Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
Berani Zlín
Neděle 22.09.2019, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:34 Tomáš MERTL - 5:4
     
    45:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Patnáct sekund Západočechům stačilo a Škodovka si bere vedení zpět! Kombinace Gulaše, Němce a zakončujícího TOMÁŠE MERTLA na jeden dotyk, plzeňský střelec na Kašíka vyzrál svižnou střelou po ledě. Indiáni navíc budou hrát ještě téměř celou klasickou přesilovku. Asistence: Vojtěch Němec a Milan Gulaš.
    31:59 Jakub HERMAN - 4:4
     
    31:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po osmnácti sekundách je ovšem znovu srovnáno! Po vyhraném buly vypálil Šlahař a mezi betony Frodla tečoval kotouč JAKUB HERMAN! Asistence: Jakub Šlahař.
    31:41 Luboš ROB - 4:3
     
    31:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tři minuty a deset sekund se Berani v oslabení statečně bránili, nyní už ovšem inkasují! Velký závar před zlínskou brankou, kam poslal puk Gulaš, Mertl puk do sítě nedotlačil, ale kotouč se dostal k volnému LUBOŠI ROBOVI, který překonal ležícího Kašíka! Je to jeho druhý gól v zápase. Bez asistence.
    26:04 Jan DUFEK - 3:3
     
    26:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Druhá formace Beranů si vytvořila veliký tlak a zasloužila se o srovnání na 3:3! JAN DUFEK ve svém prvním letošním zápase za Zlín zapisuje po asistenci i vstřelený gól. Ralfs Freibergs ho našel dobrou přihrávkou mezi kruhy a hostující útočník vypálil z první mezi betony Dominika Frodla. Asistence: Ralfs Freibergs.
    21:45 Miroslav INDRÁK - 3:2
     
    21:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni otáčejí skóre! Rychlý přechod do útoku, Němec pasem z levé strany našel mezi kruhy najetého MIROSLAVA INDRÁKA, který svižnou střelou zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Luboš Rob a Vojtěch Němec.
    17:23 Milan GULAŠ - 2:2
     
    17:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tři vteřiny po vhazování Škodovce stačily na vyrovnávací gól! Po vyhraném buly hned Moravčík přiťukl kotouč na levou stranu, odkud MILAN GULAŠ vypálil nechytatelnou dělovku nad beton Kašíka! Rána byla tak tvrdá, že kotouč okamžitě vylétl ze sítě. Asistence: Michal Moravčík a Vojtěch Němec.
    12:53 Luboš ROB - 1:2
     
    12:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Berani v plném počtu, ale poprvé inkasují! Gulaš hledal zřejmě před brankou Tomáše Mertla, ten v tísni promáchl, ale kotouč propadl až na pravý kruh, odkud LUBOŠ ROB pálí z první k pravé tyči! Kašík natahoval lapačku daleko, ale marně. Asistence: Milan Gulaš a Jakub Pour.
    07:50 Jakub FERENC - 0:2
     
    07:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už se však Berani dostávají do překvapivého vedení 2:0! Ránu Hermana srazila plzeňská defenziva, volný puk v předbrankovém prostoru si našel JAKUB FERENC a rychle ho doklepl do sítě. Asistence: Jan Dufek.
    03:18 Bedřich KÖHLER - 0:1
     
    03:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nebezpečná zlínská přesilovka pokračovala a nyní už se Berani prosazují! Zmatky před plzeňským brankovištěm a puk zblízka napálil BEDŘICH KÖHLER. Nemířil, ale trefil se mimo dosah Frodla. Asistence: Pavel Kubiš a Antonín Honejsek.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 13. Rob (Gulaš, Pour), 18. Gulaš (Moravčík, V. Němec), 22. Indrák (Rob, V. Němec), 32. Rob, 46. Mertl (V. Němec, Gulaš) – 4. Köhler (Kubiš, Honejsek), 8. Ferenc (Dufek), 27. Dufek (Freibergs), 32. Herman (Šlahař)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák, Pulpán (A), Vráblík, Houdek – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – Rob, V. Němec, Indrák – Heřman, Přikryl, Kantner.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Gazda, Řezníček, Buchta, Ferenc – Köhler, P. Sedláček, Szturc – Šlahař, Herman, Dufek – Kubiš (A), Palmberg, Honejsek – Fryšara, Popelka, J. Ondráček.

    Rozhodčí: Lacina, Kika – Malý, Pešek

    Diváci: 5510
    thejrc.org