Řisuty – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:5 (po pr.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Příbram – Kolín 5:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 1:3 (kon.)
Klatovy – Písek 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kobra – Tábor 4:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Tábor
Sobota 21.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Dominik Valík (Kobra) si teď odsedí dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    55:46
    Martin Havran (Tábor) si v souboji s Dominikem Novákem pomohl hákováním, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    46:22
    Velká šance jihočechů na vyrovnání! Tomáš Mrkvička (Kobra) za vlastní brankou udeřil, zřejmě nechtěně, Jiřího Bártu čepelí do obličeje, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    39:59
    Dominik Novák (Kobra) půl vteřiny před koncem třetiny nešikovně zahákoval ujíždějícího jihočeského hráče. Od rozhodčích si za to vysloužil dvě minuty na trestné lavici. Tohle se ale pískat jednoznačně nemuselo.
     
    37:11
    Kobra bude hrát oslabení! Lukáš Tondr (Kobra) po buly v útočné třetině podrazil jednoho z hostujících útočníků, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    30:48
    Tomáš Hajič (Tábor) nedovoleně podrazil jednoho z branických hráčů, za což byl Lukášem Místeckým poslán na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    25:11
    Tomáš Šťastný (Kobra) si v souboji o puk s jedním z protihráčů pomohl hákováním. Kobra teď bude tak dvě minuty hrát pouze ve čtyřech hráčích v poli.
     
    24:05
    Táborští hokejisté teď špatně vystřídali a v jednu chvíli jich bylo na hřišti rovnou šest. Dvouminutový trest pro hráčskou lavici si odpyká David Matějka (Tábor).
     
    11:51
    A je tu další vyloučení. Kamil Bříška (Kobra) neudržel nervy na uzdě a ihned po buly do jednoho z táborských hokejistů tvrdě zajel. Rozhodčí se nakonec rozhodl pro pouze dvouminutový trest, i když by si určitě obhájil i delší vyloučení branického extraproduktivního střelce.
     
    11:35
    A máme tu další vyloučení. David Matějka (Tábor) podrazil jednoho z domácích hokejistů, za což si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    09:12
    Aleš Knesl (Kobra) u zadního mantinelu za domácí brankou krosčekem tvrdě sestřelil jednoho z útočících hráčů. Důrazný branický obránce odchází na trestnou lavici, Kobra bude hrát ve třech.
     
    09:01
    Jihočeským hokejistům se při jejich vlastní přesilovce nedařilo, špatnou rozehrávkou navíc dovolili Tomáši Šťastnému vystřelit z prostoru mezikruží. Při střele ho navíc Kamil Černý (Tábor) zahákoval, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    08:05
    Karel Šefl (Kobra) si na modré lajně podržel unikajícího Jiřího Bártu, za což si od hlavního arbitra vysloužil dvouminutové vyloučení. Uvidíme první táborský gól?

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 2. D. Novák, 25. Bříška (Tondr), 40. Plíhal (Bříška, Tondr), 58. Bříška (Tondr, Plíhal) – 10. Šulek (Heřman), 36. Jan Bárta (Seidl, Hajič), 56. Heřman (Dančišin)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Šteiner (A), Šefl, Knesl, Valík, Šmíd, Mrkvička, Drahorád – Plíhal, Antončík (C), Tondr, Bříška (C), Šeba, D. Novák, Heldák, Petrov, Šťastný, Netolický, Hlinka, Hrubý, Smejkal
    HC Tábor: Šorf (M. Novák) – Dvořák, Hajič, Havelka, Skočovský, Černý (A), Radoš, Havran – Zayml, Matějka, Prášek, Pejchal, Jan Bárta, Březina, Heřman (C), Dančišin, Kadilák, Jiří Bárta, Šulek, Seidl (A)

    Rozhodčí: Lukáš Místecký – Lukáš Sýkora, Adam Kurtin

    Diváci: 166
    thejrc.org