Havlíčkův Brod – Chrudim 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 6:5 (po pr.) | Ústí n/L – Písek 5:4 (po pr.)
Vsetín – Šumperk 3:2 (po pr.) | Havířov – Přerov 3:0 (kon.) | Litomyšl – Poruba 4:1 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 22.09.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    61:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, Vsetín dokonává obrat. ADAM HILŠER se ujal kotouče, poradil si s bránícím hráčem a z bezprostřední blízkosti zakončil na vyrážečku. Asistence: Vojtěch Vrána, Patrik Zeman.
     
    58:37
    Zeman trefuje pravou tyčku.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Holub – 2 min., držení hole).
     
    45:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Schylovalo se k tomu už od první Pospíšilovy branky, jelikož Vsetín dostal svého soupeře pod velký tlak. A nyní se TADEÁŠI POSPÍŠILOVI opět podařilo skórovat z předbrankového prostoru, čímž tak v 46. minutě vyrovnává na 2:2. Asistence: Michael Vavřík, Adam Hilšer.
     
    43:49
    A mohlo být vyrovnáno jelikož se do brejku propracoval Vavřík. Tomu však v klíčovém okamžiku sjel puk z hokejky. O další střelu se tak postaral až Klímek, který trefil clonícího Vašenku.
     
    42:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku se poprvé v zápase prosazují domácí. Frimel poslal puk od pravé tyčky do předbrankového prostoru, kde už se o vše postaral TADEÁŠ POSPÍŠIL. Ten puk nasměroval mezi betony šumperského brankáře. Asistence: Tomáš Frimel, Adam Hilšer.
     
    42:10
    Vogel s lehkostí obešel domácího obránce a trefil pravou tyčku Málkovy branky.
     
    40:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hráči se ještě nestihli na ledě pořádně rozjet a hostující kapitán DAVID HALUZA prostřelil z pravého křídla domácího gólmana Málka. Asistence: Radek Vogel, Ondřej Holub.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 2 min., sekání).
     
    37:01
    Vsetínské pětici ujel Drlík. Hned dva hráči domácího celku se za ním vydali, ale zasahovat musel až gólman Málek, který Drlíkovu střelu na pravou tyč vychytal betonem. Nicméně Hilšer si při pokusu o zastavení Drlíka počítal nedovoleně a zamíří na trestnou lavici.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Horký – 2 min., podrážení).
     
    28:25
    Vogel, střelec první branky, se ocitl v další šanci. Málek měl teď velké štěstí, jelikož hostující útočník trefil levou tyčku.
     
    26:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Herní převahu mění hostující celek na první branku dnešního zápasu. Domácí obránce Holáň nejprve zastavil Horkého. Ten si však vzal puk rychle zpět a poslal je na pravý kruh, kam si právě najížděl RADEK VOGEL. Ten už měl před sebou pouze gólmana Málka, kterého překonal střelou nad pravé rameno. Asistence: Jakub Horký, Ondřej Holub.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kesler – 2 min., držení).
     
    11:41
    Světlo světa už spatřila také první gólová šance Šumperku. Kavan trefil pouze bránícího Holáně, ale kotouč se odrazil ke Keslerovi, který nejprve nastřelil Málkův levý beton. Puk si k němu ovšem našel cestu i podruhé, kdy objel brankoviště a zakončoval k nekryté levé tyčce. Málek se však ve své bráně dobře zorientoval a puk zastavil lapačkou.
     
    09:27
    Domácí kapitán Klímek dostal kotouč na vrchol pravého kruhu a sjel si to mezikruží najít vhodnou střeleckou pozici. Tu taky našel, vystřelil mezi obránci a trefil levou tyčku Venoušovy brány.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 43. Pospíšil (Frimel, Hilšer), 46. Pospíšil (Vavřík, Hilšer), 62. Hilšer (Vrána, Zeman) – 27. Vogel (Horký, Holub), 41. Haluza (Vogel, Holub)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Zeman, Riedl, Siner, Houser, Kamas, Ondračka – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vavřík, Zemánek, Vrána, Vašenka, Klímek, Frimel.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš (Kašpar) – Hladiš, Holub, Štrbík, Ott, Cekr, Blaháček, Plhal – Habrman, Štefanišin, Jurča, Vogel, Horký, Kavan, Haluza, Šembera, Drlík, Kesler.

    Rozhodčí: Škrobák – Poláček, Pospíšil
    bahis siteleri