Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 22.09.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! V poslední periodě jsme se nakonec dočkali hned čtyř branek, přičemž se hráči Vítkovic dostali do dvoubrankového vedení, což pro domácí znamenalo velký malér. Kladno se ke konci vzchopilo, během dvou minut dokázalo vyrovnat, čímž dovedlo utkání do prodloužení. Tam jsme sledovali krátkou bitvu, kterou lépe vyřešili hostující hráči, kteří si tak odvážejí druhý bod. (18:25:39)
     
    Konec zápasu.
    60:26 Roberts BUKARTS - 2:3
     
    60:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo velice rychlé, druhý bod berou na své konto hráči Vítkovic! Stránský se dobrým manévrem dostal kolem protihráče, poté na zadní tyči našel zcela volného ROBERTSE BUKARTSE, který zasunul touš do prázdné branky.
    Asistence: Šimon Stránský, Petr Šidlík.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro hostující celek, který raději zavezl puk do vlastní třetiny. Šidlík zkouší spolupracovat s Bukartsem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dnešní utkání sleduje 2653 diváků.
     
    Základní hrací doba o vítězi duelu nerozhodla, na řadu půjde pětiminutové prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:10
    Za vlastní brankou operoval s pukem Krenželok, který si poradil s napadajícím protihráčem. Lakatos se drze dostal k zadnímu hrazení, kde byl důraznější Austin. Navíc se do šance dostal Strnad, který trefil beton brankáře.
     
    58:05
    Oddechový čas pro hosty.
    58:05 Tomáš REDLICH - 2:2
     
    58:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Exploze radosti na kladenském zimním stadionu, domácí hráči totiž srovnali krok! Vítkovicím se nepovedlo poslat puk do bezpečí, před modrou čárou ho udržel Austin, který přihrál volnému TOMÁŠI REDLICHOVI, jenž ve vyložené šanci mířil nad lapačku hostujícího brankáře. Ridera promarnila dvoubrankové vedení!
    Asistence: Brady Austin.
     
    58:02
    Mallet se vydal do útočného pásma, avšak před ním odehrál puk do bezpečí Austin. Kladnu nezbývá moc času, Valský to zkouší středem hrací plochy.
     
    57:12
    Černému puk odskočil od hokejky, přičemž ho nedokázal udržet před modrou čárou. Následně Šidlík odvedl dobrou obrannou práci, domácí se k zakončení nedostali.
    56:15 Brady AUSTIN - 1:2
     
    56:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v signalizované výhodě snižují na rozdíl jediné branky! Velký kus práce odvedl Stach, který to nejprve vzal sám na sebe, avšak trefil pouze brankáře. Tentýž hráč objel branku a poté nabil k levému kruhu BRADYMU AUSTINOVI, který mířil velice přesně pod břevno.
    Asistence: David Stach.
     
    55:31
    Zikmund to zkoušel jeden na jednoho, avšak proti Skleničkovi neuspěl. Do střelecké pozice si zkoušel nabruslit Valský, avšak to mu znemožnil protihráč.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 57. Austin (Stach), 59. Redlich (Austin) – 42. Š. Stránský (Mallet, Lakatoš), 49. Lakatoš (Š. Stránský, Roberts Bukarts), 61. Roberts Bukarts (Š. Stránský, Šidlík)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Austin, Nash, Lakos, Kehar (A), Smetana, Barinka – Jágr, Zikmund, Valský – Hajný, Stach, J. Strnad (C) – O'Donnell, Machač, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Jelínek – Melka.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Černý, Trška, Šidlík, D. Krenželok, Výtisk (C), Kvasnička – Roberts Bukarts, Š. Stránský (A), Lakatoš – Kurovský, Vopelka, Schleiss – Dej (A), E. Němec, Mallet – Baláž, Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Ondrášek, Špůr

    Diváci: 2653
    thejrc.org