Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Litvínov
6:7 (2:1, 0:1, 4:4 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 26.09.2019, 17:00 • ZS Ivana Hlinky • turnaj O Pohár DHL • 7. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.

    Branku vstřelil PETR GAJDA.
     
    59:19
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Chemici se dočkali branky! Po heroickém tlaku na branku se ke střele do poloprázdné branky dostal LUKÁŠ STEHLÍK. Ten práskl do puku jak hluchý do vrat a se štěstím doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Háva, Jindra.
     
    54:55
    Liberec právě vstřelil branku!

    Velká chyba Šimona Zajíčka. Puk, který měl přikrýt lapačkou nepřikryl, dojel k němu MICHAEL DRÁBEK, jež jen dostrčil kotouč za brankovou čárů. Asistence: Jansa.
     
    50:57
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je opět vyrovnáno! Puk se od Baláže odrazil na DOMINIKA ŠELIGU, který tvrdou ranou překonal Zajíčka. Asistence: Žůrek.
     
    46:29
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Kotouč se vykutálel z klubka hráčů k LUKÁŠI STEHLÍKOVI. Ten ukázal svou ofenzivní dravost, když po puku doslova skočil a doklepl ho do branky. Asistence: Jindra, Baláž.
     
    44:31
    Liberec právě vstřelil branku!

    BENNET ROSSMY vybruslil s pukem z levého rohu hřiště. Zajíček byl přilepený na své levé tyčce a střelec našel tu nejmenší skulinku mezi litvínovským brankářem a konstrukcí branky. Asistence: Gajda.
     
    43:23
    Liberec právě vstřelil branku!

    Had znovu zkoušel překonat Zajíčka. Ten jeho střelu vyrazil do chumlu hráčů před ním. V této situaci se dokázal nejlépe zorientovat MILOSLAV ADAMEC a doklepl touš za brankářova záda. Asistence: Had, Křepelka.
     
    41:11
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Chemici jsou v dvoubrankovém vedení! DANIEL JOUZA dostal od Limanovského přihrávku na pravý kruh a opřel se do puku. Tahle tvrdá střela jen prosvištěla okolo Krále do sítě. Asistence: Limanovský, Fišer.
     
    41:01
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Stehlík nahodil puk od modré čáry směrem k brance. V letu ho tečoval DAVID JINDRA a bylo vymalováno. Asistence: Stehlík.
     
    39:40
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Kyselovo vyloučení potrestal ranou skrz brankáře z levého kruhu MICHAEL DRÁBEK. Bez asistence.
     
    17:20
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Litvínov dokonal obrat! K JANU MYŠÁKOVI se šťastně odrazil puk, tak neváhal a okamžitě přes obránce vystřelil do levé šibenice! Asistence: Baláž, Dufek.
     
    13:10
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Parádní vyrovnání domácích! O vstřelení branky se pokoušeli Dufek, Bartoš a nakonec ONDŘEJ BALÁŽ. Ten se k odraženému puku dostal jako první a prostřelil Krále. Asistence: Bartoš.
     
    11:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    Čekání na gól je u konce! Nezbeda nahodil kotouč z levého rohu hřiště před branku na ADAMA MĚCHURU. Střelou z pokleku propálil Zajíčka, který se nestihl přesunout. Asistence: Nezbeda.

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 14. Baláž (Bartoš), 18. Myšák (Baláž, Dufek), 42. Jindra (Stehlík), 42. Jouza (Limanovský, Fišer), 47. Stehlík (Jindra, Baláž), 60. Stehlík (Háva, Jindra) – 12. Měchura (Nezbeda), 40. Drábek, 44. Adamec (Had, Křepelka), 45. Rossmy (Gajda), 51. Šeliga (Žůrek), 55. Drábek (Jansa), rozh. náj. Gajda

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kysela (LIM)
    0:0   Nezbeda (LIB)
    2. série:
    0:0   Stehlík (LIM)
    0:1   Gajda (LIB)
    3. série:
    0:1   Jindra (LIM)
    0:1   Šeliga (LIB)
    4. série:
    0:1   Myšák (LIM)
    0:2   Šedivý (LIB)


    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Hocelík, Baláž, Kroupa, Jonák, Háva, Miškovič – Jindra, Kysela (A), Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Myšák, Nikl, Fišer, Kovačič, Dufek (C)
    Bílí Tygři Liberec: Král (Čajan) – Ira, Šedivý, Adamec, Charvát (C), Žůrek, Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Jansa, Půček, Liška, Drábek, Nezbeda, Rossmy, Šeliga, Gajda, Měchura

    Rozhodčí: Micka – Hynek, Ondráček
    thejrc.org