Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 25.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dominik Pavlát zaznamenal třetí čisté konto v Chance lize v této sezóně, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (19:57:42)
     
    Chomutovští podruhé za sebou neinkasovali a mohou se radovat z dalších získaných třech bodů. Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které nabídlo hromadu šancí. Zatímco Pražané recept na Dominika Pavláta nenašli, tak Severočeši pokořili Martina Michajlova a Romana Málka hned pětkrát. Slavii tak trápila především koncovka, kterou bude muset do dalších zápasů výrazně zlepšit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Petr Stloukal naznačil střelu, ale zvolil přihrávku přes osu hrací plochy. Na levé kruhu se nacházel Lukáš Klíma, jehož pokus z jedné proletěl pod brankářem a zamířil vedle vzdálenější tyče.
     
    58:28
    Petr Stloukal nechal soupeře k sobě blízko přijet a trefil jej. Hostující mužstvo pak vyhodilo přes všechny čáry.
     
    58:16
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:10
    Do pokusu Martina Rýgla vložil hůl Stanislav Vrhel, jeho snažení mířilo do protipohybu gólmana, ovšem také vedle pravé tyče slavistické svatyně.
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min., podrážení).
     
    57:18
    Severočeši se znovu tlačili do branky, jelikož se kotouč nacházel na hranici brankoviště. Hostující gólman se v leže roztáhl na brankové čáře a celou situaci zneškodnil.
     
    57:11
    Z předbrankového prostoru zakončoval nejprve Darby Llewellyn a následně také Jakub Chrpa. Oba chomutovští útočníci ale další recept na překonání Romana Málka nenašli.
     
    56:46
    Chomutovští se na levé straně pokusili o zadovku, kterou zachytil soupeř. Slavii se podařilo posunout hru do středního pásma.
     
    55:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Hořava – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    54:28 Lukáš KLÍMA - 5:0
     
    54:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    V ROCKNET ARÉNĚ právě odbila pátá, jak ve známé písni zpívá Zuzana Norisová! V závaru u levé tyče se nejlépe zorientoval LUKÁŠ KLÍMA, jenž zkušeně přehodil Romana Málka. Asistence: Jakub Chrpa a Stanislav Vrhel.
     
    54:22
    Švédský obránce si také chtěl užít gólovou radost, ovšem Roman Málek byl proti. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    54:03
    Viktor Lang si najel z pozice obránce až za branku, odkud hledal kolem první tyče Darbyho Llewellyna. Jeho snažení z jedné bylo ale nepřesné.
     
    53:31
    U levého mantinelu vyjel výše Robin Všetečka, který střelou z otočky trefil jen spoluhráče. Kotouč poté zamířil do středního pásma.
     
    53:14
    Mezi kruhy se odrazila černá gumu, kde se nacházel Daniel Vrdlovec. Jeho pokus mířil do pravého horního rohu branky, jenže chomutovský brankář byl znovu připraven. Dominik Pavlát dál drží naději na třetí získanou nulu v této sezóně.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. J. Svoboda (R. Havel), 14. Llewellyn, 31. Suchý (Blaha, Llewellyn), 32. Pitule (Stloukal, Suchý), 55. Klíma (Chrpa, Vrhel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Tejnor, Blaha, Lang, Štochl, R. Havel – Suchý, Pitule (A), Stloukal – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Chrpa (A), Vrhel, Klíma – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC Slavia Praha: Michajlov (32. Málek) – J. Novák (C), T. Duda, Ryzák, P. Hořava, Hejda, Barák, Antoš – Šmerha, Vampola (A), J. Doležal (A) – Šteiner, Vrdlovec, Kuťák – Furch, Kohút, M. Ondráček – Martínek, Všetečka, Jar. Brož.

    Rozhodčí: Doležal, Šindel – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 983
    thejrc.org