Třinec – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (1:1, 3:0, 3:2)
HC Olomouc
Úterý 24.09.2019, 18:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Milan DOUDERA - 7:3
     
    58:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté z Olomouce opět zkusili hru bez brankáře, tentokráte se jim to však vymstilo. MILAN DOUDERA ve vlastním pásmu získal kotouč a lehkým nahozením z vlastní modré poslal kotouč přímo do prázdné branky! Asistence: Vladimír Dravecký.
    55:43 Aron CHMIELEWSKI - 6:3
     
    55:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vlétli do útočné třetiny, využili zmatků v olomoucké obraně a přidávají šestou branku! Michal Kovařčík v předbrankovém prostoru vybojoval puk pro ARONA CHMIELEWSKÉHO, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Michal Kovařčík.
    54:36 Zbyněk IRGL - 5:3
     
    54:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostům risk bez brankáře vychází, Kohouti snižují na rozdíl dvou branek! ZBYNĚK IRGL si ze středního pásma nabruslil do ideální střelecké pozice a nechytatelnou ránou do horního růžku nedal Kváčovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Nahodil.
    53:08 Jiří ONDRUŠEK - 5:2
     
    53:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chmielewski se sice již vrátil z trestné lavice, stále však sledoval končící přesilovou akci hostí, která nakonec byla úspěšná! Kotouč se po skrumáži před Kváčovou brankou vykutálel před volným JIŘÍM ONDRUŠKEM, který jej jednoduše uklidil do odkryté části branky! Asistence: Vilém Burian. Po odpískání se pak do sebe pustili David Musil s Jiřím Ondruškem, oba si půjdou odpočinout na dvě minuty, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
    42:26 Martin ADAMSKÝ - 5:1
     
    42:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ne, pětku ne. Právě táhle písnička nyní zní WERK ARENOU! Martin Gernát z vlastního pásma vyslal milimetrový pas až na útočnou modrou, kde si za hostující obranu sjel MARTIN ADAMSKÝ, který střelou mezi betony nedal Lukášovi sebemenší šanci! Asistence: Martin Gernát, David Kofroň.
    31:46 Michal KOVAŘČÍK - 4:1
     
    31:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vyhraném buly ve vlastním pásmu dostali do útočné třetiny a nakonec i ke čtvrté brance! Martin Gernát u modré čáry zachytil hostující rozehrávku a, byť faulován, rychle rozehrál na MICHALA KOVAŘČÍKA! Třinecký útočník naznačil kličku do středu kluziště a rychlou střelou vymetl pavučinky v horním rohu Konrádovy branky! Olomouckému brankáři to stačilo, své místo přenechává Janu Lukášovi! Asistence: Martin Gernát.
    28:16 Erik HRŇA - 3:1
     
    28:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali v tlaku a odměnou jim je třetí branka! ERIK HRŇA s kotoučem na holi objel téměř celé útočné pásmo, než si to namířil na osu kluziště a nechytatelnou střelou do horního růžku poslal Oceláře do dvoubrankového trháku! Asistence: Vladimír Dravecký.
    26:02 Milan DOUDERA - 2:1
     
    26:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nenápadná střela po vhazování končí za Konrádovými zády a Oceláři otáčejí vývoj utkání! Michal Kovařčík vyhrál buly přímo na MILANA DOUDERU, který se nijak nerozpakoval a okamžitě nahodil puk na Konráda! Kotouč si našel mezírku v postoji olomouckého brankáře! Asistence: Michal Kovařčík.
    18:09 Petr VRÁNA - 1:1
     
    18:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po další akci Ocelářů se již rozvlnila síť hostující branky, Třinečtí srovnávají krok! PETR VRÁNA dostal přihrávku na modrou čáru, elitní třinecký útočník si nabruslil na střed kluziště a nechytatelnou ránou do horního rohu nedal Konrádovi žádnou šanci! Asistence: Martin Gernát, Tomáš Marcinko.
    15:05 Rostislav OLESZ - 0:1
     
    15:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další přesilovková akce Olomouckých již byla úspěšná a hosté se ujímají vedení! Hostující pětice po rychlé kombinaci dostala kotouč na modrou čáru, odkud opět pálil David Škůrek. Kváča sice dokázal zasáhnout, proti dorážce nehlídaného ROSTISLAVA OLESZE ale byl třinecký gólman bezmocný! Asistence: David Škůrek, Petr Strapáč.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. P. Vrána (Gernát, Marcinko), 27. M. Doudera (M. Kovařčík), 29. Hrňa (Dravecký), 32. M. Kovařčík (Gernát), 43. Adamský (Gernát, Kofroň), 56. Chmielewski (M. Kovařčík), 59. M. Doudera (Dravecký) – 16. Olesz (Škůrek, Strapáč), 54. Ondrušek (Burian), 55. Irgl (Nahodil)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Hrachovský – Hrehorčák, P. Vrána, Stránský – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Hladonik, Kofroň – Polanský.
    HC Olomouc: Konrád (32. Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Ostřížek, J. Knotek (A), Irgl – Strapáč, Kolouch, Klimek – Burian, Nahodil, Olesz – V. Tomeček, Skladaný, Hecl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Hlavatý, Lederer
    thejrc.org