Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 3:1 (kon.)
Toronto – Buffalo 3:0 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (po pr.) | Edmonton – Calgary 6:2 (kon.)
Columbus – Pittsburgh 3:1 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
New York Islanders
Sobota 21.09.2019, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je konec dnešního napínavého utkání! Brock Nelson vybojoval puk u zadního mantinelu a předložil jej žabičkou před branku, kam si sjel ANTHONY BEAUVILLIER a překonal tak k levé tyči brankáře Detroitu! Asistence: Brock Nelson.
     
    58:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostujícímu celku se vyplácí hra v šesti! Oliver Wahlstrom si našel puk a z mezikruží vyslal střelu na Howarda, ten vyrazil kotouč k pravé tyči, kde byl ANTHONY BEAUVILLIER, který doklepl puk pod horní tyč! Asistence: Oliver Wahlstorm.
     
    50:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí tým si bere své vedení zpět, když využívá početní převahy! Taro Hirose přihrál na pravý kruh Adamu Erneovi, jenž si chvilku zamíchal s pukem a následně jej předložil na českého zadáka FILIPA HRONKA, který rozvlnil síť v poloodkryté svatyni! Asistence: Adam Erne, Taro Hirose
    46:16 MANTHA - 2:2
     
    46:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla vyrovnávají stav utkání! Tyler Bertuzzi skvěle přiklepl kotouč do jízdy na ANTHONYHO MANTHU, který vyslal střelu přes obránce přímo ke spojnici Varlamovovy klece! Asistence: Tyler Bertuzzi.
     
    45:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York otáčí vývoj utkání na svou stranu! Josh Ho-Sang prohodil puk mezi čtyřmi hráči na Arnauda Durandeaua, který dobře našel DERICKA BRASSARDA, jenž překonal přesouvajíího se Howarda! Asistence: Arnaud Durandeau, Josh Ho-Sang
    24:39 TOEWS - 1:1
     
    24:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychle využití přesilová hra, nakonec to trvalo jen tři vteřiny! DEVON TOEWS, se hned po vhazování dostal k volnému kotouči a od modré čáry poslal nechytatelnou dělovku, která zaplavala k pravé tyči, Howard se snažil zareagovat, ale marně!
    07:53 ATHANASIOU - 1:0
     
    07:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit otevírá gólový účet dnešního utkání! Valtteri Filppula našel najetého ANDREASE ATHANASIOUA, který se natlačil po levé straně až před maskovaného strážce hostující svatyně. Stáhl si puk do forhendu a překonal Gibsona! Asistence: Vallteri Filppula.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 8. Athanasiou (Filppula), 47. Mantha (Bertuzzi), 51. Hronek (Erne, Hirose) – 25. Toews, 46. Brassard (Durandeau, Ho-Sang), 59. Beauvillier (Wahlstorm), 61. Beauvillier (Nelson)


    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – DeKeyser, Hronek, Cholowski, Seider, Hicketts, Kaski – Bertuzzi, Rasmussen, Mantha – Hirose, Filppula (A), Athanasiou – Erne, Nielsen (A), Zadina – Helm (A), Veleno, Svechnikov
    New York Islanders: Varlamov (Gibson) – Pulock (A), Sbisa, Toews, Helgeson, Burroughs, Hutton, Boychuk (A) – Martin, Beauvillier, Ho-Sang, Durandeau, Wahistorm, Schilkey, MacLean, Brassard, Nelson (A), Bardreau, Cizikas, Eansor, Kubiak
    thejrc.org