boleslav v něm nevyužila přesilou hru čtyř proti třem. Na led tak vyjela rolba, aby měli hráči upravený střed hřiště pro blížící se samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Bekhendový blafák Tadeáši Holendovi nevyšel.
     
    1. série
    0:1
    Vojtěch Polák se trefil nad pravý beton Filipa Tučka.
     
    2. série
    0:1
    Filip Dymák nepřehodil betony ležícího brankáře.
     
    2. série
    0:2
    Gabriel Szturc se prosazuje shodným způsobem jako jeho spoluhráč.
     
    3. série
    1:2
    Martin Zych se zblízka trefil mezi brankářovy betony.
     
    3. série
    1:2
    Matěj Gardoň před brankoviště zpomalil a trefil brankářovu lapačku.
     
    4. série
    1:2
    Tomáš Krejčí bekhendem puk do brány nedostal.
     
    4. série
    1:3
    Jan Půček rozhýbal havlíčkobrodského brankáře a poslal puk mezi jeho betony.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Autorem vítězné branky je GABRIEL SZTURC.
     
    Konec zápasu.
     
    Dramatický zápas našel rozuzlení až v samostatných nájezdech, ve kterých prokázali větší šikovnost hosté. Proměnili tři nájezdy ze čtyř pokusů, domácí se prosadili pouze jednou. O vítězství Mladé Boleslavi, tím pádem i druhém bodu do tabulky, rozhodl Gabriel Szturc. (14:34:51)
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Dymák (Rauš), 52. Zych (Kuchta, Dymák) – 12. Půček (Plíšek, Hrouda), 33. Szturc (Polák), rozh. náj. Szturc

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Holenda (HBR)
    0:1   Polák (MBL)
    2. série:
    0:1   Dymák (HBR)
    0:2   Szturc (MBL)
    3. série:
    1:2   Zych (HBR)
    1:2   Gardoň (MBL)
    4. série:
    1:2   T. Krejčí (HBR)
    1:3   Půček (MBL)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Zych (C), Kuchta, Fišer, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Juřica, Rauš (A), Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Prášek
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král) – T. Moravec, Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, D. Moravec – Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C)

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Michal Havel, Tomáš Jiruška
    thejrc.org