Chabarovsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Ufa 2:4 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:0 (po pr.)
konec
Spartak Moskva
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 24.09.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Vladimir ŽARKOV - 2:4
     
    58:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Po špatné rozehrávce v domácích v útočném pásmu zachytil puk VLADIMIR ŽARKOV a střelou přes celé kluziště nakonec dostal puk do prázdné domácí klece – 2:4. Bez asistence.
    48:54 Philip LARSEN - 2:3
     
    48:54
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní se to povedlo a hosté strhávají vedení na svou stranu. Obrat je tedy na světě. PHILIP LARSEN si nabruslil na hranu pravého kruhu a takřka od mantinelu vyslal střelu, která nakonec propadla za Chomčenkova záda. Ten měl u své levé tyče nepohlídaný kousek místa – 2:3. Asistence: Ilja Baranov a Sakari Manninen.
    43:32 Linus OMARK - 2:2
     
    43:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté mažou svou ztrátu a je vyrovnáno. LINUS OMARK nahazoval puk před branku z pravé strany a puk se odrazil od Hersleyho brusle za čáru. Maninnen tam ještě natahoval svoji hůl, ale zřejmě se kotouče nedotkl. Branka je tak přiznána Omarkovi – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Philip Larsen a Teemu Hartikainen.
    37:34 Nikita SOŠNIKOV - 2:1
     
    37:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Pavel Chomčenko přichází o čisté konto a hosté jsou zpátky ve hře. V přesilové hře snižují zásluhou NIKITY SOŠNIKOVA na rozdíl jediné branky. Sošnikov se dostal k odraženému kotouči a nadvakrát ho procpal za Chomčenkova záda – 2:1. Asistence: Teemu Hartikainen a Linus Omark.
    25:03 Jevgenij KULIK - 2:0
     
    25:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvané jdou do dvoubrankového vedení. Po pěkně sehrané kombinace našel z pravé strany Kokarev volného JEVGENIJE KULIKA, který měl jednoduchou úlohu, a sice dopravit kotouč do odkryté hostující klece – 2:0. Asistence: Denis Kokarev a Anatolij Nikoncev.
    23:07 Robin HANZL - 1:0
     
    23:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři domácí využívají. K odraženému puku se na pravé straně dostal český útočník ROBIN HANZL, jenž ho poté poslal do částečně odkryté sítě a otevírá účet dnešního klání. Byla to jeho druhá přesná trefa v této sezóně – 1:0. Asistence: Jakov Rylov a Arťom Fjodorov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. R. Hanzl (Rylov, Fjodorov), 26. Kulik (Kokarev, Nikoncev) – 38. Sošnikov (Hartikainen, Omark), 44. Omark (Larsen, Hartikainen), 49. Larsen (Baranov, Manninen), 59. V. Žarkov


    Spartak Moskva: Chomčenko (J. Hudáček) – Hersley, Rylov (A), D. Višněvskij, Gončarov, Nikišin, Kulik, Trišin – Karsums, Juňkov, Daugavinš – Fjodorov, R. Hanzl, Chochlačov – Kokarev, Stoljarov (A), Nikoncev (C) – Cyplakov, Šaškov, Talalujev – Leščenko.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Ar. Sergejev, Arzamascev, Lisovec, Pašnin, Muchamadullin, A. Semjonov – Hartikainen, Manninen, Omark (A) – Amirov, Burmistrov, Sošnikov – Baranov, Kartajev, Kugryšev – M. Majorov, Kadějkin, V. Žarkov (A).

    Rozhodčí: Naumov, Hribik – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 7 877
    thejrc.org